Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack DARKORBIT

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Banda nobów którzy myślą że stają się lepsi od innych kiedy mają coś, a nie chcą się tym podzielić.

Kiedy my będziemy coś mieć to też będziesz prosił "daj, daj"...

Mogę dodać sygne do podpisu? Ładna ;)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Przyśpieszony, robot się za szybko kręci ...

A ten streuner w 0.37 też ma speedhacka?

Pozatym chyba paintem to nagrywałęs

Wszystko się przyśpiesza w ten sposób

@offtop

Bye bye mpc

za duża sygnatura

Opublikowano

Wszystko się przyśpiesza w ten sposób

@offtop

Bye bye mpc

Oh no!! Co ty ? Odchodzisz? LoL?

Pozdro.

@Topic,

myślałeś że zaistniejesz przyśpieszając filmik? ;P pozdro gościu.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Oh no!! Co ty ? Odchodzisz? LoL?

Pozdro.

@Topic,

myślałeś że zaistniejesz przyśpieszając filmik? ;P pozdro gościu.

Gosciu przyspieszyć to se możesz wytrysk ktorego niemasz. Napiszcie mi co mam dodac do filmiku zeby niebylo ze "przyspieszone" ale nie zegar da sie zwolnic oooo chcial zaistniec heh Niezalezy mi zeby zaistnieć.

Ten program znalazłem na pewnej stronie i chyba gdy się połączy z serwerem to wszystko sie przyspiesza? nastepny filmik z zegarem i obok BioBot w normalnym tepie.

Opublikowano

Gosciu przyspieszyć to se możesz wytrysk ktorego niemasz. Napiszcie mi co mam dodac do filmiku zeby niebylo ze "przyspieszone" ale nie zegar da sie zwolnic oooo chcial zaistniec heh Niezalezy mi zeby zaistnieć.

Ten program znalazłem na pewnej stronie i chyba gdy się połączy z serwerem to wszystko sie przyspiesza? nastepny filmik z zegarem i obok BioBot w normalnym tepie.

No co ty... wytrysk już miałem. Skoro nie podasz linku do tego programu to po CHUJ dajesz filmik...?

Mam, ale nie dam...

Znane każdemu...

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Może zaraz ja nagram swój filmik? :)

Chcesz, żeby ci wszyscy uwierzyli? Podziel się !

Każdy ci uwierzy gdy przekona się "na własnej skórze"

headerlogoc.png

Opublikowano

Tak Przyspieszony... Chlopie chcesz kurwa dam ci obok zegar i zobaczymy tepaku brzydki. Takie odpowiedzi są typowa Niewiedza co się pisze ale... Aha to nie bug a cheat engine to wiesz gdzie sobie wsadz?

Piszę Z 2 Konta bo Warna zalapalem.

Więc daj ten 2 filmik z zegarem. Bo Ci jakoś nie wierzę...

Jeśli to napisałeś tylko żeby się podjarać to idź sobie stąd i nie będziemy musieli się z Tobą męczyć. Dawniej ludzie chcieli się dzielić - a teraz sami egoiści...

Zaraz na następne konto dostaniesz warna...

Opublikowano

Filmik przyspieszony co widac, streunery latają dużo szybciej, niebieski punkt na minimapie powinien wolniej migać :)

WIdac laki z cb znawca zaraz dodam 2 filmik do tego czasu niespamowac mi tu ze filmik przyspieszony.

Opublikowano

Widze PL1, i EIC jak ja :)

Moze pokazesz sie na mapie, jak to zapierdalasz szybciej niz admin :P

Zajebisty jesteś... Napisałbym coś, co sądzę na ten temat, ale znów % dostanę i blokadę postów...

To jest forum z cheatami, bugami itd.

Gdyby każdy był taki jak ty, to nawet byś nie wiedział, że coś takiego jak cheat do DO istnieje, czy że dało się kiedyś z wrót wyskoczyć... Po co to piszesz, jak nie masz zamiaru pokazać? Popatrz np. na NoobKillerPL - on wszystko co zauważył to udostępniał... Da się? Nie napiszę nic więcej, bo jak już mówiłem, procenty bym dostał... Gratulacje dla 10latka. Nie potrzebujemy tu takich, prędzej czy później i tak któryś z nas to znajdzie ;)

Powiem tyle, i ja mialem chwile slabosci =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

MACIE 2 FILMIK z zegarkiem i biobotem :) link :

Aha ktos pisał że nagrywane paintem to masz w HD jeżeli nie pasuje to zalecam skonsultować się z okulistą. Teraz wam pasuje filmik??

Opublikowano

MACIE 2 FILMIK z zegarkiem i biobotem :) link :

Aha ktos pisał że nagrywane paintem to masz w HD jeżeli nie pasuje to zalecam skonsultować się z okulistą. Teraz wam pasuje filmik??

Omg przecież to cheat engine >,<

Myślisz że naprawde tak latasz? :)

Tylko przez CE powstają takie bugi na minimapce :P

Opublikowano

Widac, że używasz cheat engine.

A Kurwa czy ja NAPISALEM ZE NIE MAM LINKU KURWA NIEDOJEBIE.

Chodzi ci o to, że nie masz linku do hack'a? Przynajmniej ja tak to zrozumiałem.

Co to za problem wrzucić np. na speedshare?

Jak dla mnie temat do zamknięcia.

headerlogoc.png

Opublikowano

CheatEngine, najlepiej prosze kazdego madrego, o niepisanie, niech temat zdechnie na ostatniej stronie dzialu :)

Racja...CheatEngine xD

Film jest przyspieszony,lub jedzie na speedhaku ;)

Jeśli koleś leci na speed-szmed to prędzej czy później dostanie bana :P

Za duzy sygna - MrPiotrke122

Opublikowano

Racja...CheatEngine xD

Film jest przyspieszony,lub jedzie na speedhaku ;)

Jeśli koleś leci na speed-szmed to prędzej czy później dostanie bana :P

I tu sie mylisz, zrobiłem wiele wrót na Cheat Engine (speedhacku) i jak widać bana nie mam. Konto ma sie nieźle 16 lvl FE 18 pp.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Co do CheatEngine wrota też tak kiedyś tam robiłem. Jeżeli to speedhack to bana możliwe, że wyłapie ;p A filmik według mnie nie jest przyspieszony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...