Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1000 widzów na kanale YouTube, czyli KONKURS!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas macie do godziny 23:59, dnia 2 września.

Wyników zatem powinniście spodziewać się późnym wieczorem 2 września, lub przed południem 3 września. W przypadku opóźnień, damy Wam znać ; )

Hmmm bedzie że sie czepiam ale skoro do 23:59 to jak macie zamiar ogłosic te wyniki póxnego wieczora tego samego dnia ?! w minutę jak dacie radę to gzz xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie:

Jak będzie wyglądało losowanie ?:) Przecież nie zrobicie 450 coś karteczek i będziecie losować w magicznym kapeluszu ?:D

1317454587-U195480.png

Opublikowano

No dobra , ale patrzcie też na posty. Będzie taki który ma 5 postów , polosuje sobie , wygra a na następny dzień konto będzie miał gdzieś. Albo chociaż na aktywność/data reje.

80607038.png
Opublikowano

Mam pytanie:

Jak będzie wyglądało losowanie ?:) Przecież nie zrobicie 450 coś karteczek i będziecie losować w magicznym kapeluszu ?:D

System Lotto xD Szczerze to pewnie bd losować przez jakiś program, wpisujesz nicki i losuje.

Opublikowano

No dobra , ale patrzcie też na posty. Będzie taki który ma 5 postów , polosuje sobie , wygra a na następny dzień konto będzie miał gdzieś. Albo chociaż na aktywność/data reje.

No w sumie racja. Ale np. ja mam raptem około 100 postów, a zarejestrowałem się w marcu 2010 roku, tylko że mało się udzielam bo nie lubię spamić. :mellow: A mimo to na mpc wbijam codziennie czasem po kilka razy dziennie.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

CHAMSTWO! dali konkurs żeby subskrypcji nazbierać :< (i tak nie wygram :<)

Nikt Cię oto nie prosił, więc po co piszesz "chamstwo" skoro dałeś i tak suba... Nie podoba się to nie komentuj i nie subskrybuj ich kanału.

Opublikowano

W imię Dariusza, i syna i ducha świętego, amen! <---- Pojebało mnie?

A tak naprawdę jak wygram to stawiam piwo xD

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

W imię Dariusza, i syna i ducha świętego, amen! <---- Pojebało mnie?

A tak naprawdę jak wygram to stawiam piwo xD

Dać Ci mój adres jak wygrasz? Możesz od razu skrzynkę wysłać ^^

Opublikowano

jutro wyniki panowie i panie, hehe

Ja również czuje ze winn :) ,

Zróbcie coś z tymi botami , bo gdy pisałem swój nick , widziałem Brolosroo czy jak mu tam , a teraz wbijam patrze na 2 stronę i znowu jest a mój jest 6-7 stron dalej -.- i jego powtórka też

mam nadzieje ze pani duds , ew kto inny , Ogarnie

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

LOL też mam 1000 widzów -,-

youtube.pl/user/Effx03

Nie spamuj, kogo to obchodzi w tym temacie... Teraz każdy żyje tu emocjami ^^

Opublikowano

jackraymund stworzyl specjalny program, ktory bedzie losowal.

No to wiadomo ,że będzie fer...Czekamy, i czekamy... o której wyniki będą? Odrazu po północy czy rano?

Opublikowano

CzakaPL

Ślepy jesteś???

Czas macie do godziny 23:59, dnia 2 września.

Wyników zatem powinniście spodziewać się późnym wieczorem 2 września, lub przed południem 3 września. W przypadku opóźnień, damy Wam znać ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...