Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja,Download i włączanie gry "Global Mu Online"

Misiek4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio na forum jest wiele przypadków, gdzie ludzie nie mogą znaleźć download Globalnego serwera Mu Online, nie wiedzą jak się zarejestrować lub po prostu nie znają strony.
Postanowiłem zrobić ten poradnik specjalnie dla nich.
Dedykuje to Wam ! ! happy.gif

Wchodzimy
tutaj i podajemy tam dane do naszego konta.

Wreszcie doczekaliśmy się polskiej rejestracji, więc nie ma z nią aktualnie większego problemu :')

Sprawdzamy e-maila i potwierdzamy rejestracje konta.
Czasami może to potrwać kilkanaście minut.
Jeżeli dalej nie ma e-maila aktywacyjnego
polecam sprawdzić folder "SPAM".

Jak Ci się uda to...
Gratulację !!
Utworzyłeś konto ^^

Download:

Wchodzimy na tą stronę :

http://muonline.webzen.com/download/game-download/

Stąd wybieramy sobie odpowiadający nam hosting.

Mamy do wyboru oficjalny downloader MU Online lub kilka innych hostingów :

wufWmg1.png

Osobiście polecam GamersHell.

Włączanie gry:

Po zainstalowaniu gry, włączamy skrót który pojawił się nam na pulpicie.

Czekamy aż skończy robić się nam update clienta i klikamy Game Start.

Po załadowaniu gry wybieramy serwer, wpisujemy login oraz hasło(takie jak ustaliliśmy na stronie) i klikamy connect.

Wyświetli nam się menu wyboru naszych postaci.
Ale o tym jest już poradnik :')

Tutorial by Misiek4Ever
Zabraniam kopiowania bez zgody.

Data ostatniej aktualizacji : 

a5QgGEt.png

Opublikowano

Dzięki za plusy.

@UP

Uwierz mi, że teraz "młodzi Polacy" zajmują się paleniem szlugów i piciem potajemnie piwa a nie nauką ... Niestety takie są realia ^ ^.

A i nawet mam taką jedną kuzynkę, która chodzi do 3 klasy technikum teraz chyba do 4 idzie i po angielsku to potrafi powiedzieć good morning -.- przykre ale prawdziwe ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moze mi ktos ten plik ktory trzeba sciagnac i zainstalowac do przegladarki dac juz gotowe pliki spakowane w rar bo nie moge nic zainstalowac bo jestem na koncie z ograniczeniami na windows. Wielkie Prosze o to takze gdzie te pliki wrzucic ;))

!Edit:

Dobra mam inny problem : Moge zainstalowac ten plik do czasu gdy nie chce do grywac cos do windowsa jestem w pracowni szkolnej tak jakby i mam dostep tylko do konta z ograniczeniami wie ktos moze jak zrobic zeby mogl sobie dograc te pliki ??

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

słyszałem ze ''Global Mu Online '' jest od niedawna płatnym serverm ale to tylko plotki czy to prawda ??

Grałem na Globalu na s1 ale to było bardzo dawno temu :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

mam konto na globalu juz sporo czasu i do tej pory nie wystapily takie problemy.

Na stronie muonline.webzen.com loguje sie bez problemu a w grze juz nie moge. Wpisuje identyczne haslo jak na stronie i nie moge. Probowalem skopiowac haslo i wkleic ale to tez nic nie dalo.

Na inne moje konto tez nie moge sie zalogowac, czyli musi to byc problem z laptopem, ale jaki ? Skoro kopiuje haslo z notatnika i wklejam to powinno być identyczne jak skopiowane.

O co chodzi ? Prosze o pomoc w miare szybką :(

Odrazu mowie ze na teksty "Daj haslo ja spróbuje sie zalogowac" nie bede odpisywal

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzieki, ja od dluzszego czasu szukalam dobrego linka do downloadu, dalam ci +'ika :P

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

masz + przydatne

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

ty wchodze na tą strone i nie ma zadnego start game jest tylko play i jak to wciskam pobiera mi sie webzenbrowser ext i co to ku@#$ jest bo to jest od mu bo jak to usunęłem to początkowo mu sie nie włączało a jak Właczam gre pisze The game client is loadet only through the offcial website.Potem wyłancza mi sie gra wychodze w neta na webzen.com loguje sie i nie ma start game nic jest tylko play. POMOCY co mam zrobic

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem co up ;/ wchodze na strone pobieram, po prawej stronie nie mam zadnego okna do logowania, ale jak wciskam "PLAY" co jest na środku to kółko to wyskakuje zeby sie zalogował. Loguje sie i pobieram jakis plik webzenbrowser, instaluje go ii nic mi w przegladarce nie wyskakuje;/ moze jakas bardziej szczegółowa ta instrukcja odpalania gry ??

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja może z innej beczki, wcześniej wsio mi działało ale teraz jak daje play to zaczyna się ładować ale launcher się nie włącza i mam komunikat: wtyczka WEBZEN browser Extension uległa awarii, próbowałem odinstalować tą wtyczkę i zainstalowac ponownie, nawet grę od nowa ściągałem i instalowałem tego patha ze strony webzen, nic nie pomogło, wtyczka nawala także na Internet Explorer a na innych przeglądarkach nei sprawdzałem nawet bo szkoda czasu, co może być przyczyną?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Linki się zmieniły, możesz zaktualizować :)

Dzięki za informację.

Za chwileczkę się tym zajmę :'p

@Edit

Już :')

Później jeszcze go "upiększę" ^ ^

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...