Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polska 2

Hard Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak , prosze o podanie tu w temacie Nazwy klanu , tagu , ja proponuje : TTD - time to die , albo cos , typu CTD-come to daddy i mozna ze znaczkow specjalnych

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Nie dało się tego napisać na głównym forum DO, nie dało się w grze na czacie, trzeba spamować forum o botach jakimiś pierdołami...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

po 1 twoje posty są zbędne po 2 , wykazujesz sie debilizmem , przeczytaj jeszcze raz co napisalem a zwlaszcza "ban na czacie na 30dni"

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

jak piszesz "ban na czacie na 30dni?" to raczej myślę, że chodzi ci o to, że za takie pisanie na czacie grozi taki ban... Z resztą ja nie używam czatu, od dobrego roku...

Tak moje posty są zbędne, tak samo jak wszystkie w tym temacie, ale cóż... Nie ma moda jest samowolka :D Niech zyje nabijanie postów

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

dobra mam pare pomysłów:

1. ÇŤÐ☆ - Çome Ťo Ðeddy ☆

2.ŤŤÐ - time to die.

3.◄Λ►

4.◄Я►

ja jestem za 1

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

To tak:

[◄Λ►] FΛnaΛtycy

jak narazie ogarniemy klan TS-a itp , teraz wysyłajcie podanka , stawka 0% wszystko ustalimy na spokojnie , moje gg podalem w opisie klanu

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

jak coś ja i kolega dojdziemy on fe 24 pp bez desingów za 250k ur ja niepełne fe z 16 pp bo ostatnio przerwe miałem

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Mucha jaki nick ja też gram na pl2 FE 16 (brakuje 5 mil do 17 lvl) firma EIC a i ja też mogę dojść jak coś jeśli będą duże wyloty na inne Firmy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja mam takie konto wybocone na PL2. TEZ EIC ;DD klan mam swoj ABC sie nazywa. Mam golik 2 irki full lf3 1 alfy do zrobienia i beta zrobiona i alfa tez juz XDD ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...