Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z mpcforum.pl

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Minecraft i minecraft... ludzie. Wolicie mieć serwer czy forum? Zastanówcie się. Na pewno będę wspierał MPC nawet w trudnych chwilach :)

Opublikowano

@Gamus

Ale serwer to też reklama mpc forum.

i kokosz też będą mieć rangi.

Tu to żeś ameryke odkrył :D

Najpierw forum, potem serwery MC i CS.

Opublikowano

Tak, bedzie pod 1.8. Daty obserwujcie na forum. Poki nie ma zaczatku 1.8 nie zbieram nawet bugow. pod 1.7.3 pliki sa gotowe na teraz. Nowa wersja calkowicie zmieni serwer, wtedy poprawimy wtyczki. Najwieksza bariera to Craftbukkit, patchowany bedzie przez min. 2 tygodnie. Do tego czasu mam tez zamiar z arcean'em naprawic ewentualne bugi. Za miesiac, 2 miesiace serwer powinien dzialac.

@Up zdaniem wyciete z tekstu traci znaczenie.

Opublikowano

@Geo, Myślę, że podawanie dat odnośnie serwera Minecraft nie ma póki co sensu, nawet tych "ogólnikowych", czy "przewidywalnych" ;)

Trzymajcie kciuki za MPC i okażcie nam wszystkim wyrozumiałość, robimy co możemy, aby wszystko działało sprawnie, mimo przejściowych problemów. ; )

Buziaki ludziska i miłego poniedziałku, jakkolwiek miałby być okrutny,

duds.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Na pewno Xaulin wróci na swoje stanowisko, mam z nim dobry kontakt, i dobrze się dogaduje. Buba, i kokosz też będą mieć rangi.

A co z RelaxBoy'em i ze mną?? :unsure:

Nothing to do here.

Opublikowano

Jakby właśnie było takie coś, że jakieś rangi do kupienia to by fajnie było. Co by szkodziło wysłać SMS`a za 10/20zł? Ja bym nawet mógł wysłać za 50zł jakbym miał takie doładowanie.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Gold member - 25zł na zawsze

Nawet ja bym to kupił :]

Zróbcie tak to zarobicie na tym "troszkę"

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Jeżeli są możliwości, SMS'em - bardzo chętnie.

Inaczej nie mogę, brak konta banokowanego.. ; d

btw. Świetnie że serwer Minecrafta powróci. : - )

1298808417-U77232.png

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

@up

Nie musisz miec konta bankowego ..

Idziesz do banku prosisz o kwitek do wplaty wpisujesz dane np. Kokosza wybierasz kwote i potem dajesz im kwitek wypelniony i dajesz kase np. 25 zl. + musisz bankowi odpalic jakies 2 zl. I kasa na konto wplynie za max2 dni

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jeśli banki sprężą dupska to niedługo powinna przyjśc kasa :)

Będzie dobrze, największe problemy są po szkole, ale można przynajmniej się pouczyc.

Co do serwera, to czekałem kilka tyg na zaakceptowanie na WL, mało pograłem więc nie czuje się z nim związany EMOcjonalnie.

EMOs pierdzielony :D.

Żarty, żartami.

Fajnie, że będzie reaktywacja.

Wspierający w trudnych chwilach,

Kenedi.

Opublikowano

Powolny upadek MPC , jak sie robi forum o cheatach, hackach i wgl to trzeba sie liczyć z atakami hakerów.

Co ma tematyka o grach i hackowaniu w GRACH do ataków? Kto powiedział, że forum jest atakowane?

Temat hackowanie serwerów dedykowanych jest zakazany. MPC na razie nie upada, tylko przechodzi problemy.

Opublikowano

Geoning, wiesz co to UDP flood? To takie coś co może z tego forum zrobić siarkę ;d Tak jak by przyszło LulzSec wbiło by tu..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...