Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiór graczy World Of Tanks

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nick: Sullyer

Historia: Cześć, gram od dwóch drzwi. Postanowiłem rozwijać drzewko artylerii Amerykańskiej. Gra się super, zauważycie mnie pod nickiem wyżej. Osobiście, lubie wnerwiać ciężkie czołgi, moim T57.

Mój aktualny czołg: T57.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Block3r

Grałem kiedy została otwarta open beta, 28 stycznia 2011, miałem KV-3, teraz reset i na marnym drugim tierze siedze bo nie grałem kilka miesięcy (nie mam gdzie grać, ojciec tirem jeździ, zabiera laptopa na 2-3 tygodnie i tylko w weekendy jest, a stacjonarka za słaba) i zacznę grać jak nowego kompa kupię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: StevenT96

Historia gry: grałem sobie w minecrafta i miałem pokój na ts'ie ts3.progaming.pl i popatrzyłem że właścicielami jest klan który gra w jakąś grę zobaczyłem na youtube gameplay'a i zacząłem w to grać wciągneło mnie i doszedłem do ich klanu ;)

Osiągnięcia w grze: w niemieckim drzewku niszczyciel czołgów 8 tier Ferdinand (już niedługo jagdtiger) i tiger (P) (niedługo maus xD)

i cieszę się że dodaliście tą grę na mpc forum ;) dopiero dziś zauważyłem że ją dodaliscie :)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Ja jestem w grze pod nickiem mikart143

Zacząłem grać w grę od open bety gre znalazłem w gazecie pc format.Troszkę interesuje sie czołgami jak i drugą wojną światową więc pomyślałem czemu nie i wciągneło mnie to aktualnie mam luchsa tier chyba 3 wcześniej miałem a-20 ale jakoś mi to nie pasowało i się przeżuciłem na szfabów.

MikartPL.png

Opublikowano

Witam.

Gram pod nickiem ZorQ

Historia:

W tę grę zacząłem grać na close-beta grało się fajnie, lecz po restarcie kont nie chciało mi się od nowa grać, mam nadzieję że teraz od 0 będzie mi się równie przyjemnie grało jak na początku WoT'a ;)

Pozdrawiam

ZorQ

Poszukuje pluginu Gr2 do 3Ds max 2012.

haac.jpg

Jestem jaki jestem i tego NIE zmienię!

Moje Tut'y

Video tut jak dodać mapę na swój serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/page__gopid__2960589#entry2960589

Texture Mod:

http://www.mpcforum.pl/topic/406659-download-texture-mod/page__p__2892270__fromsearch__1#entry2892270

Znaczek GM:

http://www.mpcforum.pl/topic/367597-dl-znaczek-gm/page__p__2603024__fromsearch__1#entry2603024

Nowe Zbroje By Baso:

http://www.mpcforum.pl/topic/478940-dltutzbroje-by-baso/

Opublikowano

Witam.

Gram osobiście w Wot grałem na beta ale i i tez po Beta obecnie

Mozecie mnie spotkac pod nickiem GoodPalu albo Extreme1212

Co posiadam wiec tak

GoodPalu -KW Grill IS-3 IS-4 (Elitarny) Brakuje mi 1kkk do IS-7 Strug III T1H

Extreme1212 T-30 i Zlewa na tym ide teraz w TD czyli T95 :)

Co do gry :

Jesli masz dopiero 4-6 tier to można jechać bez premium ale wyżej to już lipa bez premki nie ma co grac nawet zlew na siebie nie zarabia T-30 tylko na Klanowi a IS-4 tak na normalna gre

o.O Extreme1212 to moje konto od początku... przejechałeś może 3 bitwy na tym koncie o.O

Opublikowano

Nick Travis15 ;)

Historia: Gram od tygodnia,mój najlepszy czołg to Hetzer,Pzkpfw38nA.Leciałem przez jakiś czas w arty,potem pzkpfw35 do Pzkpfw38nA,po tym odrazu wbiłem na niszczyciele bo nimi o wiele lepiej się gra ;).Mam plan nadal grać niszczycielem,a potem może artami jak już dobiję IX tier niszczycielem.Powodzenia wszystkim w grze i mam nadzieję,że może z kimś z was spotkam się w grze.

Opublikowano

Nick: Fatumboba

Czołgi jakie aktualnie posiadam: IS-3,KW,Panzer III Ausf. A, odblokowałem też arte USA do V tiera,ale sprzedałem oraz TD rosyjskie do Su-100 (również sprzedałem)

Historia:

Zacząłem grać w styczniu tego roku na becie. Doszedłem do IX Tieru na niemieckich czołgach ciężkich oraz do IX na średnich również niemieckich. Po becie zacząłem grać od nowa i wbiłem IS-3. Przestałem grać bo okazało sie że bez premium ani rusz. W tej chwili wróciłem po kilku miesiącach i męcze sie z kasą. Zbieram na premke lub jakiś pp czołg,żeby kasy nabić.

Porady:

Może nie są jakieś sensacyjne,ale...NIGDY NIE JEDŹ SAM, NIE WYJEŻDŻAJ POD LUFE T30 i UNIKAJ KONTAKTU Z MOIM IS-em BO ZAMIENISZ SIĘ W KUPE ZŁOMU ;)

Pozdrawiam wszystkich czołgistów ;)

Opublikowano

Nick: maro44441

Historia: Zaczęło się chyba w listopadzie 2010 - zamknięta beta. Dorwałem klucz na CDAction. Dorobiłem się KW-3, T-34-85, SU-85, SU-5, PzKpfw III/IV i leosia. Po resecie przestałem grać. Teraz wracam, bo koledzy z klasy zaczynają grę. Mam dopiero T-28 i idę w IS-y.

Na pulpicie nadal mam ikonkę z napisem "World of Tanks closed Beta". :) Piękne czasy...

Opublikowano

Nick: ADI8_PL

Mam w garażu KW, KW-3. Co do rozpoczęcia gry, mam 1 rok doświadczenia.

Wiem, że 6 tier to słabo jak na ten czas, ale mam wszystkie drzewka rozwinięte do <4 tieru, tylko ruska i amerykańska arta nie zbadane -.-

Opublikowano

Witam

Gram od połowy września tego roku.

Rozwijam głównie drzewko niemieckie pzIV, VK36001H

Powoli również radzieckie zaraz będę miał rudego 102 :P

Nick w grze tak jak i tu.

imetin_logo.png

Opublikowano

Witam! W gierce jestem narazie świerzak, gram od tygodnia.

Gram pod nickiem: khazdor

Aktualne czołgi: IS, KW-3, KW

Miło by było pograć w gronie mpc (:

Opublikowano

Madvied.

Grałem w World Of Tanks od zamkniętej bety, miałem tam KW, poczym przeniosłem się na Amerykańskie, niestety potym zdarzeniu, był koniec bety, i reset kont. Opuściłem WoT na pare miesięcy, a mój ojciec uwielbiał w to grać, to grał, aż wkońcu ? Powróciła chęć do grania w "czołgi".

Opublikowano

Ja gram w tą gierkę pod nickiem: Kamilloo98

Można mnie spotkać na moich różnych czołgach:

KW

KW-3

PzKpfw IV

T1 Heavy

Jak wiadomo ciągle się rozwijam ;]

Osobiście od przodu jeśli chcecie w kogoś walić to radzę w armatę ponieważ to slaby punkt.Od tylu radzę w silnik a z boku w gąsienice.

Jak w to zacząłem grać.

To bardzo proste kuzyn porostu zaczął w to grać a ja z nim i jakoś to poszło.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: Majdus1996 lub Majdus_pl

Historia:

Znalazłem te grę przez przypadek. Gram w nią dla relaksu, i staram się dobic T20.

Opublikowano

Nick: Dostrix

Gram ze 2 tyg, rozwijam niemieckie czołgi, dążę do Mausa :P

obecnie VI tier, VK 3001 (P)

Być zajebistym...

Opublikowano

nick tz52 i gram od bety, aktualnie tier 8 w heavy(is3) i tier 6 w spg(S-51) ;) Może nie za wysoko, ale nie mam jakiegoś szczególnego ciśnienia na max tier :) Dla relaksu (i trochę dla pieniążków) lubię pojeździć jeszcze KW. Fajny czołg :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...