Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język Menu W CS

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, wszedlem dzisiaj przez przypadek na ruski serwer ( czytaj. jebane gówno) i oczywiscie jak to na ruskich przystalo musieli cos spierdolic i uprzykrzyć zycie. Zmienil mi sie język menu z polskiego na ruski - teraz jak wchodze na cs to mam zamiast "dolacz do serwera" "nowa gra" "opcje" - etc. mam jakies gowna typu " dsewqjehwqigeqwe"

wie ktos jak zmienic ten jezyk na pl ? z gory dzieeki :x

/ gram na non steam.

Opublikowano

Sciagnij pelne spolszczenie lub reinstal

ma spolszczony cs tylko ,że wbił na jakiś rosyjski serwer czytaj TEMATY!

@topic

vento pisał o pliku gamemenu.res usuń i zobacz czy działa jak nie to pisz pomogę ci ;]

Opublikowano

Nexores2 pzdr dla ciebie umiem czytac to chyba ty mnie nie do konca zrozumiales xD. Po prostu niech zamieni pliki na te ze spolszczenia. Ja sciagnąłem spolszczenie i pomoglo i wrzucilem je miedzy innymi tam gdzie napisal asparte.

• 1 rok później...
Opublikowano

ma spolszczony cs tylko ,że wbił na jakiś rosyjski serwer czytaj TEMATY!

@topic

vento pisał o pliku gamemenu.res usuń i zobacz czy działa jak nie to pisz pomogę ci ;]

Gościu dzieki dziala dla innych podam dokładniej plik: Nasz folder z grą > cstrike > resource > GameMenu <-------- UWAGA TYP PLIKU MUSI BYC RES

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...