Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie ten Folder ? .minecraft

kamier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu Nie mam folderu .minecraft pisze %appdata% w uruchom i wchodze do roaming I Go nie ma WtF

Pokaze wam 1 screena

Prosze o pomoc

Pozdrawiam Cycolina

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

ja też go nie mam, bo mi brat go przez przypadek usunął, ale zrób Force Update na samym początku jak się gra odpali powinno ten plik zrobić ;P u mnie akurat to nie chce działać;/

Opublikowano

xxx

No dobra ale ja wiem jak to sie robi ale Gadam nie mam tego folderu nawet po force update

Opublikowano

@up ja też go właśnie nie mam Force Update nie skutkuje, a ja pobierałem MC i instalowałem na dysk D chyba ale tego .minecraft nie mam nigdzie.

Re-instal zrobić?

Opublikowano

nawet re instal nic nie pomoze kurde moze ktoś kedyś rozwiązał ten problem i pomoze

Opublikowano

ja etz to mialem, z rob pobierz go zrob reinstall

znajdzi run, w menu win

tam kliknij uruchom, run

%appdata% wpisz tam jest foldek .minecraft

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

sciagnij launchera na nowo, i tam se porob tego starego usun, a jak masz savy jakies to do save folder przenies

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

Prawym kliknij na ikonę minecrafta (jeśli masz na pulpicie czy gdzieś) i powinno być coś takiego jak : Pokaż lokalizację skrótu. lub podobnie.

@edit Jeśli masz XP kliknij PPM i właściwości tam masz lokalizację.

Opublikowano

A działają ci w ogóle wszystkie światy i ogólnie minecraft, bo jeśli tak, to ten folder gdzieś jest tylko trzeba jakoś go poszukać.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...