Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana haslo BF BC2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupilem gre bf bc2, wszystko bylo super lecz nie zapisalem hasla, dzisiaj juz go nie pamietam... WIec zmienilem je na stronie EA ale teraz gdy proboje sie zalogowac,, gra pyta mnie o nr seryjny produktu, wiec wpisuje klucz z pudelka, a tam wywala ze klucz nie poprawny, CO mam zrobic? Z gory bardzo dziekuje

Opublikowano

Napisz do suportu, zrób zdjęcie pudełka ale klucz nie podawaj, bo tam pracują moderatorzy forum.

Opublikowano

Klucz wpisuje na bank dobrze, probowalem juz z 20 razy... Kurde chyba bede musial tam napisac, chociaz wcale mi sie to nie usmiecha bo pewnie czas oczekiwania nie bedzie na odpowiedz bedzie max dlugi....nie macie zadnych innych pomyslow? nie mial juz ktos takiego problemu?

Opublikowano

Ja jak zmieniałem hasło na bfh to potem hasło zmieniło się na całej reszcie gier EA które mam zapisane na ten sam email.

O ile dobrze pamiętam w BC2 loguje się poprzez email, może zmień hasło meila?

Mogę się mylić bo w BC2 na PC grałem dawno teraz gram na konsolach, a tam nie trzeba się logować :D

Opublikowano (edytowane)

Jedne konto, jest na wszystkie gry ea. Login to zwykle nasz email, a haslo wybieramy przy rejestracji ;). Więc na ea.com tworzysz konto do wszystkich gier. PS Ziółko zagramy na pc? :D.

/// Raczej nie bo nie mam już BC2 na PC ;D

Możemy zagrać w TF2 albo L4D2 :D

Edytowane przez ZiolkoJr
Opublikowano (edytowane)

Bardzo dziekuje za zainteresowanie sie tematem, niestety wszystko co piszeie juz robilem... zmienilem juz haslo i moge normalnie sie zalogowac, lecz po logowaniu gra prosi mnie o cd-keya, podaje go a gra wywala komunikat z jest nieprawidlowy... nie mam pojecia dlaczego, bo napewno wpisuje go prawidlowo....

przepraszam pisze ze kod jest juz uzywany a nie ze jest nieprawidlowy

Edytowane przez xxx4585
Opublikowano

Kupiłeś sam kod na allegro?. Mogłeś zostać oszukany. Logujesz się na te same konto?.

Opublikowano

Witam szukam ludzi do gry na pc w BC2 moj nick to Konradzik

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Napisz do supportu i podaj im Key'a.

Wtedy Ci powiedzą na jaki e-mail jest zarejestrowany.

Jeżeli będzie to nie twój e-mail zgłoś sprzedawcę/idź i wymień na nowy egzemplarz.

Wiem coś o tym bo też ktoś sobie przywłaszczył moje konto bez mojej zgody.

(BF:BC2+vietnam, BFH, P4F)

w83od2.jpg