Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Little Wildproxy For GMO

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Witam ponownie wszystkich, ostatnio chciałem przyśpieszyć sobie dorobek i w związku z tym przerobiłem jeden z najstarszych cheatów w grze Mu Online czyli WildProxy :), potem jednak pomyślałem o Was i Ci którzy nie mają lub nie mogą znaleść nic sprawdzonego może skorzystają ;).

+ Funkcje tego małego haczyka:

- Hit hack (nie autokill, uderza ilość wybranych wcześniej hitów na raz przy 1 uderzeniu!)
- Auto Kill (Stary ak z starego wp)
- Teleport (wpisujemy cordy i tam jesteśmy)
- Freeze Packet Filter (czyli taki dodatek który 'usypia' obecny packet filter, poprawia pracę hithacka oraz zmniejsza możliwość na Disconnect)
- Vault Hack (omija hasło w skrzynce)
- Sniff, Edit, Send Packet (nazwa mówi sama za siebie)

+ Odpalanie:

- Tworzymy loopback (chyba że już mamy to pomijamy ten punkt)
- Ustawiamy na który sub chcemy wejść
- Start Proxy
- Wchodzimy na www globala, logujemy się i wciskamy "Start Game" pojawi się web launcher
- Zminimalizuj web launcher i w programie naciśnij "Włącz Grę"

+ Jak grać?

- Ustawiamy hitcount, zaznaczamy Freeze Packet Filter i sposób aby nie dostać dc/zlagować się - podchodzimy do moba i nie bijemy go ciągłym atakiem tylko podchodzimy uderzamy raz i czekamy 1 sekunde po czym znów go uderzamy (hit-1s-hit-1s).

Filmik wykonany w trakcie mojej gry AE mniej więcej przedstawiający jak grać noi rzeczywiste możliwości ;)

->

Max hitcount na jakim sam grałem: 40

Na koniec chce dodać że hack pierw robiłem pod siebie, nieźle tym idzie robić AE do 40 i dropać ringi jak zarówno używać do ciekawszych celów ... ;). Hack jest tym bardziej za free, a udostępniam go tylko dlatego że.. co mi szkodzi? także jeśli ktoś wcześniej grał czysto bo nie miał na czym to zapraszam.

Download: No more available
Skan:

2006-2010

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne

Ja gram na *sorry 200 :) hc i jest okej :)

@to raczej w ramach takiego odskoku od codzienności ale nie widze siebie jak wbijam 200 lvl tym sposobem :P

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano
Fajne

Ja gram na *sorry 200 :) hc i jest okej :)

@to raczej w ramach takiego odskoku od codzienności ale nie widze siebie jak wbijam 200 lvl tym sposobem :P

Napisz coś lepszego ;-)

Opublikowano

hej, mam problem z hackiem, po uruchomieniu ustawiam 10 hc i gdy zacznę bić moba, od razu dostaję DC. nawet po zaznaczeniu opcji "Freeze Packet Filter"

wie ktoś co z tym zrobić ??

Opublikowano
hej, mam problem z hackiem, po uruchomieniu ustawiam 10 hc i gdy zacznę bić moba, od razu dostaję DC. nawet po zaznaczeniu opcji "Freeze Packet Filter"

wie ktoś co z tym zrobić ??

rtfm

Opublikowano

Mój post nie miał na celu wyśmiać autora tegoż "haxa". Chciałem tylko podkreślić że tak czy siak expienie jest trochę monotonne.

Cieszę się ponadto że są nadal ludzie potrafiący złamać zabezpieczenia i napisać fajny program.

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano
czy ten program ma sie znajdować wfoldeże z mu online ?

nie wiem co to jest wfoldeż.

Opublikowano

No kochani, to normalka ze do 200 na tym nie poexpicie, ani na tym ani na żadnym innym, zabezpieczenia są po stronie servera i nikłe są szanse że autokill będzie kiedykolwiek działał dlatego też jest zablokowany w programie ponieważ nie trafia często mobów i ogólnie gra się na nim tragicznie.

Ten mały programik sam osobiście używam do robienia szybkich eflów 40lvl i CC1 ;), jeśli jednak interesuje Was więcej opcji to propouje inwestować w płatne cheaty, choć nie liczcie że tam autokille czy hithacki będą lepiej działać.

@matty07

zapewnie używasz ciągłego ataku a to błąd

@lukasz15

tak w zakładce loopback jest napisane jak ustawić go, ofc nie zapomnij go włączyć ;)

2006-2010

Opublikowano

ip's:

[Global_Helheim]

Server1=202.31.178.11

Server2=202.31.178.12

Server3=202.31.178.13

Server4=202.31.178.14

[Global_Midigard]

Server1=127.0.0.1

Server2=127.0.0.1

Server3=127.0.0.1

Server4=127.0.0.1

Opublikowano
ip's:

[Global_Midigard]

Server1=127.0.0.1

Server2=127.0.0.1

Server3=127.0.0.1

Server4=127.0.0.1

haha, pr0 h4X0r, nie ma co

z drugiej strony "there's no better place like /home"

que?

Opublikowano

mam problem polegajacy na tym ze nie chce odpalic sie mu :\ zainstalowalem loopbacka wszystko zrobilem po kolei jak bylo w instrukcji, klikam 'wlacz gre' i nic sie nie dzieje. Moze wiecie dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...