Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesienne porządki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Jak na pewno zauważyliście jeszcze nie tak dawno mieliśmy problemy z forum, wystarczyło większe obciążenie i forum niestety się wykładało. Jestem pewny, że nie było to dla Was przyjemne, ale czasami tak wyglądają problemy natury technicznej, tzw. złośliwość rzeczy martwych ;)

Od pewnego czasu przeszlismy na jeszcze mocniejszy serwer, który działa bez zarzutu i wytrzymuje wasze zainteresowanie stroną.

Administracja pragnie poinformować, że do nadchodzącego weekendu mogą, ale oczywiście nie muszą występować błędy związane z korzystaniem forum. Ma to związek z optymalizacją pracy serwera i jego ostateczną konfiguracją.

Proponujemy Wam małą współpracę, na rzecz dobra forum. Jeżeli zauważyłeś jakiś błąd, który może mieć ważne znaczenie dla działania forum, a my jeszcze nie zdążyliśmy tego zrobić, poinformuj nas poprzez wiadomość, oczywiście osoba taka może liczyć na niespodziankę, ale to słodka tajemnica ;)

W najbliższym czasie planujemy kilka zmian na forum, część pewnie domyśla się o co idzie, jedynym problemem, który stanął nam na drodze, były pośrednio problemy z hostingiem, więc juz niedługo zobaczycie parę nowych rzeczy.

To chyba na tyle z rzeczy wartych przekazania.

Jeszcze jedna ostatnia sprawa, wszelkie informacje, w razie zawirowań na MPCforum, a także nowe informacje można znaleźć na naszym profilu na facebooku:

www.facebook.com/MPCForum

Wasz admin Makin

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czy to że wyszukiwarka forumowa nie działa jest wam znane ?

Tak by nie zaśmiecać skrzynki znanymi problemami

Opublikowano

Świetnie. Forum chodzi jak powinno , super.

A błędy będę zgłaszał bo ostatnio sporo ich widziałem m.i.n przy pisaniu postów

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Też będę się starał znaleźć błędy i je zgłosić ;)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

przestańcie lizać dupsko.

Aha, naprawcie błędy, a 3.1.4 niech zostanie, bo 3.2 jest chujowe,

Suprajs - zbicie % or gold member

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Dobra napisze już tu, że daty są w języku angielskim, ale o tym już informowałem kokosza podczas "beta testów"

przykład :

[Tut] Dll Injection - W Pra...

przez Protecto 19 September 2011 - 15:39

no ale to już pewnie wiecie

co do tematu no to dobrze że forum się jeszcze bardziej rozwija

btw

będzie amnestia ? xD :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Sporą część błędów już znamy, szukamy czegoś co mogliśmy przeoczyć, przezorny zawsze ubezpieczony ;)

A ja czekam na moją topkę!

Tak ogólnie, na pewno się przyłoży bardziej do tego, ale większość tego co się znajdzie się wyśle.

Opublikowano

Ja widziałem taki błąd. Może to był mojej przeglądarki ale napisze. Że reklama która jest przeważnie między postami była w postach, widziałem to parę razy, odświeżenie strony nic nie dawało.......

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Trochę to powalone że dajecie ludzi na globców tylko z dużych działów a Ci z małych nie mają szans, no ale cóż. W każdym razie gratz GM'owi

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zmieńcie w wyszukiwarce, na Google site search, bo wiele osób uważa że nie działa, bo domyślną jest forum.

btw.

Kidzi nie widzą warnów, nie wiem czy to błąd, czy tak ma być. ; )

;)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

No i super forum śmiga jak szalone. Kokosz <3

Lord poprawcie na forum to np. Sun, 30 Jan 11 bo jest po Angielsku xD

Opublikowano

Zmieńcie w wyszukiwarce, na Google site search, bo wiele osób uważa że nie działa, bo domyślną jest forum.

btw.

Kidzi nie widzą warnów, nie wiem czy to błąd, czy tak ma być. ; )

;)

Z tego co wiem, to naprawić ma to IPB wersji 3.2.

Opublikowano

Chodzi o błędy które mogą zaszkodzić forum, czy po prostu najzwyczajne bugi tego skryptu?

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...