Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 wystartowało

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie wiecie beta diablo 3 wystartowała. Jest to gra, której startup nie może przejść echem na mpcforum.pl, dlatego też musimy stworzyć nowy dział. Zachęcam wszystkich do współtworzenia działu, który już wkrótce pojawi się na mpcforum. Potrzebujemy mentorów, moderatorów, kidmoderatorów, którzy będą grali w Diablo i pomagali nowym użytkownikom. Potrzebujemy programistów, cheaterów, beta testerów aby świat cheatów i botów do diablo 3 kręcił się w okół mpc!

Powodzenia!

PS. Proszę adminów o utworzenie działu i ustalenie praw do wglądu dla użytkowników forum.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A w ogole byly jakies glosowania na dzial , cokolwiek ?

Oczywiscie nie mam nic przeciwko , ale chcialem zapytac , gdyz jak moglem ominac takie glosowanie ; oo

Opublikowano

Jak coś to mogę zostać Kid'em :)

W diablo II gram od dawna, a widziałem III i też będę grał więc jak coś PW/GG

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

W Diabełka gram od 2004, i teraz też będę testował betę, gdyż się zapisałem w lipcu. Miejmy nadzieje że to ogromnie rozkręci dział :).

@up

Raczej będzie beta open tak jak w Starcrafcie, ktora bedzie dla kazdego.

Keye są rozsyłane dzisiaj na emaile!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gje Zet! jak zawsze kasujecie posty które wg. was są "ZUE!" i "NIEDOPRE".

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Takie dodatkowe info :

Klucze są rozdawane codziennie ok. 1-2 tysięcy, czyli falami. Powód jest jeden, gdy blizzzard wyśle więcej keyów na start, to mogą być serwery przeciążone, i blizzard nie chce wpadki także testuje :) Codziennie dużo keyi jest przesłanie do europy

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co tworzenia cheatów. To tak szybko to nie nastąpi. Najpierw trzeba będzie ogarnąć błędy gry itp. Tak więc pewnie minimum z 2miechy miną.

1365881062-U68160.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...