Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Online Prywatne Serwery

Sir Demon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje zrobic nowy dział

MuOnline-Prywatne Serwery.

Wielu graczy potrzebuje hacków właśnie do prywatnych serwerów.

e8k1et.gif
Opublikowano

Tyle że pierw potrzebny jest moderator do tego działu! Ja dawno na prywatach nie grałem...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

ja bym byl chetny na moda ;p gram od 10 roku zycia w MU ^^ mam tera 17 lat ;p na privach gram caly czas....... na wiekszosci wer jakie istnieja gralem..... co wy na to? :P na mu znam sie doskonale :D

The End

Opublikowano

Ja mógłbym, jeżeli by można było, dużo spędzam czasu przy kompie, gram na PRV'ach 4-5 lata znam co nie co :P, i grałem trochę na globie :P i nie raz byłem moderatorem a nawet adminem... i myślę że bym sie nadał :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

ja rowniez chetnie sie zglaszam na modka na forum ..

Moje Dane dot. MuOnline

Gram w mu okolo 5 lat

na globalu gralem okolo 1.5 roku potem przenioslem sie na prywatne , mialem swoj serwer (2 nawet - 2 edycja)

na temat konfiguracji serwera wiem bardzo duzo ( w sumie all ) , rowniez znam sie na chetach itp ... znam w sumie wszystko o mu ,nawet kto wymyslij :P

mam 15 lat (z krakowa )

Opublikowano

Rozwalaja mnie wasze odp... zwlasza ta ..

ja bym byl chetny na moda ;p gram od 10 roku zycia w MU ^^ mam tera 17 lat ;p na privach gram caly czas....... na wiekszosci wer jakie istnieja gralem..... co wy na to? tongue.gif na mu znam sie doskonale

krotka lekcja matematyki 17-10=7lat

Gra powstala w 2001 roku a global wystartowal 2003... jestem ciekaw jakim cudem grasz 7 lat ^^

2001+7=2008 o ile sie nie myle teraz jest 2007... FAKE!

@p.s Nie wiem po co dajecie tutaj swoje propozycje bycia modem, jak ktos jest ambitny to napewno zostanie to zauwazone przez administracje...

25631777ldd4.jpg

Opublikowano

to może tez będzie temat gdzie będą dawane serwery prywatne na których działają jakieś hacki ??

bo ja jakiegoś szukam gdzie działało by większość cheatów i by dało sie robić itemki + 13 exelenta r

obił to vault bug

i poszukuje takiego serwera jak ktoś ma to proszę o kontakt i podanie mi stronki :-)

Opublikowano

@Ziomal zróbcie Mu Online PRV :D

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

nie muszą być blasty najważniejsze dla mnie jest to by serwer działał 24/7 i mieć dobre i temki :-)

jak ktoś ma to proszę o podanie stronki :-]