Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Najlepszy Prywatny Serwer Last Chaos

TornadoMen

Najlepszy Prywatny Serwer Last Chaos  

105 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który Najlepszy?

• Extreme Last Chaos
      52
    • Last Chaos 777
      38
    • Eternia Games EP1
      5
    • Eternia Games EP2
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z tych serwerów jest wg was najlepszy jak macie jeszcze jakieś privy to pisać ale nie na emulatorach. :D

Rozdaje ok.png'iki

Mi też dawajcie +'iki

Opublikowano

Jak dla mnie to 777LastChaos jest tutaj górą, ponieważ kiedy wbijesz wkońcu ten 165lvl to jednak masz satysfakcje, a nie jak na extreme gdzie 165 mozna wbic w tydzien i to dwoma, trzema postaciami. Lc eternia ep2 tez moze byc chodz jak dla mnie lepszy jest 777. To tylko moje zdanie, kazdy moze myslec inaczej wiec prosze niekrytykowac.

Dzieki i zapraszam na serwer Luxor do gildii WILCZKI na serwerze 777LastChaos

Opublikowano

Z tym ze moj bd ep 1... ;p ale ze skillami do 140 :P z tym ze brak cienia.... Ale wynagrodze to w postaci kolejnych lvli skilli czy tez innych mobkow w innych lokacjach :0 mam nadzieje ze nie bedzie nudno i serwer bedzie cieszyl sie popularnoscia wsrod polakow! :)

pozdrawiam,

Maladrus

Opublikowano

Musze Wam powiedzieć, że niema czegoś takiego jak Najlepszy priv

Extreme LastChaos:

+Normalne ceny

+Wiele sposobów kupna cash'u

+Łatwy zarobek

-/+Szybki exp

+Mili Game master

LastChaos 777:

-Na wiekszosci serverów masakryczne ceny

-z Up wiażacy sie ciezko zarobek

+Duża satysfakcja wbicia lvl'u

+blok 50%

+EP 3

Eternia LastChaos Ep2:

+od cholery i troche item'ów

+niskie ceny

+latwy xp

+merchant eventy

+"buff event"

+niskie ceny w IS

+latwy dostęp do Is

+możliwośc dropu na 150 lvl'u na mobkach 120 xD

Eternia LastChaos Ep1:

+bronie +80 o,0

+rekawice z castem

+rebony

-brak ns'a

-/+ stary system kierowania brak "W A S D"

takie jest moje zdanie ;p

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Nauczycielka ma tutaj duzo racji, ale wiadomo dla kazdego twoje dobre lub zle strony moga miec inne znaczenie, a mi najlepiej gra sie na 777LastChaos bo tutaj nawet te ceny przerazaja, ale ludzie zrobcie sobie konia 37lvl i za 300kkk wystawiacie i nie ma i maccie ok 300-250esek expa lub dobre eq ten 37lv to tylko wystawienie na pare nocy :P . kase latwo zarobic bo wszystko jest drogie takie MM to jest zarobek, z 10mc po 8osob i macie z 200+ Monetek a one po 350-400kk to nie jest tak malo za jakies 4-5h MC. Chodz na ep2 tez gralem, nie jest tak zle te ceny sa niskie, chociaz to nei ma znaczenia jak przed chwila napisalem.

Pozdrawiam wszystkich milego grania nie wazne w jakiego lascika wazne zeby wam sie podobal nie komus, to moja opinia.

Opublikowano

Chodziło mi o zarobek w sensie ns 90lv i dropienie golda na LastChaos 777 niema to sensu prócz nexusa czy jak tam się ten serv zwie.

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Musze Wam powiedzieć, że niema czegoś takiego jak Najlepszy priv

Extreme LastChaos:

+Normalne ceny

+Wiele sposobów kupna cash'u

+Łatwy zarobek

-/+Szybki exp

+Mili Game master

LastChaos 777:

-Na wiekszosci serverów masakryczne ceny

-z Up wiażacy sie ciezko zarobek

+Duża satysfakcja wbicia lvl'u

+blok 50%

+EP 3

Eternia LastChaos Ep2:

+od cholery i troche item'ów

+niskie ceny

+latwy xp

+merchant eventy

+"buff event"

+niskie ceny w IS

+latwy dostęp do Is

+możliwośc dropu na 150 lvl'u na mobkach 120 xD

Eternia LastChaos Ep1:

+bronie +80 o,0

+rekawice z castem

+rebony

-brak ns'a

-/+ stary system kierowania brak "W A S D"

takie jest moje zdanie ;p

I znowu powtorze ze ep3 jeszcze NIE MA

Nie wiadomo kiedy bd.

Co do tematu to z wyzej wymienionych servow za najlepszy chyba uznalbym eg ep2. Bardzo milo mi sie tam gralo.

Pozdrawiam,

Maladrus

Opublikowano

I znowu powtorze ze ep3 jeszcze NIE MA

Nie wiadomo kiedy bd.

Co do tematu to z wyzej wymienionych servow za najlepszy chyba uznalbym eg ep2. Bardzo milo mi sie tam gralo.

Pozdrawiam,

Maladrus

Maladrusie EP3 istnieje, ep3 to nowe juno. Już jest ep3.

Rozdaje ok.png'iki

Mi też dawajcie +'iki

Opublikowano

Moim zdaniem, najlepszy jest 777 LC, wbijasz 165 i masz chociaż tą piepszoną satysfakcje.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Widziales trainer? Nowe juno to sie zgodze ale lvl cup 180? hmm? mowie na globalu a nie np o extream gdzie dali lvl cap 200.

Pozdrawiam,

Maladrus

Opublikowano

Glupoty gadasz..

Nie ma EP3 w LC.

Gdy wchodzil EP 2 dodali cienia oraz moraske...wiec nowe sety, bronie, skile oraz level cup zostal podwyzszony ze 140 na 165.

Gdyby wszedl Ep3 to po pierwsze bylby wyzszy lvl cap na glabalu (usa, pl), natomiast dalej jest 165. Nowa mapa bo gdzie mieli by wbijac te lvl dalej w morasce ?? Nowe sety bronie, dodatki...

Opublikowano

Tia, możesz Sb mówić co chcesz, ale LC PL i LC 777 idą "Prawie równo", lv cap niby jest 165 ale są sposoby by wbić wyższy (167/168) nowe sety cover masz itp. więc dla czemu to niema być ep3.?

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Tia, możesz Sb mówić co chcesz, ale LC PL i LC 777 idą "Prawie równo", lv cap niby jest 165 ale są sposoby by wbić wyższy (167/168) nowe sety cover masz itp. więc dla czemu to niema być ep3.?

Mozliwosc wbicia lvl 166 na 777 bylo spowodowane glupota admina, ktory sam zawinil. Zobacz sobie wersje globalna wydawana od gamigo czy AG, za powazne firmy aby cos takiego sie przytrawilo (w dalszym ciagu na globalu max lvl cup to 165, to ze na servie prywatnym ktos sobie ustawia do wbicia 200 lvl to beka z niego xD xD) .

Dodatkowo poraz kolejny pisze, ze na zadnej stronie od gamigo czy AG nie pisze, ze zostal wprowadzony ep 3. To, ze dodaje nowe covery, pety, zbroje z merak ect to tylko i wylacznie kolejne dodatki, nie jest to jakis wielki update a tym bardziej nowe EP3.

To co pojawia sie na 777 czy Extereme to pliki ukroadzione z niemieckiej wersji...skoro tam nie ma EP 3 to tym bardziej na prywatnych...

To tyle, nie gadajcie o EP 3 bo go nie ma...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Omg... Ale glupoty na temat LC 777. "Nienormalne ceny" - Ale cieci duzo HS! Ktore teraz chodza po 3kkk. Wiec jak nie weicie to sie nie wypowiadajcie, najlepiej : )

Gdy zardzewieje, jego ostrze się stępi,

A gdy go nieumiejętnie dzierżysz sam sobie zadajesz rany.

Tak... Honor jest w swej naturze

Niezwykle podobny do miecza.

Klik.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

moje zdanie jest takie gralem na wszystkich serwach ; D i najlepszy z nich jest 777 duzo polakow ;d niezly dropek hs zbroj itp .. do 100 lvl szybko exp potem troche wolniej szybko zarabia sie kase chociasz jest paru zlodziej ; D ale nimi sie nie przejmowac ;D a teraz extrem 200lvl ? kur.. to ja sobie popykam 2h i mam juz 60k pu/sp i 100/120 lvl ? i to ma byc gra ? dziekuje za taka gre mialem 60 lvl i jechalem na zbroj lvl 31-33 + 7 lol... gm racja sa fajni fajnie jest to ze jest stare juno nowe jest zjeb... i 100% block : D

Wiec moim zdaniem o troszke lepsze jest 777 ;d :))

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...