Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy JestemHackiem mozna ufac?

Ziemniok96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skąd te przypuszczenia, że to robertadm? To zwykłe plotki. Nie mamy żadnych dowodów, więc skończcie z tym.

Co to JH, spoko koleś. Włączył bota na dedyku na kilka dni - szkoda, że tak krótko.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

A z jakiego powodu szymcio opuscil?

Bo dostał bana na 3 dni czy tam na tydzień.

Poszedł na podróbę MPC.

@Topic

NIE można mu ufać. Na 100% dla mnie to robertadm, po za tym, kradnie konta na dedykach.

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

nie ufac temu ..... mialem vege +60 k uri podalem mu pasy zebyc mi wlanczyl bota i huj szpreal mi vege 60 k uri poszlo sie jebac !!!1 skurwiel jebany!!!!

zbieram -

Opublikowano

Nie można ufać JH! To ja mam tego wspaniałego czarnego psa, który jest wklejony powyżej... Biedny piesek. Gdy ja poszedłem po jajka na jajecznice, mój sąsiad JH miał go wyprowadzić... tak mi obiecywał :< i co? I nie wyprowadził... a mój loofciany Rudolf ojsrał mi kanape i telewizor. Jestem Hackiem ty zła osobo!

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

on zna moje passy od 2tyg wrota mi robil dostep ma i nigdy mi nic z kontem nie zrobil =)

no wogole tylko mi jakos zmienil vege fs na jakis hujowy statek 60 k uri kupil 2 irysy i reszte na cdd poszlo !!! pedal zajebanuy kurwa!!!

zbieram -

Opublikowano

Mirek kurwa a na co to chciałes wydać to lepiej że kupił ci 2 irki niż wydał na jakieś duperele. Znam osoby które jak miały dostęp do konta to napierw kupowały wszystko za uri by stracić je a potem sprzedawały i wydawały na handel. Pewnie kupił ci dodatkowo goliatha bo chciał jak najlepiej dla ciebie.

Opublikowano

Mirek kurwa a na co to chciałes wydać to lepiej że kupił ci 2 irki niż wydał na jakieś duperele. Znam osoby które jak miały dostęp do konta to napierw kupowały wszystko za uri by stracić je a potem sprzedawały i wydawały na handel. Pewnie kupił ci dodatkowo goliatha bo chciał jak najlepiej dla ciebie.

haha !! fes sie ogarnij.... on mi kupil yamato... !!! mialem ponad 1000 energi juz nie mam mialem vege fs juz nie mam !!!!!!! faktycznie yamato jest owiele lepsze od vegi fs!!

zbieram -

Opublikowano

mirek a moze zasluzyles sobie? Mi sie jakos nie zdarzylo zeby co kolwiek robil na moim koncie... wchodzi robi to co ma i wychodzi :D

czyli niby co? ....teraz co moge robic to jedynie na dedyko znowu wbic vege (napoedy mam jeszcze)i 60 k uri (+40 na bo2)

zbieram -

Opublikowano

To masz za swoje. Widzisz że ludziom sie nie wierzy. Ja wole wydać swoje 38 zł miesięcznie na swojego VPS + co miesiąc kupić nowego kbot'a na następne konto.

Opublikowano

To masz za swoje. Widzisz że ludziom sie nie wierzy. Ja wole wydać swoje 38 zł miesięcznie na swojego VPS + co miesiąc kupić nowego kbot'a na następne konto.

mam swojego dedka na ktorym nzabieralem w ciagu 2 dni ponad 100 k uri na vedze fs

zbieram -

Opublikowano

No to po co ci puszczanie przez JH...

bo mam slabego ... a jak uszlyszalem o 24.7 to podalem pasy i myslaleem ze mi pusci a tu dupa!...

zbieram -

Opublikowano

To teraz widzisz. Nie wierzy się ludzią. Teraz wiesz że musisz liczyć sam na siebie.

ale widzisz ze jast (byl) zaf\ufana osoba na forum...

zbieram -

Opublikowano

To że na forum miło się z nim gadało i się śmiało to nie znaczy że jest zaufaną osobą. Są osoby które wchodzą ci w dupę z wazelina ale jak dojdzie co do czego dasz im dostęp do konta czy co to się z nim pożegnasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...