Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hlds + Amx :)

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 Przyczyna to np. jak zrobie tego serwera wgram amx itd. To np. Jak kumpel chce wejść to lipa, nie może dodać do favo lub przez console też nie. Mam radiówkę.

to wszystko wyjaśnia... drugie pytanie ; O

pozdro, moze potem Ci pomoge z pierwszym

71170943.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najs

chociaż i tak sobie na lanie jadę z kumplami w piątki na nockach np.

ale najsss =>

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam problem mam radiówkę i tak wysyłam ip kumplowi i on je wbija i nic tak jak by nie było Sewera dla niego kumpel ma neta z neti może dlatego ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skoro już odkopany to dodam 1 punkcik. Czyli jak zrobić amxx + zboty :

Jeśli zainstalowaliśmy amxx w HLDS to instalujemy do tego zwykłe zboty. (linki w google) Następnie prawym przyciskiem myszy na ikonę HLDS na pulpicie i w "Element docelowy" dopisujemy :

+localinfo mm_gamedll dlls/zbotcz.dll 

Potem odpalamy serwer i dodajemy boty ;)

Jeśli zainstalowaliśmy w New Game to robimy to samo tylko, że z ikoną CS'a.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej jak zrobic zeby działał mi admin bo mi wciaznie działa.. mam go zrobjonego na nick i chasło... powiedzcie co musze w konsoli wipisac zeby hasło wpisac... plois pomocy

Opublikowano

Musi działać, może źle daleś admina? Pomyśl pozytywnie a nie odrazu, że kłamie, bo miałem już dokładnie 18 swoich serwerów i wiem dokłądnie co gdzie się robi.

Opublikowano

Mi juz działa ale zrobiłem na ip kompa. Ale mam kolejne pytanie jak zrobic top 15 wogole nic nie wyskakuje jak wpisze własnie tom komende. :(:(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a zakladanie tego serwera jest darmowe ?

Jak zakładasz tak serwer na swoim komputerze to tak. Ale pamiętaj, że będą spore laggi nawet na dobrym sprzęcie przy ponad 10 osobach, które mieszkają dosyć daleko. Dlatego lepiej wydać kasę na porządny serwer, który chodzi 24/7 i ładnie śmiga.

Opublikowano

postawienie to prosta sprawa amx to MASAKRA od godziny się męcze z dodaniem adma i diablo moda -.-

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

postawienie to prosta sprawa amx to MASAKRA od godziny się męcze z dodaniem adma i diablo moda -.-

Są różne wersje amxa, a większość modów jest na niektóre. Sprawdź czy się zgadzają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym tutorialu gdzie jest pokazane jak zrobić /top15? itd

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super wszystko opisane :) Na własny HLDS chyba lepsze są PodBoty. Do nich plugin do sterowania podbotami przez adma i gotowe :) Fajny tut + i 5*

u7zdc8-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...