Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne bany

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 4492 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 17669 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

to informacja z dzisiaj 8:49 , więc bp banuje tych co biją na botach te alieny do letnich igrzysk .. trzeba uważać:)

Opublikowano

No i po co zakładasz niepotrzebny temat?!? Chyba każdy wie , że była kontrola i trzeba ograniczać botowanie a Ty tylko niepotrzebnie spamujesz...

teraz już każdy wie że była kontrola, poczytaj inne tematy i dopiero wypowiadaj się na temat "czy każdy wie że wczoraj banowali za to że gracze bili na botach alieny do letniego eventu"

@DOWN kamikadze129

zauważ że w czasie kontroli też była informacja o banach, przy wcześniejszych większych kontrolach informacja była maksymalnie na drugi dzień, a teraz 4-5 dni później? wątpię. wczoraj zaczął się event z biciem alienów więc na 99,99 % są to bany właśnie za to.

a forum darkorbit nie każdy czyta, tutaj każdy zobaczy że były bany nie tak jak tam, gdzie mało kto wchodzi tak naprawdę, więc po to założyłem ten temat.

nie wkurwiaj mnie głupimi tekstami więcej. i nie pisz nowych postów cały czas - używaj opcji edytuj , bo ciągle pisanie o tym samym ma swoją nazwę , SPAM

Opublikowano

@UP

okej ja wiedziałem ale dopiero sie dowiedziałem że były bany bo samemu nie dostałem ;d takze odemnie leci +

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

teraz już każdy wie że była kontrola, poczytaj inne tematy i dopiero wypowiadaj się na temat "czy każdy wie że wczoraj banowali za to że gracze bili na botach alieny do letniego eventu"

Te bany nie są tylko za ten event lecz to są bany z całego tygodnia czyli nieważne czy kontrola była 6 dni temu czy wczoraj ważne że z ostatniego tygodnia, a ty zakładasz temat gdzie piszesz że trzeba uważać przy botowaniu bez sensu chyba każdy o tym wie nieprawda? A forum darkorbit też chyba każdy czyta więc po co założyłeś ten temat?!?

@UP patricok

Teraz to coś zmyślasz. Te bany powtarzam po raz kolejny nie były tylko za ten event [poza tym on jeszcze trwa]. Zauważ, że robertadm pisze informacje o banach co około 6 dni czyli co tydzień i te około 4 tys banów są z całego tygodnia! Uwierz mi że jeśli ktoś lata na bocie lub gra w do to co jakiś czas czyta forum DO i prędzej czy później przeczytałby to info... I jeszcze jedno jeśli kierujesz swoją odpowiedź w moim kierunku to zachowaj resztki kultury i nie bluzgaj w niej ponieważ to Cię tylko poniża...

beznazwy5os.jpg
Opublikowano

Ja nie biłem alienów na bocie tylko zbierałem boxy i bum ban :D

@EDIT

Bociłem na biobocie.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Sekhmet ty Vallhalla bocisz?

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Kbot dalej dobry bo boce od 30 dni po 8h dziennie i nic ( ale niestety nie dziala mi od 2 dni) oczywiście oryginałke mam

Opublikowano

Ja boce konto na kbocie 24/7 nawet w dzień kontroli i ani bana ani ostrzeżenia a bot sobie nadal lata. tylko coś ostatnio mam problemy że by z nim sie połączyć. I nie rozumiem was jak wy to robicie że macie Kbot'a i dostajecie bany ostrzeżenia.

Opublikowano

Bociłem 2 tygodnie non stop na biobocie , nawet w dni kontroli i nic;p

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Ibot konto stare i kolo południa wyskakując z wrót captha. o.O WTF. Może przez to że jak nigdy cała noc boxy zbierał. Nie mam pojęcia.

Nie biłem alienów na igrzyska letnie, tylko boxy i wrota.

Opublikowano

Ja nawalałem alieny, bociłem od 23 o północy, bot się nie wyłączał i... Na razie nic. Czekam, na zakończenie pierwszej rundy, prawdopodobnie poleci ban, bo przesadziliśmy z kolegą ;D

Opublikowano

Ja nawalałem alieny, bociłem od 23 o północy, bot się nie wyłączał i... Na razie nic. Czekam, na zakończenie pierwszej rundy, prawdopodobnie poleci ban, bo przesadziliśmy z kolegą ;D

A dziwne to że ja nie biłem alienów, tylko boxy.

Miałem konto 29dni ale nie było ostrzeżenia tylko od razu poleciał ban.

Ciekawe dlaczego?

Opublikowano

@UP do kogoś napisał support coś takiego jak się upomniał że powinien dostać ostrzeżenie: Oszustów trzeba tępić w zarodku. :D

ref

Opublikowano

Ja bilem alieny, ale boxy też zbierałem. Z resztą na gb2 możecie sprawdzić rezultaty... Obstawiam, że po zakończeniu 1 rundy/całego tygodnia dostanę ostrzeżenie lub bana. Konto ma miesiąc ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...