Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Kbot

yogi.21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie wykrywalny bo informuja kiedy można bocić kiedy nie gdyby nie mówili to byłby wykrywalny

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

informacja na czasie , Ivan od razu licencje wylaczyl i boty stanely w miejscu . :) zobaczymy jak bedzie po skanach BP

Opublikowano

no napisze Wam co dziś mi zabrano chociaż jest wałek jak macie dwa kompy a dostaniecie bana to na drugim komie (jeśli jesteście zalogowani) możecie wypstrykać cała energie i zainwestować kredyty np: w IRYSA jeśli macie na tyle kasy skąd wiem bo sam tak zrobiłem :-) to chyba łatwiejszy sposób niż tamten co podaliście :D

Opublikowano

no ale właśnie o tym pisze że MAM DWA KOMPY I TU I TU BYŁEM ZALOGOWANY ! na jedneym kompie próbowałem sie zalogowac i dostałem ze nie bo ban a na drugim jak go uruchomilem MOZILLE bylem juz na koncie i nikt mnie nie wywalil wyklikałem energie i zainwestowałem kredyty,,,

Opublikowano
no napisze Wam co dziś mi zabrano chociaż jest wałek jak macie dwa kompy a dostaniecie bana to na drugim komie (jeśli jesteście zalogowani) możecie wypstrykać cała energie i zainwestować kredyty np: w IRYSA jeśli macie na tyle kasy skąd wiem bo sam tak zrobiłem :-) to chyba łatwiejszy sposób niż tamten co podaliście :D

no ale właśnie o tym pisze że MAM DWA KOMPY I TU I TU BYŁEM ZALOGOWANY ! na jedneym kompie próbowałem sie zalogowac i dostałem ze nie bo ban a na drugim jak go uruchomilem MOZILLE bylem juz na koncie i nikt mnie nie wywalil wyklikałem energie i zainwestowałem kredyty,,,

Madry12 uważasz że tak pisze osoba ktora wie jak się zalogować przez sid ? :) wydaje mi się że nie :P

więc najpierw zalogowal się na jednym kompie, później na drugim - wywaliło go z pierwszego , uznał że ma bana i wyklikał energię na drugim - proste

Opublikowano

jeszcze raz bo albo ja źle piszę albo ktoś tutaj czegoś nie rozumi... bana dostałem koło 11.00 rano ponieważ mam dwa kompy zalogowałem się w mojej sypialni sprawdzić co i jak :-) wsio wparjatkie jak to mówią murzyni.... i n ie dawałem LOGOUT tylko zamknij FIREFOX :-) koło 11:30 wszedłem na drugi laptop z chęcią aby włączyć najlepszy program pod słońcem czyli nasz BioBot tutaj zero odzewu tylko komunikat o moim IP.... zamknąłem BioBota i próbowałem się zalogować normalnie po czym uzyskałem komunikat o BANIe... no cóż pomyślałem kto używa ten może liczyć się z konsekwencjami :-) zdziwienie moje było duże gdzie w sypialni chciałem dziecku puścić bajkę włączając FF wszedłem na swoje konto.... wcale nie było LOGOUT mogłem przeglądać zakładki oczywiście przycisk START nic nie dawała bo wywalało mnie z MAPY ale mogłem wszystko robić... np: klikać energię ? ot i cała historyJa :-)

Opublikowano
Madry12 uważasz że tak pisze osoba ktora wie jak się zalogować przez sid ? :) wydaje mi się że nie :P

więc najpierw zalogowal się na jednym kompie, później na drugim - wywaliło go z pierwszego , uznał że ma bana i wyklikał energię na drugim - proste

no sory nie byłem zalogowany poprzez SIDA a tak między nami wiem co to SID

pozdrawiam

Opublikowano

A ja na biobocie 4 dzień z rzędu 24h na dobę i brak bana :)

Flax - Zbieram +

Flax - 16 lvl

Flax - Goliath

Flax - pl2

Flax - Fe

Flax - Używam WP

Flax - Biobot 2.2.0

22275.gif

33876.png

26422yx3.png

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

No ja tylko się podzieliłem tym co miałem :-) od tak D: żebym nie miał w nicku forumowiczowym PIJAWKI :D

Zmienia się to w zależności od ilości postów, lub rangi na forum. Jednak jeśli będziesz pomagał, to nawet jak będziesz miał rangę "pijawka" to nikt Cię w tym dziale tak nie określi ;)

A ja na biobocie 4 dzień z rzędu 24h na dobę i brak bana :)

Zwykły fart :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...