Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoT

tackill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy mi jest potrzebna Twoja wiara w to ze mam sposob na wejscie ? to jest tylko moja sprawa a dlatego napisales ze nie mam bo Ci go nie podalem na gg ? mowilem juz nie moge i to co mi pisałes na gg to jest naprawde... szkoda słow na takie osoby

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sie zgadzam z Toba pharaun masz wejscie do lot'u i je miej do czasu kiedy zaczniesz je sprzedawac :) a ja nie musze udowadniac ze mam to wejscie sram na to nie jest to dla mnie priorytet w zyciu wiec sory was :) Pharaun ty sie mnie czepiasz bo Ci nie wierzylem mylilem sie wiesz jak wejsc do lot'u a co do Ciebie dup**e to gadasz tak bo Ci nie chcialem powiedziec jak wejsc ? no coz sa niekiedy tacy ludzie :)

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

ku twojemu zaskoczeniu wiem jak wejsc do lot'u i narazie prawda o nim samym gowno wiem wiec przykro mi :) pozdro ;]

Kodeks Karny, Art. 267.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...