Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epicki statek w butelce

letscraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, budowa zajęła mi bardzo dużo czasu a więc liczę na liczne komentarze:) Na samą butelkę zużyłem nieco ponad 30.000 szyb.

9dTrC.jpg

F9Fg6.jpg

iqjMd.jpg

uYnOS.jpg

F9UG6.jpg

WJ5wr.jpg

KbBQx.jpg

Tu na filmie macie statek od środka:

Poza tym w opisie filmu link do downloadu, zachęcam również do obejrzenia innych moich filmów i subskrybowania kanału

Opublikowano

Świetny ten statek [sam] a pomysł z butelką mnie rozwalił. Normalnie świetnie. Bardzo realistyczna ta butelka ;-)

jLRw2A6.png

Opublikowano

Bardzo ładny .

Fajny pomysł wg.

Dał bys sava czy nie dajesz ? ; ).

+sik .

Okej już widze linka do dowlandu save . :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Zajebiste! Ściągam i muszę to oblukać

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

chciało ci się?

A tak na serio to spoko. Ciekawe jak to na DokuCraft by wyglądało

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Bardzo pomysłowa budowla. Statek nie przypadł mi do gustu, ale jak jest w butelce wygląda bardzo ładnie. Masz + za pomysłowość i wykonanie ;) .

Opublikowano

TexturePack.

co do statku, nie podobają mi się statki ale ten wygląda bardzo fajnie.

Sub,+,łapka w górę.

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...