Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacker do wynajęcia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników mpc forum. Potrzebuje hakera do wynajęcia który shakuje pewną rzecz, prosze o odpowiedzi na gg : 32873832. Z góry dziękuje dowidzenia !

PS. nie wiedziałem gdzie dział.

Opublikowano

nie

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Omijanie zabezpieczeń, tworzenie cheatów to hobby i pasja.

Pewnie wiele osób to potwierdzi.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Wynajmiesz hakera ... no nie bądźmy śmieszni ;]

Haker nie odezwie się to jest po pierwsze .

Po 2 nie masz szans na to że narazisz obcą osobę na taką rzecz ;)

Pozdrawiam ;)

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Ja :D tzn zalerzy co ... tylko wiesz to będzie cie kosztować jak to server do jakiejś gry ... ja mam swoje ceny :D np takie biedne afandumt2...

To jest ukryta treść, proszę

Prosze link mojego dzieła zdjęcia kasy za to nie muszę robić nie?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Ja :D tzn zalerzy co ... tylko wiesz to będzie cie kosztować jak to server do jakiejś gry ... ja mam swoje ceny :D np takie biedne afandumt2...

Prosze link mojego dzieła zdjęcia kasy za to nie muszę robić nie?

viEaA.jpg

edit:nie, nie mogę powstrzymać się od komentarza, że autentycznie Tobą gardzę - co to za wyczyn skorzystać z publicznie dostępnego exploita?

Opublikowano

Motywy zbrodni:

HJlEu.jpg

I cytat z kodeksu karnego:

art. 268 § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

art. 268a § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych,

podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczną szkodę majątkową,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Prawdopodobnie poznałeś też hasło administratora, czy też włamałeś się na dedyka, więc:

rt. 267 § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

I jak, nadal jesteś z siebie dumny, kolego? A ja osobiście serdecznie Ci życzę aby admin tamtego forum złożył wniosek o ściganie przestępstwa przeciwko Tobie.

Wątpię, żebyś pomyślał o proxy, grając za każdym razem na tamtym serwerze albo chwaląc się tutaj swoimi "dokonaniami", a Twój dostawca sieci raczej nie będzie się ociągał z wydaniem Twojego adresu zamieszkania, gdy wpadną do niego pewni smutni panowie... ;>

Opublikowano

No to się ludzię możecie zdziebko zdziwić :) ponieważ hmm że tak powiem afandu było pirackim serverem co innego gdybym shackował Imetin2...

hmm zobaczymy kto będzie za rozprawę płacił ... haha puki co nie wyjawiłem jednego faktu ale wyjawie go jak będzie trzeba i ten fakt zrobi że wygram rozprawę a mpc no cóż Zabuli?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

No to się ludzię możecie zdziebko zdziwić :) ponieważ hmm że tak powiem afandu było pirackim serverem co innego gdybym shackował Imetin2...

hmm zobaczymy kto będzie za rozprawę płacił ... haha puki co nie wyjawiłem jednego faktu ale wyjawie go jak będzie trzeba i ten fakt zrobi że wygram rozprawę a mpc no cóż Zabuli?

Nie ma znaczenia czy "piracki" czy nie. I mpc nie będzie niczego bulić dzieciaku. Zaraz sam będziesz bulił jak grzecznie poinformuję administrację tamtego serwera co zrobiłeś oraz jak mogą zgłosić to do prokuratury.

RAsfepN.png
Opublikowano

Po co dzieciaka straszysz.Widać że script kid :D niech się uczy dalej a po tym jak go wyślesz do sądu to skończy nauke xD

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

Nie ma to jak korzystanie z programów ogólnie dostępnych w necie na stronach takich jak hack.pl, haker.com.pl... Miejmy nadzieję że powyżsi spełnią swoje groźby i będzie jeden pseudo haker mniej :)

Opublikowano

Matesh, to ja cie wynajmuje na zniszczenie facebooka przed Anonymous!

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Haker do wynajecia to jest zalosne... Wez jak ktos umie hakowac to po 1 zabezpiecza sie tak zeby go nei namierzyli po 2 nie ujawni Ci sie a po 3 kazdy to zachowa dla siebie bo to sa lata pracy a ja moze i mam 12lat ale i swoje wiem... Ja caly czas zglebiam wiedze siedze w informatyce od 1roku i malo ogarniam lecz napracuje sie przy tym. A nie tak jak ty wynajme hakera wez sie ogarnij i pozdro.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

A ja też swoje wiem...

Haker to nie przestępca, tylko osoba szukająca dziury w system bezpieczeństwa.(nie wykorzystuje ich)

Opublikowano

Haker do wynajecia to jest zalosne... Wez jak ktos umie hakowac to po 1 zabezpiecza sie tak zeby go nei namierzyli po 2 nie ujawni Ci sie a po 3 kazdy to zachowa dla siebie bo to sa lata pracy a ja moze i mam 12lat ale i swoje wiem... Ja caly czas zglebiam wiedze siedze w informatyce od 1roku i malo ogarniam lecz napracuje sie przy tym. A nie tak jak ty wynajme hakera wez sie ogarnij i pozdro.

Może przeczytaj inne posty?

Opublikowano

Trochę się zgadzam i trochę nie, hakerzy dzielą się na dwa rodzaje białych (tzw. białe kapelusze) i czarnych (tzw. czarne kapelusze) ci pierwsi wynajdują dziury wszędzie gdzie się da i je zabezpieczają, za to ci drudzy wykorzystują je do własnych celów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...