Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjny konkurs MPCforum!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie użytkownicy MPCforum! ; )

Jak mija Wam pierwszy miesiąc wakacji? Mamy nadzieję, że owocnie spędzacie te dni w ciepłych krajach, albo w górach. Pamiętajcie żeby na siebie uważać.

Tym, którzy nie wyjechali i nie wygrzewają się na Wyspach Kanaryjskich chcemy troszkę umilić życie i podsycić atmosferę ; > Otóż. W dobie dzisiejszego mineszału powstają setki, a może nawet tysiące let’s playów. Ty też taki tworzysz? Nie? To okazja, żeby zacząć ; ) Zapraszam Was na konkurs w którym nagrody są naprawdę atrakcyjne!

KATEGORIA I: Minecraft Let’s Play

Aby wziąć udział w konkursie musisz wkleić pod tym tematem link do swojego najlepszego odcinka „let’s play” z gry Minecraft, z dopiskiem „Kategoria I: Let’s play”. Nie ważne, czy tworzysz go sam, czy jest Was więcej, nagrodę ma szansę dostać osoba, która wstawiła film na MPC, nie cała grupa. Pamiętaj, że możesz wysłać do nas tylko JEDEN odcinek ze swojej serii, dodatkowo w odcinku tym MUSISZ pozdrowić użytkowników forum, lub zaprosić swoich widzów na WWW.MPCforum.pl – to konieczne, inaczej Twój film nie będzie brał udziału w konkursie.

Wasze filmy oceniać będą wybrani członkowie administracji, MPC Media Team, oraz moderatorzy działu Minecraft. Udział może wziąć KAŻDY, łącznie z członkami jury.

Nagrody:
Dla zwycięzcy
oryginalny klucz do gry Minecraft
, oraz wyróżnienie za najśmieszniejszy odcinek let’s play w postaci rangi Gold Member.

KATEGORIA II: Najlepszy gameplay/let's play

Aby wziąć udział w konkursie musisz wkleić pod tym tematem link do swojego gameplaya innej gry niż Minecraft, może być to gra single/multiplayer, z dopiskiem „Kategoria II: Gameplay”. W swoim filmie musisz wspomnieć o MPCforum – jak? To zależy tylko od Ciebie! Aby film brał udział w konkurencji, musisz w dowolny sposób wspomnieć o MPCforum. Wysłać możesz tylko jeden film.

Wasze filmy oceniać będą wybrani członkowie administracji oraz gameplayowcy z zespołu MPC Media Team. Udział może wziąć KAŻDY, łącznie z członkami jury.

Nagrody:
Dla zwycięzcy oryginalny
klucz do gry Borderlands
, oraz wyróżnienie za najciekawszy sposób wspomnienia o MPCforum w swoim gameplayu w postaci rangi Gold Member.

Uprawnienia rangi Gold Member:

goldd.gif

Nagrane filmy wysyłacie na swoje konto w serwisie YouTube, a następnie wstawiacie w poście pod tym tematem w znacznikach

This is the hidden content, please

Na oddawanie prac macie półtora tygodnia, w razie potrzeby termin ten zostanie przedłużony o maksymalnie 3 dni, nie więcej.

Termin oddawania prac mija 4 sierpnia 2011. Nagrody zostaną wysłane po ogłoszeniu wyników, które opublikowane zostaną w dziale „Newsy z życia forum”.

Pozdrawiam,

duds.

Jeśli chcesz być na bieżąco kliknij „Lubię to!” na naszym

.

1321896841-U198706.png

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super że popsuło mi sie mikro... :P

Zgłaszam oszukiwanie użytkowników - goldmember ma reklamy na forum!

Screenshot dowodowy!

Gold Member nie ma reklam w postach.

Dawno o tym mówiliśmy.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Gold Member nie ma reklam w postach.

Dawno o tym mówiliśmy.

zvkv.jpg

O tym mowa?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

A czy gamplay może być połączony z krótkim opisem gry?

@Down

Bo możesz mieć wtyczkę która sprawia brak reklam.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

A czy gamplay może być połączony z krótkim opisem gry?

Jasne, ważne żebyś wspomniał w nim o MPC. ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Minecraft Let's Play ... luld... czemu nie ogólny ? tylko ten shit ...

„Kategoria II: Gameplay”. W swoim filmie musisz wspomnieć o MPCforum

emmm gameplay - film z gry, bez wstawionego lektora... najlepiej bez przeróbek... to jakim cudem miałbym gdzieś tam wspomnieć o MPC?

mam to gdzieś i życzę powodzenia.

@down

no tak... mówisz że są różne sposoby Gameplayów, ale chyba nie chciała byś dostać do MMT Gameplay z jakimś napisem na środku ekranu z nikiem tego kto zrobił gameplay ...

@edit.

ale gameplay to gameplay ... dobra ciul z tym... i tak chce tylko gold memba ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Minecraft Let's Play ... luld... czemu nie ogólny ? tylko ten shit ...

emmm gameplay - film z gry, bez wstawionego lektora... najlepiej bez przeróbek... to jakim cudem miałbym gdzieś tam wspomnieć o MPC?

mam to gdzieś i życzę powodzenia.

Są różne sposoby tworzenia gameplayów Lenart. W tym przypadku to nazwa ogólnikowa, możesz wstawić tam lektora, napis "wejdź na MPC forum", czy cokolwiek innego.

Liczy się kreatywność.

@up, ale to nie jest MMT Lenny.

Poszerzymy tą kategorię do let's playów i gameplayów. Myślę, że tak będzie łatwiej ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

takie pytanie... czy użyszkodnik może wziąć udział w obu konkursach czy tylko jednym ?

W jednym.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

użyszkodnik

Użyszkodnik ? xD

@Topic

W Kategori 1 to musi być odcinek z już istniejącej serii czy zaczętej właśnie dla tego konkursu ?

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Użyszkodnik ? xD

@Topic

W Kategori 1 to musi być odcinek z już istniejącej serii czy zaczętej właśnie dla tego konkursu ?

To bez znaczenia. Możesz zacząć nową, a możesz zrobić to w istniejącej.

Pragnę nadmienić, że nie musi to być typowy let's play. Mogą to być odcinki zarówno fabularne jak i zwykłe.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

bardzo fajny konkurs ;D

ja raczej udzialu nie wezme ;p

bo mialem serie lets pleyow, no ale

zycze powodzenia innym ! ;D

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Myślałem, że będzie to coś ciekawego niż jakiś odcinek „let’s play, ale życzę wszystkim powodzenia ja udziału nie wezmę.

bez linków

Opublikowano

No nie wiem czy wezmę udział. Musze się zastanowić.

Wspomnieć.

Wystarczy, że powiem zapraszam na MPCForum lub coś w tym stylu i tyle ?

y5r5.png

Opublikowano

Myślałem, że będzie to coś ciekawego niż jakiś odcinek „let’s play, ale życzę wszystkim powodzenia ja udziału nie wezmę.

Czego ty sie spodziewałeś po TAKIEJ administracji ?

Historia konkursów bez streszczenia grafika komputerowa lub kręcenie filmików

Równie dobrze możemy ich nie robić wcale. ; )

Opublikowano

Nagroda w tej pierwszej kategorii jest trochę śmieszna. Kupisz 1 Gift Coda (albo pirata), nagrasz i wrzucisz, a potem wygrasz i dostaniesz drugiego :huh:

Moim skromnym zdaniem lepiej byłoby w nagrodę dać klucz do jakiejś innej gry. Ale mimo to niedługo spróbuję coś nagrać. Pozdrawiam!

Opublikowano

Zawsze możesz sprzedać ;D

ja także mam oryginał Minecrafta oraz Borderlands, wystawisz za 30zł na allegro i zarobisz sobie ;D

@down

jestem Lenart, Lenny to mój kuzyn ;) ale dzięki.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Udziału nie wezmę ze względów technicznych, ale życzę powodzenia wszystkim ;).

@Offtopic

Gratulacje dla Lenny'ego, drugi Mentor : ].

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Fajny konkurs, ale nie dla mnie :P Wreszcie się ktoś nimi zainteresował :D

Gratulacje dla Lenarta za to że dostał Mentora xD

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...