Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu poleciały bany

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne, od 2,5 miesiąca latam na KBocie prawie bez przerwy (raz sobie darowałem jak była informacja na kbotik.com i w tym tygodniu znowu sobie darowałem)

I jakoś do tej pory nie mam bana. A mówisz, że KBot wykrywalny. Moim zdaniem gówno prawda.

@PS

Heh, ładnie ranga na gb2 spadła :>

Czy ja powiedziałem, że jest wykrywalny? ;o

Powiedziałem ogólnie! o botach, nie dosłownie o KBocie...

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja boce po 15 godzin na dobę i nic 0 ostrzeżeń a mi to nie robi najwyżej stracę 40%pd poważki :) ja na bocie złożyłem 2 komplety wrót w tym 1 z deltą , nabiłem 8 pp(oczywiście nie od 0) dokupiłem 3 hale i nic a wszystko bez premki i rabatówki :)

Opublikowano

Ja boce teraz ostro na kbocie bo najwyzej dostane ostrzezenie . Jak sie poszczesci to nie dostane i bede nadal bocil a jak będe po ostrzeżeniu to bede bocił ok. 10 godzin dziennie max i jak beda kontrole to daruje :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

dziwne ja w biobocie zaznaczam "debug" i tak 2 miesiąc latam

Własnie o co chodzi z tym ''Debug''w w Biobocie ??

Opublikowano

Bez bota? Jedynym wyjściem, aby móc się "pobawić" w tą grę byłyby przelewy. A więc prawdopodobnie znalazł bym sobie jakąś inną darmową grę.

Opublikowano

Arku, wszystkie gry są "darmowe" ^^ Granie bez bota jest skrajnie nieopłacalne, więc pewnie część dałaby sobie spokój z tym.

P.S Czy to nie wygląda dziwnie, jak nagle na forum napiszą "w dniu x.x kontrola botów" i nagle część (znaczna część) przestaje latać? Przecież co jakiś czas robią kontrolę i potem chwalą się na forum, ilu to zbanowali... Moim zdaniem to nie kontrola, tylko na podstawie prostej statystyki można wykazać kto się boi takich ostrzeżeń, a kto lata... Bo jeśli podadzą jeszcze za miesiąc takie info, i za dwa miesiące, i w tych dniach dajmy na to gracz Solkert przestaje grać w ogóle, a normalnie gra po 20h na boxach to oznacza, że na 99% jest bociarzem. Taka moja opinia :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Arku, wszystkie gry są "darmowe" ^^ Granie bez bota jest skrajnie nieopłacalne, więc pewnie część dałaby sobie spokój z tym.

P.S Czy to nie wygląda dziwnie, jak nagle na forum napiszą "w dniu x.x kontrola botów" i nagle część (znaczna część) przestaje latać? Przecież co jakiś czas robią kontrolę i potem chwalą się na forum, ilu to zbanowali... Moim zdaniem to nie kontrola, tylko na podstawie prostej statystyki można wykazać kto się boi takich ostrzeżeń, a kto lata... Bo jeśli podadzą jeszcze za miesiąc takie info, i za dwa miesiące, i w tych dniach dajmy na to gracz Solkert przestaje grać w ogóle, a normalnie gra po 20h na boxach to oznacza, że na 99% jest bociarzem. Taka moja opinia :)

No niby tak, ale wyobrażasz sobie zaczynać od zera (nawet na jakimś nowym serwerze) grę w DO? Ciężko uzbierać na FE, a co dopiero później na te wszystkie pierdoły do wylotów.

PS ad - dlatego ja na taki czas zawsze mam w pogotowiu jakieś rsb i trochę emp, żeby machnąć jakiś wylocik :)

Opublikowano

Własnie o co chodzi z tym ''Debug''w w Biobocie ??

W skrócie bot wysyła błędy że ciebie tam niema xD coś mniej więcej

Opublikowano

Nie wiem, czy wiesz ale słowo "darmowe" wzięte w cudzysłów oznaczało jakże głęboko ukrytą ironię... Przecież wszyscy wiedzą, że aby coś osiągnąć w jakiejkolwiek grze trzeba w nią wsadzać pieniądze... i to nie jednorazowo...

Twój minus mnie oświecił, teraz przypomniałem sobie o moich tajemnych złożach sepromu i zapasach białka. Lece na wylot.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

W skrócie bot wysyła błędy że ciebie tam niema xD coś mniej więcej

Nie, informacje zakodowane, które są odbierane z klienta -.-

@@TOP

Ja się wstrzymam, nie zaszkodzi...

za duża sygnatura

Opublikowano

@up

tez na biobocie jade:)

mam 1 ostrzezenie... 6 tys JP, golca - 2 nowe desingy i 16 pp :D (1lvl)

kup kurwa kbota, ty EVIL nie upadaj tak nisko, nie stać cię?

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

@UP

Bardzo dobra rada ^^

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie.... Najlepiej to iść do babci i ją poprosić B)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Szymon nasz mistrz tylko portafi tekstami jechac na innych.

Ty sie szymonku lepiej nie wypowiadaj co do kbota, a czy innych nie stac to juz nie twoja sprawa :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

A ja bym proponował tak jak Szymon, przejść się na ulicę ale... do butów włożyć magnesy... szybciej się uzbiera i może licencja na GG wskoczy.

Opublikowano

@UP

Dobra porada :D

@UP 2x

Napewno każdego stać na wydatek 20zł ;/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Z uzależnieniem trzeba walczyć. 2 paczki starczą Ci na 2/3 dni, a licencję masz na 12 lat. A być może dzięki tym dwóm paczkom rzucisz palenie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...