Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Rom4u - Nowy prywatny serwer RoM'a

sunshuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak update do tego co jest na oficjalnej wersji

Ok. Sciaganie patchow od nich przy predkosci 60 kilo wow...Jezeli sciagne sobie sam patche od forgstera i po koleji je wgram to czy bedzie tak samo dzialalo ?

Wczesniej wgralem sobie jeden patch recznie, poprostu go sciagnalem przy full transferze od frogstera i dodalem to po wgraniu wyskoczyl mi launcher forgstera a nie tego rom4u.

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tamte patche mogą byc tylko luncher zmieniasz i powinno byc ok

Mozesz mi wrzucic ten swoj launcher na ktorym grasz ??Moze byc rapidshare

Opublikowano

zaczelem grac na tym serwie i teraz kilka pytan. w ah ceny sa w diamentach czy wtf bo nie moge nic kupic i wyskakuje tylko ze mam ich za malo. a druga sprawa co oznacza na stronce to unlock 400 diamentow?

Opublikowano

Musisz mieć powyżej 400 diamentów zeby cos kupic z AH. Czyli bazowe 400 dias musi być a to co masz powyzej o mozesz sobie za to cos kupic np. item kosztuje 234 diasy w AH to ty musisz miec 632 zeby kupic ten item bo 400 musi ci zostac, ale jezeli kupijesz itemki IS to nieważne ile masz dias wystarczy tyle jaka jest cena.

Opublikowano

w tej chwili mam 8 diasow, czyli ze co, nic nie kupie na ah przez miesiac albo mam zaplacic real cash? toz to gorsze niz global. nie mozna tam kupic normalnie po ludzku za golda itemkow?

Opublikowano

wbijasz 50lvl robisz malatine (2 dni zeby miec 250łusek) kupujesz item za łuski wypada ci szczesliwym trafem wytrz/pat i masz 500dias

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hello friends!

I want to invite you all to play with me at Nexon Studio ROM Server,Chapter 4 Currently Supported.

The best and only server of Runes of magic online,the MMORG where you need to unlock the secrets of Rom to save the world.

Rates

- 7x EXP

- 7x Tp

- 3x Drop

- 3x Gold

If you want to join me in this great game,please click on the following links:

Main Site:

To jest ukryta treść, proszę

Forums:

To jest ukryta treść, proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, hej, hej, witajcie.

Jakie macie nicki w grze, bo zaczynam grać.

Coś tu cicho, gracie jeszcze wogóle ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jescze bo jak wchodze na TS' a to pusciutko . Jeśli ktoś moze to niech odpisze

Pozdrawiam Krzesiuuu ( założyciel Gildi Poland jakby ktoś nie wiedział o co chodzi) :D i żałuję ze nie mogę grac.

Powodzenia

Opublikowano

Witam

Bardzo chciał bym dołączyć do serwera lecz gdy próbuje ściągnąć pacha to mi wyskakuje to. Pomógł by mi ktoś?

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Opublikowano

Jak grałem exp był 7x teraz jest 10x wiec bardzo szybko idzie. Eq masz z q i do robienia q spokojnie wystarcza na 50 z wybrzeza łkań , 55 dallanis, 60- północna przy wyjscu na bagna. Potem masz set na 65 z q ( całe Przywróc Chwałę i Wysłannik Smoków ) czyli Toni i Iswan oraz Morrok. Warto robic te łancuszki bo broń z nich jest bardzo spoko. Tak pozatym ex powinno być w IS po 10 diasków ale nie wiem czy jest bo nie gram już od 16 stycznia. Żałuje ale cóż siła wyższa. Powodzenia w Grze życzy Krzesiuuu

Opublikowano

Mam problem pobrałem clijenta tego co ma ponad 4gb i odpala mi sie global. musze pobrac tego co ma 8gb czy jak???

Mam problem pobrałem clijenta tego co ma ponad 4gb i odpala mi sie global. musze pobrac tego co ma 8gb czy jak???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...