Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze rozwinąć postać

^*KOKS*^

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
nie ma znaczenia którą klasę wybieramy

FAIL

Na pierwszym lvl ( 1lvl ) , najlepiej jest kupić smokogryfa

2X FAIL

Statystyki

STATYSTYKI JEDEN WIELKI F A I L

Dalej awet nie czytam. To co tu napisałeś to bzdury.

Pierwszy cytat. Nie ma znaczenia? Chcę grać magiem, ale przecież to nie ma znaczenia, gram wojownikiem? Każda postać jest przeznaczona do czegoś innego, ma inny styl walki (co jest oczywiste -.-). Jeśli chcesz szybko skonczyc walkę, bierzesz maga, jak chcesz być czołgiem, bierzesz woja, jak chcesz miotać krytykami bierzesz łucznika.

Drugi cytat:

Totalna bzdura. Lepiej opłaca się kupić wierzchowca za 1 grzyba i wypić 24 piwa.

Trzeci cytat:

Brak słów. Kto to wymyślił? "na 100 lvl 900 podstawy". Dam przykład maga. Po 1. Jak robisz postać pod pvp, lecisz w szczęcie i intelignecje, więc na 100 lvbędzie co najmniej 1000-1100. Po 2. Jak robisz misję na kasę to oczywistym staję się, że będziesz miał więcej niż te 900. Po 3. Powinieneś to uwzglednić w tym "tutorialu".

Ogółem, tut słaby. Pisany na odpierdziel.

09071535498836998897.png

Opublikowano

@up

hahahah biggrin.gif lol biggrin.gif hahah ;d cwiczysz world wrestling entertaiment ? wresling jbc, chociaz musze cie zmartwic ze to sa aktorzy , wiec moze jak juz cwiczyles to oberwales z jakiegos kopniaka w glowe i jak widac tragicznie sie to skonczylo , niestety , juz wysylam sms o tresci 'wwe pomoc' ;[

kurna sie czepiasz kogos ort a jak narazie to w ostatnim tucie ktory zrobiles bylo bez ort tp śćęą tylko tutaj moze zeby oni cie nie zlapali na ort szmieszny jestes...?? wyjdz z tego forum bo widzisz innych jak robia bŁĄD a siebie to nie widzisz ? pewnie do mojego posta tez bendziesz modry ze ort ale ja nie jestem w polsce mam 2 inne jezyki ktore sie ucze wiec ort mi nie jest potrzebne bo jak narazie mozna czytac bez tych źąćś wiec tak ci powiem ladnie WYPIERDALAJ!
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...