Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjny konkurs MPCforum!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha, czyli będą się tylko liczyły GP Crysis2, Battlefield, CoD i inne lipne strzelanki

Gameplayowcy póki co oceniać będą tylko stronę techniczną gameplaya.

Nie ma znaczenia z jakiej gry jest GP/LP, w drugiej kategorii wymogiem jest tylko wspomnienie o MPCforum.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Aha, czyli będą się tylko liczyły GP Crysis2, Battlefield, CoD i inne lipne strzelanki

Dlaczego tak myślisz ?

@edit: Nawet andrzejt17 się zainteresował ;o

2we9bna.png

y5r5.png

Opublikowano

powodzenia życzę ;]

ja udziału osobiście nie wezmę wdłg. mnie non sens , let's play minecraft ? heh chyba brak kreatywności,ale cóż nie chce tutaj dyskutować.

anyway jeszcze raz życzę powodzenia ;).

Opublikowano

Jutro zaczynam.Przydałoby się coś porządnego zrobić po roku obijania się.

Opublikowano

z tego co wiem nakręcamy GP z gier każdego rodzaju.

ja osobiście nie będę oceniał (jeśli dostanę taką "moc") GP pod względem jak to gra, jak dla mnie możesz nawet nagrać sapera, i tak będziesz na równi z tymi co nakręcą jakąś wyjebaną w kosmos grę.

@btw. dzięki

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1.Czemu faworyzujecie minecraft?

2.Zjebany konkurs,poszkodowani sa ci ktorzy maja slabe komputery i lacza internetu.

Zamiast wymyslic taki koknurs kto przysle najfajniesza pocztowke czy rysunek to ehhh...

Ale zycze wam powodzenia,mam nadzieje ze wygra osoba ktora na to zasluzyla :>

sstwc.jpg

Opublikowano

2.Zjebany konkurs,poszkodowani sa ci ktorzy maja slabe komputery i lacza internetu.

Zamiast wymyslic taki kto przysle najfajniesza pocztowke czy rysunek to ehhh...

Ale zycze wam powodzenia,mam nadzieje ze wygra osoba ktora na to zasluzyla :>

1. A może kurwa mają metina faworyzować chociaż to się zdarzało ? I tak obie gry są chujowe.

2. tu się niestety zgodzić mimo że jesteś nieźle pojebany

Opublikowano

1. A może kurwa mają metina faworyzować chociaż to się zdarzało ? I tak obie gry są chujowe.

2. tu się niestety zgodzić mimo że jesteś nieźle pojebany

Metin FTW ,nie kochasz metina nie kochasz matki.

Życzę powodzenia osobom po mutacji ,bo już widzę tę gromadkę dzieci na pirackim minecrafcie które zacieszają:

"Częęęść,robię tego lets pleja dla empece forum ,joooł"

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Bo są od niego uzależnieni w takim stopniu że świata nie widzą po za tą grą

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja jako gold nie mam zadnych uprawnien, oprocz kolorka i bannera. Z tego co mi ktos mowil, kokosz mial tam jakis skin dla goldow bez reklam robic, ale nie znam sprawy dokladnie wiec nic nie mowie :D.

Konkurs nawet ok. Moze zdarze cos z BF2 nagrac.

Opublikowano

Nie ma znaczenia, czy jesteś po mutacji czy nie. I nie musi być to nagranie z wymagającej gry, Mario też się nada jeśli będzie zabawne i zrobione z pomysłem.

Pierwszy konkurs jest taki, a nie inny. Na prostsze typu "narysuj MPC" musicie po prostu poczekać, nie jesteśmy w stanie zorganizować wszystkiego na raz.

Gameplay / Let's Play? A może być coś w stylu recenzji i oceniania jakieś gry?

Tak może.

I dzisiaj mogę Wam powiedzieć, że oceniać będą Lenart, Xinquo i Pro kiki Junior. Wybraliśmy najlepszych ze Strepsilsem z Media Team.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Cieszcie się, że robią wam konkursy bo mogli by nic nie robić, aczkolwiek za dobry pomysł to na konkurs nie jest ; ).

Powodzenia:)

bez linków

Opublikowano

Ogólnie konkurs fajny. Jednak najlepsze filmiki powinna moim zdaniem oceniać osoba obiektywna, niezbyt powiązana ze społeczeństwem MPC FORUM.

Co do podzielenia na 2 kategorie - pomysł dobry. I tak 3/4 filmów byłoby z MC, a tak to przynajmniej uniknie się konkurowania MC z innymi grami.

Może coś wrzucę. Powodzenia.

Opublikowano

Da się wgl. zrobić konkurs dla wszystkich ? :D

Może jakąś piosenkę o mpc, kiedyś pamiętam był na napis 'MPCForum" Mateq go chyba wygrał, do takich konkursów nie potrzeba neta, grafiki, czasu...

Dajecie 3 dni na zrobienie i każdy jest zadowolony.

Ja osobiście nie wezmę udziału w konkursie, bo pokaz slajdów by raczej nie wygrał ;)

Życzę wszystkim powodzenia !

Pozdrawiam

52287137559562145640.png

Opublikowano

Widzę że nikt jeszcze nie wrzucił filmiku :)

Będę 1:

KATEGORIA II: Najlepszy gameplay/let's play:

To jest ukryta treść, proszę

Gameplay Mafia II

Oglądać w 720p lub 1080p HD!

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@Up

Wrzuciłbym dłuższy lecz limit na youtube tylko 15minut :) dlatego musiałem się w nim zmieścić :P

@Edit

Nagrody:
Dla zwycięzcy oryginalny
klucz do gry Borderlands
, oraz wyróżnienie za najciekawszy sposób wspomnienia o MPCforum w swoim gameplayu w postaci rangi Gold Member.

I tutaj duds pytanie czy będzie można zamienić nagrodę np zamiast klucza do Borderlands/Minecrafta to Gold Member ? bo nie każdy gra w Borderlandsa tak samo z Minecraftem :)

@Lenart

Teraz jest z małej! xD

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@Up

Wrzuciłbym dłuższy lecz limit na youtube tylko 15minut :) dlatego musiałem się w nim zmieścić :P

@Edit

I tutaj Duds pytanie czy będzie można zamienić nagrodę np zamiast klucza do Borderlands/Minecrafta to Gold Member ? bo nie każdy gra w Borderlandsa tak samo z Minecraftem :)

Myślę, że tak.

1321896841-U198706.png

Opublikowano
I tutaj Duds pytanie czy będzie można zamienić nagrodę np zamiast klucza do Borderlands/Minecrafta to Gold Member ? bo nie każdy gra w Borderlandsa tak samo z Minecraftem :)

Ziąąąą.... duds z małej xD jeszcze zrobi Ci aferę tak jak mi kiedyś xD

klucz opchniesz na allegro i masz kasę ;D

@up

myślę że nie. klucz kosztuje o 50% taniej praktycznie ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...