Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] darkorbit w telefonie

kamilq_0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie czy jest ktos kto gra w darkorbit przez telefon bo ja mam nokie c3-01 i nie moge załadować startu, pisze żebym ściągnął "adobe flash player" czy jest ktoś kto mogłby mi podać link do tego programu itp. bo bardzo mi na tym zależy !!!

Opublikowano

aha bo sprawdzałem nokia c3-01 to nie android ale jak w chodzę w darkorbit to nic nie chce się załączyć !

A mam pytanie a można pograć w darkorbit na psp?

Oczywiście jeśli będę miał internet na psp????

Opublikowano

@UP

PSP nie obsługuje najnowszego Flasha ;p i ma za mało ramu . Sam próbowałem :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

jeśli masz kupywać telefon za ~800, 900zł , żeby pograć na nim w darkorbit , to proponowałbym Ci zakup netbooka (za 1200-1300 można już średniaka kupić) , na którym darkorbit napewno będzie działać , po zainstalowaniu flasha itp. pozdro.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie... Jak chcesz pograć na komórce? Przecież nikogo nie ubijesz... Może jakiegoś flaxa, a tak to nawet w ikonki nie trafisz, chyba, że czegoś nie rozumiem. Myślę, że HTC Desire HD, czy HD2 dałyby radę.

Opublikowano

na mojej xperii x10 mini pro , nie ładuje się gra, staje na 70% na pasku od ładowania gry, i stoi już 10minut . Pomimo , że telefon po tuningu , ma androida 2.2 (pierwotna wersja na tym telefonie android 1.6)

Opublikowano

Xperia x10 mini pro to słaby telefon... Pomimo tuningu na pewno nie dostał 768 MB ramu, bo tyle ma Desire HD, i ma procek 0.6 GHz, a w telefonie tego za dużo nie wykręcisz, bo mu coolerka nie włożysz... Ale ponawiam pytanie - po co grać na telefonie? Nawet krychy nie ukręcisz dobrze...

Opublikowano

@up Lepiej netbooka. Dłużej przetrzyma baterię, a jeśli chce grać na telefonie, to pewnie nie będzie tego robił w domu. No chyba że autor ma 10 lat i 2h na komputer?

Opublikowano

Ja u siebie normalnie się zaloguję, na stronę, klikam start, ładuje się do pełna, informacja o próbie połaczenia, jak przy normalnym logowaniu na komputerze i...

Pojawia się przycisk PLAY, jak przy np. YouTube, klikam i znów ładowanie .. =))

Czyli nie ma szans żeby się zalogować. Telefon dałby radę pod względem technicznym ale niestety, źle odczytuje mapę gdy się już zaloguje.

Opublikowano

iphon 4 i możesz grać gdzie chcesz i kiedy chcesz polecam też zakup tablleta od aple ok (2000 - 4000 tysięcy )

Opublikowano

iphon 4 i możesz grać gdzie chcesz i kiedy chcesz polecam też zakup tablleta od aple ok (2000 - 4000 tysięcy )

Głupota. Fajna zabawka dla dzieciaka, lub coś o dużych możliwościach dla osób, które je potrafią wykorzystać. Cena? ~3000zł... Tablet? Panie, tablety bez sieci bezprzewodowych są jak... Zużyty papier toaletowy, chyba, że masz zamiar korzystać z niego do e-booków (ale tu już wiemy, że chodzi o DO). Cena? No tak jak napisałeś... Nie widzę jakiejkolwiek opłacalności w tych rzeczach, chyba, że na prawdę masz dużo pieniędzy. Osobiście wolałbym już kupić netbooka, lub notebooka 15' i heja...

Opublikowano

Ponownie odpowiadam, że na telefonie odpada posiadałem wiele w tym HD2, Desire HD, Samsung Galaxy SII.

Jest możliwość uruchomienia na Tabletach bądz najtaniej kupujesz małego laptopa (notebook) warunkiem jest rozdzielczość ekranu aby minimalna pasowała do gry i grasz.

Dodam, że małe laptopy (notebook) mogą posiadać gniazdo karty sim, prawie jak telefon :P

Opublikowano

Ponownie odpowiadam, że na telefonie odpada posiadałem wiele w tym HD2, Desire HD, Samsung Galaxy SII.

Jest możliwość uruchomienia na Tabletach bądz najtaniej kupujesz małego laptopa (notebook) warunkiem jest rozdzielczość ekranu aby minimalna pasowała do gry i grasz.

Dodam, że małe laptopy (notebook) mogą posiadać gniazdo karty sim, prawie jak telefon :P

Notebooki to zwykłe komputery przenośne (laptopy). Tobie chodzi o netbooki ;)

Opublikowano

HTC Trinity(p3600) mam go z 3 lata. Załadowany specjalny ROM od Tommiego (robił swojego czasu romy na trinke)

DO śmiga aż miło, kręciłem małe kryśki na x-6 vega :) tyle ze to strasznie nie wygodne :P

Można też w wolnym czasie(Albo szkole) zbierać boxy.

Zobaczcie specyfikacje telefonik słaby ale zawsze podobały mi się jego możliwości.

400Mhz i chyba 64mb ramu WM 6.1 (Tommi 033 wersja)

Dodatkowo Skyfire z obsługa flash i gotowe.

Dawno nie grałem z tel (zdarzyło się jak miałem lapka w serwisie ponad rok temu)

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...