Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Helper

JASIU17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie zadziała odczekaj chwilę i zacznij latać po mapie, następnie stań odpal program jeszcze raz i F12- rusz się i powinno wywalić. Użytkownicy Win 7 polecam ustawić zgodność z XP sp 3 . Działa. Łapaj +

bugpointblack.png

Opublikowano

Beblok ale u mnie po tej pol h ta sama fala jest... co zrobic zeby byla nastepna??

U mnie to samo.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

dziala swietnie zbierzcie fale potem nacisnijcie f12 i zacznijcie sobie latac az wywali ja juz jestem na saimonach w gammie a 3 wrotka sa postawione ;D

Opublikowano

dziala swietnie zbierzcie fale potem nacisnijcie f12 i zacznijcie sobie latac az wywali ja juz jestem na saimonach w gammie a 3 wrotka sa postawione ;D

Ehe, tylko za pół godziny znów będziesz w saimonach :)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

No zobaczymy wskoczylem na devo zebralem wszystkie alieny wlaczylem hacka , wywalilo mnie teraz tylko czekac ;p

Za pół godziny będziesz miał DEVO... Tak to działa niestety ;(

Przekonałem się kilkakrotnie.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Za pół godziny będziesz miał DEVO... Tak to działa niestety ;(

Przekonałem się kilkakrotnie.

Może akurat ominie

Mi ominęło straunery :)

Opublikowano

tak panowie może niedziałać we wrotach ale tak można wylogować się na mapie podczas walki . jest jeszcze wiele funkcji więc korzystajcie też z nich :)

Opublikowano

tak panowie może niedziałać we wrotach ale tak można wylogować się na mapie podczas walki . jest jeszcze wiele funkcji więc korzystajcie też z nich :)

Np. Circle jest bardzo fajne, wczoraj DK w Gammie ukręciłem, tylko że trzeba odpuszczać już odlatujące bo ded murowany.

PS. Radius ustawiony na 650 i ogień!

Opublikowano

Beblok ale u mnie po tej pol h ta sama fala jest... co zrobic zeby byla nastepna??

zaczekaj 32min... a nóż ci się zegarek spieszy?

Opublikowano

@UP

Ale przed tymi 30min nie da się w ogóle zalogować do gry. :)

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

To już wiem jak mi koleś spierdolił jak mu pół hp zbiłem. Nagle stanął w miejscu i jeb. Nie ma. o.O A jakie zdziwienie na TSie <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...