Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pipen's Bots - od autora

Pipen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zamieszczam wersje RAR (na pierwszej stronie). Nie wiem czy boty wciąż działają, od 1,5 roku nie włączałem MU. Enjoy.

Pozdrawiam!

Opublikowano

zamieszczam wersje RAR (jak widac juz można). Nie wiem czy boty wciąż działają, od 1,5 roku nie włączałem MU. Enjoy.

Pozdrawiam!

Załączony plik

PipensBots2.rar

Radze tego nie pobierac . Trojan

Opublikowano

Część antywirusów reportuje pliki autoIT jako trojany. W paczce RAR są tez źródła, więc jeżeli nie wierzysz, że nie ma w nich nic procz bota, to sobie je przeglądnij i sam skompiluj.

Jeżeli nie chcesz, nie pobieraj. Boty do tej pory pobrało ponad 2000 osób (z pierwzej strony) i jakoś nie widzę zgłaszanych problemów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
:( mnie to nie działa.... Ściągnąłem z ostaniego linka i potrzebuję AE Bota ale pod windowsem myszka goni a w grze nic się nie dzieje. Nazwę mam zmienioną oczywiście. Innych niż AEBot nie testowałem.. Może po Rollbacku znowu trzeba jkąś inną nazwę dać.. Próbowałem zmienić nazwę *.exe na nazwę usera swoją ale nic to nie dało.. Proszę o pomoc lub o działającego AE Bota
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...