Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Kraina Gigantów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc na wstępie chciałbym napisać o czym będzie poradnik, a więc będzie on o wszystkim na temat Krainy Gigantów.

Kraina Gigantów słynie z Tysięcznych wojowników z których dropią drogocenne rzeczy, ale to opiszę później :)

Na początku opiszę jak dojść do naszego celu czyli Krainy Gigantów

1.Idziemy na pustynię.

2.Nieopodal teleportera do Lochu pająków (v1) znajduje się następny teleport do Wężowego Pola, wchodzimy w teleport.(Jeżeli ktoś używa hacków to może po prostu wpisać kordy 1434,1362)

3.Następnie musimy się przedostać przez mapę Wężowe Pole, jest ona dość skomplikowana więc dołączam mapę do ułatwienia zadania.(Lub wpiszcie kordy 167,450)

Wezowe_pole-droga.jpg

4.Jeżeli przedarłeś się przez mapę Wężowego Pola możesz być zadowolony ponieważ już niedługo spotkasz wymarzoną Krainę Gigantów.

Teraz przystąpmy do opisu tego co się znajduje w Krainie Gigantów.

Moby:

Ogr Rzeźnik(Agresywny) - Drop z tego moba nie jest zaskakujący wartościowe itemy które z niego dropią to złota zbroja płytowa, Certyfikat Tugyisa(Quest), Kamień Duszy Tugyi(Quest), Orkowa Maczuga(Quest).

Ogr Wojownik(Neutralny) - Drop: Certyfikat Tugyisa(Quest), Kamień Duszy Tugyi(Quest), Marmur Polimorfii.

Ogr Szaleniec(Agresywny) - Drop wartościowych rzeczy: Zbr. Płyt. Czar. Magii‎, Magnetyczne Ostrze, Kamień Duszy Tugyi(Quest), Certyfikat Tugyisa(Quest), Orkowa Maczuga(Quest).

Niszczyciel(Neutralny) - Drop Kamień Duszy Tugyi(Quest), Certyfikat Tugyisa(Quest).

Wojownik Z Toporem(Agresywny) - Drop wartościowych itemów: Certyfikat Tugyisa(Quest), Kamień Duszy Tugyi(Quest), Złota Zbroja Płytowa, Marmur Polimorfii.

~Tysięczny Wojownik(Agresywny) - Drop wartościowych itemów: Łuk Niebieskiego Smoka, Demoniczne Ostrze, Ekstazyjny Wachlarz, Złodziej Dusz, Zbroja na 66lvl dla wszystkich klas, Nóż Siamese, Miecz Żądła, Certyfikat Tugyisa(Quest), Kamień Duszy Tugyi(Quest), Księga Lidera, Marmur Polimorfii, Biała Flaga.

Na mapie znajdują się również metiny:

Metin Pung-Ma (Występuje też w lokacji Lungsam)

Metin Ma-An (Występuje też w lokacji Lungsam)

Mam nadzieję że przybliżyłem wam wiedzę o Krainie Gigantów!

Poradnik wykonany w 100% przez wiesiekex (Przy pomocy innych źródeł) zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody.

speader22, Ljx i Ezion lubią to
1356721310-U739101.png

Opublikowano

dobry tutek przyda sie nie raz mi napewno

a tera cos do ciebie jako kidmod masz pomagac itd a w postach nic nie masz tylko jak byl bys normalny na mpc. wiem wiem nie jestem modkiem tylko mnei to dziwi kazdy na tka byl a tu nic moze ja slepy jestem xD

Opublikowano

@natan i tak KidMod to jest 'tester' w każdej chwili mogą mnie wywalić :)

Macie jakieś propozycje co dodać do tego tuta?

Ljx lubi to
1356721310-U739101.png

Opublikowano

nie kazdy wie jak dojsc :D ja zawsze sie myle, ale to dzieki Tb sie zmieni, dzieik i pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26