Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo nie standardowy skin :D

Bubol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj u nas na serwerze pojawił się gracz o nicku deadmau5 ;]

Mówił że jest DJ i pisał po angielsku :] maił bardzo dziwnego skina podobno dostał od twórców gry ;) Dodam linka z SS

To jest ukryta treść, proszę

Co o tym myslicie wkręcał ? :D

Daj mi -

Opublikowano

Powiem tak najpierw nie wierzyłem gdy tego nie sprawdziłem.Jak wejdzie się na tą strone gdzie można zobaczyć kogoś skin i go ściągnąć Linkj:http://www.minershoes.com/editor .Nadole wpisujemy kogoś nick w tym przypadku deamau5.Gdy strona nam się załaduje skin który jest z lewj strony nie ma uszu ,ale gdy wejdziemy na jego konto przez pirata gdzie wpisuje się kogo tylko nik ,to postać,mysz ma uszy.Potem spróbowałem ściągnąć jego skin ze strony miner need cool shoes ,znów wpisałem jego nick aby zobaczyć jego postać i pobrałem skina .Załadowałem go na minecrafta i uszu nie ma.Chyba mówił racje ,że skina dostał od twórcy gry.Texture skina oglądnołem i uszy są ale jak ktos inny włączy jego skin to nie ma.Szkoda

Skin tej postaci:

post-269283-0-70216200-1312835330_thumb.png

MikartPL.png

Opublikowano

Ja też nie uwierzyłem dopóki nie zobaczyłem ale jak zmieniłem nick na deadmau5 to nie wiem jak ale miałem jego skin na piracie ludzie go widzieli i jak chciałem ip jakiegos serwerka wpisać to było wpisane ,,mau5ville.com" ja tego nie wpisywałem ponieważ ściągnąłem na nowo MC...

Opublikowano

Był temat że jakiś user miał taki problem już nie pamiętam ale na mpcforum było takie coś i mówił że jak robił sobie skina to jakiś błąd mu się pojawił a skina gościu na pewno nie dostał od twórców gry :]

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Nowy SS ;]

To jest ukryta treść, proszę

Według mnie to nie mógł być żaden crack ponieważ zapewne on by widzial tego skina a nie wszyscy gracze. Skoro ty bylby jakis głupi crack to myślę że wszyscy gracze by mieli takie skiny a nikt nie ma .

Daj mi -

Opublikowano

@Bazyleo Dzięki a nawet na strone którą podałeś jest wzianka o deadmau5.

... is functional

Our patch provides free skins, capes and deadmau5's ears.

sygnayoufather.jpg

Zbieram+

:)

Opublikowano

Deadmau5 to zajebisty zespół drum and bassowy :>

Widać jest jego fanem, tak jak ja .

ta ''myszka'' to ich znak rozpoznawczy i logo

Deadmau5+-+For+Lack+of+a+Better+Name.jpg

@TOP

Dajcie tego linka do rzekomego ''Minecracka'' :O

@EDIT

Ok dzieki Bazyleo ']

63989389769756300986.png

Opublikowano

Dorba chłopaki juz znam rozwiązanie.

Ten skin to jest po prostu unikalny skin taki jak ma np. Notch [ pelerynka ] ten gosciu ma uszy i tego nie da sie inaczej wytlumaczyc.

Prawdopodobnie ten "ktos" to czlonek "teamu" Minecraft.

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie.

To prawdopodobnie jest ściema.

Sprawdzaliśmy.. mój kolega wbił sie na ten nick i także miał takiego skina ...

A więc ktoś mnie robi w konia na serwie albo to na prawdę on :D Bardziej prawdopodobne jest to pierwsze.

Daj mi -

Opublikowano

U Nas na serwerze również grał i pisał po polsku ... żeby sprawdzić wszedłem na pirata wpisałem nick deadmau5 no i ... miałem uszy ! Och , o dziwo ! Czy ja jestem z teamu Mojang ... ? :) Niee ... ;)

quebocoelho

Opublikowano

po pierwsze prawdziwy deadmau5 nigdy by nie wszedl na serwer hamahci poniewaz mma orginala. Po 2 peleryne i skina mozna mien nawet jezeli nie posiadasz orginalnej wersji, wystarczy mineshafter...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...