Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do losowania komentarzy na youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajne , ale cos mi nie losuje :D

podoba mi się sposob wyswietlania strony youtube, przyda sie pod jakis program bo nie widzialem nigdzie takiego rozwiazania :P

Opublikowano

Tego sposobu wyświetlania strony można użyć w bocie do jakiejś gry przeglądarkowej typu Gladiatus. Widziałem kiedyś coś takiego. Przyda się source. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja nie umiem posługiwać się całkeim skryptami;/ i nie wiem co to jest tak naprawdę ... .

@fak moje konto YT jest na tym filmiku :)

Opublikowano

Ten skrypt służy do losowania kilku komentarzy na YT. Był użyty w konkursie MPCForum, który polegał na wysłaniu komentarza pod wskazanym filmem.

Opublikowano

Połapałem się lecz zamiast nicków wyskakują mi to co oni napisali ...

@down ale np u JJayJokera wystarczy napisać biorę udział i pokazywał jak brał nicki .... losowało mu a mi wyskakuje np treść co dany użytkownik napisał.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Da sie wykminić coś co pobierze mi wszystkich użytkowników którzy napisali komentarz pod filmem i zrobi liste? Szczerze to 1 raz widze ten program i liczę na Waszą pomoc :) z góry dzięki

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba skrypt do naprawy... mi nie dziala:

w tabelce wyswietla:

<A class=watch-comment-atlink href="/comment_searchusername=wybierzpolske">@wybierzpolske</A> człowieku, o czym Ty mówisz TUSK I DYMISJA pierwszy się pcha do koryta

prof. Piotr Kruszyński - dyżurny autorytet mafijnej PO, teraz bandyci będą ośmieszać Przybyła i tłumaczyć że jego wina i nic się nie stało. A motłoch czytający GW uwierzy w tą propagandę.

jak dla mnie facet chciał zwrócić na siebie uwagę, nie wierzę, że pułkownik, który od wielu lat ma broń nie umie strzelać (zresztą wszyscy mówią, że facet dużo ćwiczył na strzelnicy, że lubi broń itp.). Jakby chciał się zabić, to by się zabił i strzeliłby sobie w skroń, a jak strzelił sobie w policzek, to nie chciał się zabić-nawet specjaliści mówią, że on nie chciał się zabić, tylko chciał zwrócić na siebie uwagę

Truppist , a powiem że gówno prawda... Tusk chce wprowadzić harmonię w państwie. A P. Kaczyński co , "Jak Donald głosował - Na tak panie Jarosławie - Więc głosujemy na nie.". P. płk Przybył był zwolennikiem PiS 'u , może dlatego strzelił (To było lekko prześmiewcze , ale sami popatrzcie na to co się dzieje , i co robi z krajem Jarek, pamiętacie jak przed wyborami mówił że nie będzie wykorzystywał katastrofy smoleńskiej do kampanii , a pamiętacie może jak potem złamał dane słowo )

-MACHLOJKI

<A class=watch-comment-atlink href="/comment_searchusername=groovybody">@groovybody</A> Uważasz, że Wałęsa był promarksistowski -_-

<A class=watch-comment-atlink href="/comment_searchusername=paquaxin">@paquaxin</A> ale pierdolisz....myslisz ze powiedzieli by w telewizji to co na konferencji powiedzial nie!!!! a tak nie maja wyjscia....

A pozatym

Nukereq.png
Opublikowano

bo wyświetla treść komentarza.

ten jest na nicki. Lekko go przerobiłem na własne potrzeby

To jest ukryta treść, proszę

i musisz wpierw wejść na stronę ze wszystkimi komentarzami.

@edit. Nie wiem tylko dlaczego robi po kilka kopii tego samego. Trzeba potem przepuścić przez coś co usunie duplikaty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

robisz object potem tylko w niego wstawiasz _IECreateEmbedded() i używasz tego do wszystkich funkcji jako handle do obiektu

not hard

a da rade zrobic ten "myk" z uzyciem ff.au3 ? czy zadziala jedynie z ie.au3 ?

Opublikowano

działa ze wszystkim co jest objektem. Czyli jak utworzysz objekt firefoxa to też da rade

A moglbym prosic o jakis przyklad z uzyciem ff.au3 bo nigdzie tego nie widzialem , a samemu to mi bedzie b.ciezko.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...