Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno RSB

Jinx2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, ale zrobiło się dwie strony offtopu.. pytanie było proste, czy jest sposób na to żeby kupić rsb poza mhh, a jak tak to uprzejmie proszę o pomoc, jak to zrobić.

ref

Opublikowano

Schowaj się, bo jednym z neosów jesteś ty. Męczą mnie osoby, które w tym dziale piszą od jakiegoś miesiąca, a myślą, że są naj.

Twój 1 post w dziale DO - Napisano 29 grudzień 2010 - 13:41

Mój 1 post w dziale DO - Napisano 06 grudzień 2010 - 15:40

Dodatkowo spójrz na rejestracje i potem wyciągnij wnioski. Neosem możesz sobie nazywać swoich e-kolegów.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Witam

Jeśli tak bardzo chcecie to dam wam ten sposób. Dzięki temu trickowi można również kupić bostery,emp itd.

Właśnie pisze tuta. Ale opublikuje go tylko wtedy gdy szymon odrobi swoje +. Chciał pomagać a jakie debile go minusowały. Przy okazji mi też w tym poście możecie dać +. ;)

Pozdrawiam i mówię odrazu to jest moja inicjatywa. :)

Opublikowano

[quote name=MegaSut o.O' timestamp='1311797785' post='2919797]

To jest banalnie proste..... Trzeba być debilem, żeby nie potrafić zedytować kodu źródłowego.

@EDIT: potam wam id tego ammo, bo przed chwila bylo mhh na pl1 i sprawdziłem.

RSB - 6

PLD - 10

Hellstorm - 50

UBR-100 - 51

EMP-M01 - 12

SAB-M01 - 13

DD-M01 - 14

Podwójne boosterki:

XP-B02 - 11

HON-B02 - 12

DMG-B02 - 13

SHD-BO2 - 14

REP-B02 - 15

SREG-B02 - 16

RES-B02 - 17

HP-B02 - 18

To już wszystkie, jeśli będziecie potrzebować jakiegoś ID pisać w najlepiej na PW

PS: licze na plusiki ;)

No pięknie napisałeś id....teraz już każdy wie co z tym zrobić :D Nic dodać nic ująć

Jak przeczytałem poradnik o WP na tym forum, to też mi nie działało, trzeba było się posiłkować "Zhyk"

Ktoś pyta jak kupić RSB po za MHH...nikt ani słowem nie wspomniał o operze itp.

To tak jak ktoś by zapytał jak naprawić łączniki stabilizatora w aucie, a ktoś udzielając odpowiedzi, podał by tylko numer seryjny podzespołu xD

Ja wiem panowie, że w tym wszystkim jest konflikt interesów....forum o bugach, czitach i botach, ale im więcej ludzi wie, tym szybciej to naprawią.

Ja się trochę pocieszyłem speedem 530 na golu, polatałem, poszalałem....ale trzeba było szybko zdejmować, bo zaczęli sprawdzać :( I już wiedzą! i na pewno naprawią.

Trzeba było sobie 30 osłonek walić na statek...a nie napędy....bo od razu skargi do suportu szły na konkretnych nie uważnych graczy, którzy mieli to w dupie czy ktoś widzi czy nie.

Gram w DO od lipca 2009 roku....

Opublikowano

Ta, napisałem ID ale i tak żaden noob tego nie wykorzysta bo nie wie jak to zrobić może to pomóc tylko "pro" userom xD

No ale dobra usunę to.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

No pięknie napisałeś id....teraz już każdy wie co z tym zrobić :D Nic dodać nic ująć

Jak przeczytałem poradnik o WP na tym forum, to też mi nie działało, trzeba było się posiłkować "Zhyk"

Ktoś pyta jak kupić RSB po za MHH...nikt ani słowem nie wspomniał o operze itp.

To tak jak ktoś by zapytał jak naprawić łączniki stabilizatora w aucie, a ktoś udzielając odpowiedzi, podał by tylko numer seryjny podzespołu xD

Ja wiem panowie, że w tym wszystkim jest konflikt interesów....forum o bugach, czitach i botach, ale im więcej ludzi wie, tym szybciej to naprawią.

Ja się trochę pocieszyłem speedem 530 na golu, polatałem, poszalałem....ale trzeba było szybko zdejmować, bo zaczęli sprawdzać :( I już wiedzą! i na pewno naprawią.

Trzeba było sobie 30 osłonek walić na statek...a nie napędy....bo od razu skargi do suportu szły na konkretnych nie uważnych graczy, którzy mieli to w dupie czy ktoś widzi czy nie.

Ciekawe jaki idiota nie widzi speeda na golcu !!! Jak byś to na Big boja założył i nie cieszył się jak cygan zapałkami to pewnie do dziś by do tego nie doszli. Po drugie forum jest publicznie dostępne i każdy może tutaj wpaść więc nie miej do nikogo pretensji bo wiadomo że bugi szybko wyłapią

bugpointblack.png

Opublikowano

Niby można... Ale po co? Poszukaj 2-3 tematów i złącz z tym... Uda się? Zrób tuta, zgarniesz kilka +, nie uda się? Cóż, nie kupisz RSB ;)

Opublikowano

@Up, to może ty pomóż nam ? Dlaczego tylko parę osób ma pomagać?

szymon a ty znasz ten sposob na kupno rsb?? jak znasz to dobze podalem czy nie ? :P

zbieram -

Opublikowano

mirek podałeś dobrze tyle że to nie jest ip tylko id :)

PS: szymon ile pp na PL1?? też tam gram i też eic tyle, że bez bota. Może kiedyś kupie bota na anglie2 :)

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

[quote name=MegaSut o.O' timestamp='1312024705' post='2933826]

mirek podałeś dobrze tyle że to nie jest ip tylko id :)

aj tam pomylilem sie :D napisalbym tuta ale pewnie mnie zminusuja ;./ :P

zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...