Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości

dawcio21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mój znajomy znalazł cos takiego na forum Niemieckim :

To jest ukryta treść, proszę
Co to ​​jest szum Apis?

APIS drona jest 1 / 9 samolotów bezzałogowych, które mogą być budowane poprzez gromadzenie części koncepcyjnej, łup piratów, lub można kupić za koszty bardzo wysokie. Jak mogę uzyskać plany i gdzie ja to widzę? plany może tylko Piraci uzyskać łup. Widzisz, jak wiele już w swoim TechFactory. obszarze dotrzeć, klikając przyciski trutnie w górnej środkowej. Pojawia się bar, gdzie można zobaczyć, jak wiele planów które już masz. Ile plany są potrzebne? Musisz łącznie 45 projekty budowlane w celu drone zbudować. Jeśli ten 45 raz nie można "produkcji", aby szum dostać. Następnie po nich w dziedzinie sprzętu wyposażenia normalnie. Oczywiście, natychmiast skład jest bezpośrednio odpowiedzialny za dużą sumę. Dla ilu zniszczeń znika szum?

: APIS wytrzymać 100 obrażeń zanim zostanie zniszczony całkowicie. Czy mogę naprawić APIS? Oczywiście bezzałogowy samolot zostanie naprawiony. CPU naprawa drona działa tak samo jak normalne naprawy obsługi kursu. Ale kiedy zostaje zniszczona jest jedynym sposobem, aby szukać ponownie plany budynków 45. Więc szukać części razem ze względów bezpieczeństwa już wcześniej. Więc masz bezpośredni zamiennik jak wartości drone Apis? APIS ma 2 sloty i 6 poziomów, podobnie jak IRIS Jeśli chcesz zbudować UAV natychmiast Uridium, rabaty pracy wtedy? Oczywiście ;p ;p

Coraz więcej nowości nasz czeka ;D

Opublikowano

To czym to się różni od IRYS'a? ...

Najwidoczniej tylko nazwą.

Jakby ktoś nie chciał czytać tego bełkotu z translatora, który napisał autor tematu, jest też info na forum polskim:

Btf, na pl2 jeszcze tego nie ma.

Opublikowano

tym że kosztuje 1,1 mln uri :O

W HighTech'u jest napisane że Wyprodukuj odrazu kosztuje 807500 urki więc gdzie wy macie te 1.1kk ?

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Każdy na start dostaje 5 planów, u mnie jest to 850 000 uri :unsure:

Szukałem tych kluczyków a tu Venom :D

Dobra wiem bo ja mam premke dlatego 807500 urki :D ... gratulacje venoma :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Otrzymaliśmy informację o planach na Pirackie Systemy Broni, które można znaleźć w Pirackich Skrzyniach. Kilku pilotów nam doniosło, że znalazło części planu na Piracki Dron w jednej ze skrzynek. Pomóżcie nam zebrać wystarczającą ilość tych części pochodzących z Pirackich Skrzyń, a wtedy będziecie mogli samodzielnie skonstruować taki Dron, bez konieczności dodatkowej opłaty.

Możecie też skonstruować taki Dron nie posiadając potrzebnego planu, jednak każda zebrana część zmniejszy cenę budowy tego przedmiotu.

Konstrukcję Drona odnajdziecie w zakładce "Fabryka High-Tech", gdzie będziecie mogli sprawdzić ilość brakujących części i koszt całkowitej budowy.

Każdy z Pilotów otrzyma 5 części planu od własnej Firmy po to, by zadanie stało się łatwiejsze.

850k uri to jestokoło 15dni ciągłego bocenia bez podwajacza o 17.40 wprowadzili na pl1 za 1h ma być na pl2

Opublikowano

Chyba lepiej szukać tych planów na pirackich mapkach. Na 5-1 na 7 kluczyków znalazłem 2 plany choć to może być tylko fart :/

Kombass dziękuje :)

Opublikowano

Heh, wróciłem żeby się wypowiedzieć w tym temacie błahaha :>

Mają to być maksymalnie 2 dodatkowe drony i każdy z nich będzie jak zwykły irys = 2 sloty. A więc mamy już maksymalnie 10 dronów, hura hura.

@Wie ktoś może ile będzie potrzeba tych części aby drona złożyć?

Opublikowano

może jeszcze nie wszystko stracone.. jak się uzbiera z 15 części dron będzie pewnie kosztował ze 400tys.. tylko co lepiej.. kupić 100kluczy i próbować trafić części czy te 150k uri przeznaczyć na drona :unsure:

Wiadomo że lepiej na pewniaka drona kupić ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

może jeszcze nie wszystko stracone.. jak się uzbiera z 15 części dron będzie pewnie kosztował ze 400tys.. tylko co lepiej.. kupić 100kluczy i próbować trafić części czy te 150k uri przeznaczyć na drona :unsure:

A wsystkie LF-4 masz? :)

Jak nie to Klucze to powinność.

Opublikowano

Ciekawe czym jeszcze nas zaskoczą ? Bez przesady... teraz naprawdę Masakra ! Bez żadnych botów itp. Nie da się NIC ! zrobić samemu... no chyba że wydasz 1000zł na badziewną grę ;D

Najlepiej mają ci co zaczęli grać w 2008r. teraz zacząć grę to trochę nie ma sensu wylecisz z x-1 i dalej nie polecisz bo cie ubije jakiś No Life albo Ne0 Bogaty kid z FE 10 dronami 100k dmg +

Powoli BigPoint zaczyna już przesadzać.

Opublikowano

Bardziej opłaca się kupić tych kilkanaście/kilkadziesiąt kluczyków niż wydać 1.2 mln na drona (czy tam 850k jak dostales te 5 czesci), na 99% trafią Ci się jakieś 2 części co da Ci jakieś 80-90k uri rabatu

Opublikowano

Bp wymyśla coraz więcej pierdół tzn dodatków bo ludzie robią coraz mniej przelewów wolą latać na botach i wpowadzaja nowe rzeczy za bagatelne ceny urki zeby jakos wyciągnąc od ludzi kase;((

Opublikowano

Bp wymyśla coraz więcej pierdół tzn dodatków bo ludzie robią coraz mniej przelewów wolą latać na botach i wpowadzaja nowe rzeczy za bagatelne ceny urki zeby jakos wyciągnąc od ludzi kase;((

To tylko twoja teoria.

bhkjpup0.gif
Opublikowano

arek.h to jest prawda... Co raz mniej ludzi pakuje kasę w tą grę, bo po co skoro są boty, a bp opierdala się i w dupie mają swoje serwery.. Kiedyś było inaczej ;/

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Zaraz zaraz to skąd ja mam te plany wytrszansąć bo piszecie tu o częściach z booty boxow i o planach nie czaje. Czyli muszę uzbierać 45 planów + części lub 800k urki ta? A skad te plany? A i dropnelo mi z booty boxow jakis kupon do cpu zwiekszenia ataku/super ataku nie wiem coś w teń deseń oni oszaleli ? te 2 drony to już 1k więcej się bije jak ma sie full lf4 jeszcze zaraz pewnie osłonki wynajdą nowe... Bez jaj nie wyrabiam na boceniu ;p

Opublikowano

Teraz to z podwajaczem ciężko wyjsc na prostą... Żeby dobrze rozwinąć samego peta , trzeba wydac co NAJMNIEJ 1KK uri. Do tego trzeba go porządnie expic , dokupywac pierdoły i do tego paliwo jeszcze. Ja z samym petem nie wyrabiam.

Cena tego drona , jesli ma sie podwajacz nie jest aż tak kosmiczna. Ale żeby nadazyc za resztą(LF4) juz latwonie jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...