Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Ban na KBOCIE

KingRaider

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podstawowy zestaw pytań:

- Używałeś na tym koncie innego bota niż Kbot?

- konto miało więcej niż miesiąc?

- Używałeś oryginalnej wersji, czy cracka?

- Bot działał 24/7 non stop?

jeżeli odpowiedzi brzmią:

-Nie

-Tak

-Oryginał

-Nie

To można zacząć się zastanawiać.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Dziwne ja 5miesiąc na biobocie jade i nic od tygodnia 24/7

po prostu jak się boci jednym botkiem to niezmieniamy wspomagacza na inny ( z kbota na biobota itp) wtedy jest więcej % że będzie warn lub ban

Opublikowano

Ja dostałem dziś na biobocie. Na Kbocie zadne konto nie dostało bana/warna mimo iż chodziło w czasie kontroli.

Mój rekord bottingu na biobocie to 8,2 miesiąca :)

Co do postu autora tematu: Używając nie legalnego oprogramowania musisz być świadom że psy z BP prędzej czy poźniej coś wywęszą i Cię załapią. Głównie nosy mają ustawione na nasze portfele ale nie lubią gdy kto inny kradnie im kasę.

Opublikowano

Podstawowy zestaw pytań:

- Używałeś na tym koncie innego bota niż Kbot?

- konto miało więcej niż miesiąc?

- Używałeś oryginalnej wersji, czy cracka?

- Bot działał 24/7 non stop?

jeżeli odpowiedzi brzmią:

-Nie

-Tak

-Oryginał

-Nie

To można zacząć się zastanawiać.

-Nie, tylko Kbot. Ale też dziś na jakieś 5 minut zalogowałem sie do Skylab Toola.

-Konto posiadam ponad 3 lata

-Nie tak dawno kupiłem u Ivana

-Hmm nie tak że 24/7 tylko jakies 18h dziennie od środy ubiegłego tygodnia.

Czy jak mnie od banują to dalej cisnąć na bocie?

PS. Mój kolega kupił też KBota razem ze mną i mu nie dali bana. Więc to pewnie wina skylab toola... :P

temp0166.png
Opublikowano

To nie może być przez skylab toola... Ten skylab tool to normalna przeglądarka ;p

Hmm nie mam pojęcia coś tam w nim klikałem może przez to :D :D:D (nie znam się na takich wynalazkach)

Ale cóż bywa. Poczekam do następnego wtorku i dopiero coś się będzie myśleć :D

temp0166.png
Opublikowano

z koleszka 6 kont biobot-100% warny nawet 3h bocone wczoraj od miesiaca 1 raz i ban ,

1 konto Kbot -12h i nic :D

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Ja tam się nie przejmuję. Białka jest, uri jest. Energie wszystkie ciągle zużywam. Jackpot ? [hahaha]. Trochę szkoda pd, ale też nie ma dramatu :)

Opublikowano

Ostrzeżenie, a mi od razu ban :D (na dzień). Jak Anarchia mówi że to nie wina Skylab Toola to niem pojęcia :D, dodatkowo się tak składa jak miałem skylab toola włączonego to chciałem go ustawic zeby co 4h mi surki wysyłał ale miałem wysłane... i akurat surowce mi doszły i bana zgarnąłem 2 minuty później. Skąd wiem że już surki doszły? Akurat tak się składa że wyłączyłem cs'a i patrzę za bot skoczył na 1-7, sprzedał surki i doleciał do połowy mapy i się zatrzymał.

temp0166.png
Opublikowano

Puszczałem 3 osobom z klanu ( w tym mi) bota na noc, oczywiście Kbot - wszyscy zgarnęli ostrzeżenie. Szkoda PD i nie wyklikanej energii... Ale cóż, nie ma tragedii. Jedynie to, że jutro możemy zostać złapani ponownie za Kbota...

Opublikowano

Taa, to już będzie wtedy cienko. Co prawda mam jeszcze 3 euro na customer, to zawsze można bocić od nowa na innym koncie :rolleyes:, ale szkoda czasu włożonego w konto, które zbanują.

Opublikowano

a mam pytanie ile mieliście energii do wyklikania?? Ci którzy dostali bany.

Ja swojego czasu też dostałem ostrzeżenie -20%PD ale podejżewałem że miałem za dużo energii nie wyklikanej. No i po prostu chciałem upewnieć się w tym przekonaniu. Czy wszyscy którzy mają za dużo energii dostają bany.

Opublikowano

a mam pytanie ile mieliście energii do wyklikania?? Ci którzy dostali bany.

Ja swojego czasu też dostałem ostrzeżenie -20%PD ale podejżewałem że miałem za dużo energii nie wyklikanej. No i po prostu chciałem upewnieć się w tym przekonaniu. Czy wszyscy którzy mają za dużo energii dostają bany.

Ja dostając bana miałem 36 energi :P napewon nie ma bana za "zbyt dużą ilość energi" ja miałem ponad tysiąc, a dostałem jak miałem 36.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cóż wiadomo jeżeli używa sie bota to trzeba liczyć na to ze można coś utracić. Mi zabiorą 195mln PD, 300tysi poważania, :D:D i 10k EURO <HAHA>

________________________________________________________________________________________________________________________________________

A zadam pytanie...

Bocić jeszcze, tzn. nie teraz za jakiegoś powiedzmy miecha :D?

temp0166.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...