Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łamanie praw autorskich oraz handel na MPCforum.pl

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ku woli przypomnienia chciałbym zaznaczyć, że na MPCforum.pl obowiązuje całkowity zakaz rozpowszechniania wszelkich treści, które łamią prawa autorskie. W szczególności :

•  
  • Pirackich wersji gier,
  • Pirackich wersji oprogramowania,
  • Nielegalnej muzyki,
  • Nielegalnych filmów

Dodatkowo przypominamy, że ze względu na bezpieczeństwo transakcji zakazany jest handel na MPCforum - zachęcamy do odwiedzenia Allegro, Świstak, eBay itp, które zajmują się handlem. Zakaz oczywiście dotyczy przedmiotów wirtualnych i rzeczywistych oraz innych - w tym botów i cheatów do gier.

Pozdrawiam, kokosz.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak jest z "darmowymi" kontami prenium na różne servisy typu filesonic.com , fileserve.com ??

Bo zauważyłem że GM'i tępią to

Opublikowano
A jak jest z "darmowymi" kontami prenium na różne servisy typu filesonic.com , fileserve.com ??

Takie samo piractwo jak to co wymienił kokosz.

@top

git majonez

; )

Opublikowano

W sumie i tak niewiele było piractwa na MPC, Mou działa :P. Jedynie konta premium do różnych serwisów były umieszczane w statusach.

Opublikowano

Nie chce abyście pomyśleli że się czepiam czy coś, ale mieszacie ciągle :angry:

Dodajecie możliwość czegoś potem tą możliwość usuwacie a następnie zakazujecie.

(przykład) Black Market. Nie łatwiej było by pozwolić na handlowanie i dopisać że administratorzy nie ponoszą odpowiedzialności za oszustwa itp ze strony użytkowników?

I że handel (pieniężny) (nie jakieś zamiany na itemki w grach) jest dozwolony jedynie za pośrednictwem allegro?

To z darmowymi kontami to też jest przesada. Uważam że jeżeli ktoś chce podać swoje passy np do rapidshare to co wam do tego? jego sprawa że zablokują mu te konto w ciągu kilku dni. Przynajmniej będzie przydatny dla innych.

Gdzie w tym sens?

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

te konta są zcrackowane, a cracking jest nie dozwolony

Opublikowano

Wow kokosz przemówił ^^

A tam zawsze raporty za takie coś leciały, leca i lecieć będą ode mnie :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@KaMeR1337 Teoretycznie mogliby usunąć...

Muzyka i filmy są legalne na własny użytek :)

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Witam,

Ku woli przypomnienia chcialbym zaznaczyc, że na mpcforum.pl obowiązuje całkowity zakaz rozpowszechniania wszelkich treści które łamią prawa autorskie. W szczególności :

- Pirackiich wersji gier,

- Pierackich wersji oprogramowania,

- Nielegalnej muzyki,

- Nielegalnych filmów

Dodatkowo przypominamy że ze względu na bezpieczeństwo trasakcji zakazany jest handel na mpc - zachęcamy do odwiedzenia allegro, swistak, ebay itp, które zajmują się handlem. Zakaz oczywiście dotyczy przedmiotów wirtualnych, przedmiotów rzeczywistych oraz innych - w tym botów i cheatów do gier.

Pozdrawiam, kokosz

Ja tam mam DC++ ;)

Ehhh xD

5 min i mam film 700mb

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Skoro tak to jak już kamer wspomniał wszelkie pliki do metina powinny zniknąć z MPC, bo Ymir może zażądać kar za przyzwolenie na publikację ich pracy, jaką są pliki metin2 niezależnie od daty ich wydania.

Ciekawi Mnie jeszcze jedna kwestia. Mianowicie Counter Strike w wersji NonSteam. Jestem ciekaw zdania administracji na ten temat, bo nonsteam to też scrackowana wersja płatnej gry.

Opublikowano

Również proszę o skasowanie nielegalnych jak się okazuje plików do gry metin 2 z serwisu MPCForum.pl

Bądźmy sprawiedliwi w stosunku do całego forum.

@Up

Jak wyłączy się z działu Counter-Strike poddział Non-Steam,to dział upadnie :D

Steamowców na tym forum jest zaledwie garstka i połowa nieaktywna na forum więc byłoby ciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...