Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Co Sadzicie o tych nowych skrzynkach i LF-4?

pr0ninja1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak naprawdę to szkoda golca... vega ok ale jak mam już kbot'a kupionego to szkoda... poza tym nie będę się chyba w skrzynki bawił... a co mi tam zaraz kupie 10 kluczy i napiszę

#1 -> SHD-BO1 na 1h, 230 ammo x2

#2 -> DDM-01 2szt. 21 PLT3030

#3 -> BO1

#4 -> Adept dla vegi (już 2)

#5 -> BO2 Jedyna sensowna rzecz

#6 -> EMP-01, 11 RSB (makaronu)

#7 -> 90 PLT-3030, 50 xeno

#8 -> Design Lighting - już 2 raz :(

#9 -> 4 energie, 45 PLT-3030

#10 -> HON-BO1 na 1h, 21 ammo x2

EDIT:

Pokusiło mnie i kupiłem jeszcze 5 kluczy - efekt marny, poza 3 adeptem :( dostałem jakiś dodatek, 1 CCD i 3 kupony na skoki dla CPU

Jak dla mnie to się to w ogóle nie opłacało... kilka designów na vegi i nic poza tym, jedna wielka ściema... pewnie jakbym miał vege to zaraz designy dla golca by leciały :P

headerlogoc.png

Opublikowano

Ja mam vege i tylko designy dla vegi mi wylatują;pp wydałem z jakies 90k na to i dostałem 2x design ten z turbo(250K) raz design na 10% doświadczenia (100k) i 2 lf3(20k)

nie będę liczył lf2 i extrasów bo trochę ich było w wiec po policzeniu oszczędziłem 280k juz nawet nie liczyłem że 2 razy dostałem design na turbo bo i tak jednego mam :DD xD

EDIT

#DOWN masz racje juz to poprawilem ;p

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Nie wiecie moze czy jest jakas roznica gdzie sie zbiera bo ja juz ponad 200k uri wywalilem i tylko mam 1 LF-4 , zadnego designu.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Wpadło 300k uri, 2 LF4, Solace, Diminisher, Lighting.

Słabo troche.

Słabo? Przyjmijmy ze LF4 będzie kosztować 15k uri... To sumując masz 780k uri za cenę 300k. Oszczędność prawie pół miliona. SŁABO?

I tak ja chyba z was wszystkich wyszedłem najlepiej :D 40-50k uri wydane, 2 designy i parę lf3 :D

Opublikowano

he he he ja 300 tyś urki i mam lightinga,venoma,solace,dimisher,1xmaskowaniex50,2 lf-3,5 lf-2,i same pie%$#@y i ani jednej lf-4 teraz sie wkurzyłem i lece bić alienki na 5-1

ACTA?-NIE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...