Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hitfaker V0.2b

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Program może ogólnie służyć do róznych gier gdzie są reflinki np gladiatus czy crims

Opublikowano

Siema jak to zrobić bo u mnie wyskakuje ponad 45 error i ponad 300 good i nie dodaje dla mnie zadnych datkow morzesz zrobic scene jak to zrobic

Opublikowano

Wiem ze mi daje datki.. ale czy to dziala na zasadzie wczesniejszego bota ze wklejasz link i czekasz 5 sec i masz 50 datków ? :< czy inaczej ?

Opublikowano
Koks. ale tylko te 50 datków co mozna wykorzystac czy daje jeszcze cos wiecej ? : )

Mozesz ustawić ze nawet 10000, ale limit w grze wynosi 50 tzn mozeszdostać 50 datków - wiecej nie dostaniesz.

76561198001815076.png
Opublikowano

mam pytanie co jak mam kubek na maxa to moge wyciagnac kaske ??? jakos zebym mogl nastepne datki brac

mam 20.00ZL a sprzedalem puszki i pisalo ze dostalem 144 zlotcgh i nadal mam 20 zlotych czemu tak mam

30364378.png

Opublikowano
mam pytanie co jak mam kubek na maxa to moge wyciagnac kaske ??? jakos zebym mogl nastepne datki brac

mam 20.00ZL a sprzedalem puszki i pisalo ze dostalem 144 zlotcgh i nadal mam 20 zlotych czemu tak mam

Stary, przewaliłeś ;dd Masz kubek, a kubek ma pojemność na 20 zł, tak więc 144 zł w plecy... Przykro mi ;ddd

A na przyszłość, jak sprzedajesz większą ilość puszek, a wcześniej masz hajs, kup sobie coś większego ;d

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moja rada do was ww.board.mpcforum.pl -> Tipsy tam sobie poczytajcie PORADNIKI!

Bot jest świetny i 30 x szybszy niż Hitfaker V0.1.

Jak zrobicie wszystko jak trzeba (Skonfigurować,jak to zrobić?Przeczytaj cały temat) to na 100% w Menelgame będzie wam działał.

Pozdrawiam McPtaq

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam pytanie czemu mi on nie działa ?? pobrałem go normalnie na viste i jak chce otworzyć to każe mmi wybrać program dzięki którym ma być otworzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...