Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends – Macro Manager

mipiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

40754lolmacrov2.png

Czy nienawidzisz ginąć nie patrząc na ekran podczas pisania na czacie? Albo najgorsze, widzisz wroga idącego w twym kierunku i nie możesz się ruszyć lub użyć stuna bo masz otwarty czat? Nie martw się, to koniec twoich utrapień.

Pierwsze wydanie było prawdziwym hitem … albo nie, LOL Macro Manager wraca z nowym wyglądem, i nowymi funkcjami w wersji 2.0.

Ten program pozwala na przygotowanie zdań, do skrótów klawiszowych na klawiaturze. Proste wciśnięcie klawisza napisze i wyśle wcześniej ustalone zdanie.

Nowości:

– Można ustawić aż 12 zdań,

– Możesz użyć którego chcesz klawisza klawiatury,

– Konfiguracja jest zapisywana przez kliknięcie przycisku „START”

Instrukcja

Wystarczy rozpakować plik .rar. Nowy folder „LOLMacroV2″ zostanie automatycznie stworzony. Następnie wystarczy uruchomić plik „LOLMacroV2.exe” jako administrator.

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Scan:

(nie wiem czy dobrze zrobiłem skanowanie!)

Chciałem wrzucić plik jako załącznik ale się nie zmieścił - (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku: 2 MB) :unsure:

Bardzo bym prosił o jakieś plusy czy coś :rolleyes: To nic nie kosztuje a mnie zachęca do dalszej pracy B)

Opublikowano

Z tego co ja wiem, to nie! dziala to tak samo jak byś Ty to pisał... Tak że na 99% nie. Używam to już od 4miesiecy tylko wcześniej innej wersji która teraz została zaktualizowana i działa super oraz bana nie dostałem!

Ale ciekawe co inni na ten temat powiedzą ?

Bo sam do końca nie wiem.

Opublikowano

Jak dla mnie useless tak samo jak hack kamerki - gówno daje. Jedyne co piszę w trakcie gry to ss (może jeszcze kilka rzeczy), a to że ktoś ginie przez swoją głupote i pisze do kogoś nie zwracając uwagi na to co się dzieje dookoła to jego wina i mu się należy ;)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jak dla mnie useless tak samo jak hack kamerki - gówno daje. Jedyne co piszę w trakcie gry to ss (może jeszcze kilka rzeczy), a to że ktoś ginie przez swoją głupote i pisze do kogoś nie zwracając uwagi na to co się dzieje dookoła to jego wina i mu się należy ;)

No tak, ale czy nie jest prawdą ze wyraźniej jest dla drużyny jeśli napiszemy 1ss/2ss w zależności ile z nich zniknie, oraz top/mid/bot by wiedzieli z której linii zniknął przeciwnik. Można to też wkorzystać do podstawowych pytań typu "czy mogę niebieski(buff)? na przykład. Do często używanych słów typu "Push", "Trap" etc. No i do nie dawna do użycia komendy "back".

Co do samego programu nie wypowiem się do póki nie skorzystam, a nastąpi to o ile zobaczę skan.

O mój błąd, skan jest więc idę potestować.

Opublikowano

Może dlatego, że prosisz o nie i ich oczekujesz? Zazwyczaj najbardziej docenia się osoby, które udostępniają pliki (lub tworzą poradniki) z własnej dobrej woli i nie oczekują za to nic, a nie te osoby, które pracują tylko po to, aby dostawać głupie plusiki bądź minusiki. Jeśli uważasz, że zasługujesz na plus'a, to i tak nic to nie znaczy, albowiem liczy się zdanie innych. Sprostowanie: Jeśli chcesz dostać plusa, to o niego nie proś ani nie oczekuj że go dostaniesz. Jeżeli komuś na prawdę spodoba się twoja praca, lub inaczej, przyda się to co zrobiłeś, to sam Cie za to wynagrodzi. Pamiętaj, nie bądź egoistą, bo za przeproszeniem, chujowo na tym wyjdziesz..

Co do tematu:

Programik mi się przydał i ogromnie Ci dziękuję za jego udostępnienie. Plusa nie dam, z powyższych wymienionych powodów. (i tak zapewne gówno interesuję Cie moje zdanie i "zminusujesz" tą wypowiedź)

FyvzeeY.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

specjalnie się hackowałem żeby napisać ale warto było :D

Sorry za odkop ale poprostu musiałem to napisać bo mnie cos takiego wkur...

Więc tak oczekujesz plusa za nie swoją prace i w dodatku przypisujesz ja sobie to jest zwykła kradzież praw autorskich a ty nie jesteś niczym więcej jak mendą i zwyczajnym złodziejem.

ps. chcecie dajcie warna byle by autor postu to przeczytał ;]

Opublikowano
. Zwykłe kopiuj wklej drugiego posta Vandrevarda ...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...