Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] skok na mape bonusową

KingRaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co mam niby dać?Moje pokolenie za młodu kijem obręcz od roweru ganiało,a nie siedziało i hakowało programy.Nie ma opcji,abym ja znalazł jakiegoś buga,haka czy coś tam :)Bo niby jak?Ale też nikogo nie wyzywam na forum,może błędnie mi się wydawało,że takie fora są dla takich nie jarzących jak ja.Pozdro

P.S tak,czy siak dzięki za odp. zaid :)

Twoje pokolenie ruskiego sie uczylo wiec szukaj na ruskich forach

Opublikowano

no to czas sie nauczyć nie co masz wybór sms na darkorbit albo nauczenie sie nieco sztuki programowania albo chociarz zanjdz jakiegos buga:) ściagasz wicked patchera (google nie gryzie) konfiurujesz go (dział toturial) i piszesz komendy jakie chcerz w tym przypadku

I jeszcze trochę .

Sorry ale ty nawet polskiego nie umiesz

Opublikowano

Sorry ale finalnie i tak nie ty mu pomogłeś tylko ja :) a tak wogulę to i ty pewnie zrobiłeś nie jeden błąd

Wiesz rozumiem 1-2 błędy . Ale ty je robisz cały czas . I nie chodziło mi o pomoc .

Opublikowano

nie mam zamiaru sie w dawać w flame war'a więc powstrzymam się od kolejnej odpowiedzi dlatego prosze sehmeta o zamknięcie tematu gdyż odpowiedź została uzyskana

@ben zapewne się nie połapał że nie ma już białki albo chciał se pozwiedzać mapke :)

Opublikowano

nie mam zamiaru sie w dawać w flame war'a więc powstrzymam się od kolejnej odpowiedzi dlatego prosze sehmeta o zamknięcie tematu gdyż odpowiedź została uzyskana

@ben zapewne się nie połapał że nie ma już białki albo chciał se pozwiedzać mapke :)

Tak, zgadza się.

Zamykam.

P.S. Z autora tematu powinniście brać przykład, używajcie tych cholernych prefixów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...