Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymuszenie gorączki

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Słyszałem iż od zjedzenia niewielkiej ilości surowego ziemniaka można dostać gorączki .

i mam do was właśnie pytanie czy to jest prawda ;p

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Chuj a nie prawda,

Jeśli chcesz mame okłamać, nie iść do szkoły i czuć się zajebiście włóż termometr do gorącej herbaty i udawaj chorego, u mnie podziałało ze 30 razy

Opublikowano

ta kumpel kiedys tak robil zjadl z 1-3 surowe ziemniaki i tak mial

tylko u niego jeszcze byla goraczka + bonus sraczka

nie lepiej podniesc sobie cisnienie np; tak jakby sie 'napinajac'

matka Ci sprawdzi czolo da termometr a wtedy tylko pare razy

wstrzasniesz i ustawiasz sobie ile masz 37,8,9 :D

chyba ze masz elektryczny to wtedy chuchasz na niego albo

trzymasz w cieplych dloniach

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@ V1H0LL1N3N

Jak włożysz do gorącej wody to pęknie .Pozdro !!!

@ Szymeek

Dobree :P

Spróbuje ;p

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

najlepiej umyj sie w zimnej wodzie (tak zimnej ze nie będziesz mógł do niej wejść) nie wycieraj się, no chociaż płuc.

Zrób przeciąg w pokoju. (najlepiej zeby na dworze bylo mniej niz 15 stopni)

Posiedź tak z 1/2h.

Zapalenie płuc, jak nie coś więcej gwarantowane !

@edit:

No to może od razu niech se kurwa seppuku zrobi co ??

Od przeciągu robią się także zatoki + ból na następny dzien, a nawet mozna sie nabawic " perforacji błony bębenkowej."

Zapalenie płuc? NO to powodzenia, minimum tydzień w zajebistym szpitalu z zajebistą kroplówką gwarantowany.

Mysle ze wystarczy pobiegac w krotkim rekawku i sie bardzo spocic.

czy Ty kurwa myślisz? Napisałem tego posta, aby user zrozumiał, że to nie ma sensu. Sam chciałbym być zdrowy, ale niestety cisnę na antybiotykach. Na zapalenie płuc nie zawsze leży się w szpitalu i nie spinaj. To, że nie rozumiesz sensu posta, nie oznacza, że musisz mnie uczyć prawd i wartości o.O

wiele ludzi by chcialo byc zdrowych a ty tylko po to aby nie pojsc do szkoly bedziesz sie truł pierdolnij sie w łeb, co najwyzej mozesz termometr wlozyc do czegos ciepłego i już.

Dorduś <3

@down:

lekkiego :)

Opublikowano

@UP

Nie polecam leżałem 3 tygodnie w łóżku.

@Topic

Ziemniaki + mleko? Nie polecam sraczka murowana przez 2-3h w WC mój kolega to próbował, no ale cóż udało mu się nie pójść do szkoły.

@Mister

Laga złapałeś :P

Opublikowano

najlepiej umyj sie w zimnej wodzie (tak zimnej ze nie będziesz mógł do niej wejść) nie wycieraj się, no chociaż płuc.

Zrób przeciąg w pokoju. (najlepiej zeby na dworze bylo mniej niz 15 stopni)

Posiedź tak z 1/2h.

Zapalenie płuc, jak nie coś więcej gwarantowane !

No to może od razu niech se kurwa seppuku zrobi co ??

Od przeciągu robią się także zatoki + ból na następny dzien, a nawet mozna sie nabawic " perforacji błony bębenkowej."

Zapalenie płuc? NO to powodzenia, minimum tydzień w zajebistym szpitalu z zajebistą kroplówką gwarantowany.

Mysle ze wystarczy pobiegac w krotkim rekawku i sie bardzo spocic.

Opublikowano

Bartek.B od takiego sposobu, czyli wypicia czegos zimnego w goracej wodzie, to nie dobry pomysł, możesz dostać porażenia. Jadłem ziemniaka, u mnie nic a u kolegi ból głowy ale nic pozatym

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiele ludzi by chcialo byc zdrowych a ty tylko po to aby nie pojsc do szkoly bedziesz sie truł -.- pierdolnij sie w łeb, co najwyzej mozesz termometr wlozyc do czegos ciepłego i już.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

po co sie chorowac na sile to jest bez sensu nie lepiej powiedziec mamo moze tak zrobimy ja nie pojde do szkoly ale za to ty nie bedziesz musiala wydawac na leki i jezdzic ze mna do lekarza ;s

Opublikowano

otworz na noc okno , spij bez koldry w sllipach to bedzie goraczka ;] A te ziemniaki to pojebane, zatrucia pokarmowego mozna dostac..

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

dokładnie zatrucie pokarmowe + słysząłem o jakiś powikłaniach więc nie wiem czy opyla się z tym pierdolić a potem latać po lekarzach...

co do gorączki, Hmm jchyba speader ma najlepszy pomysł

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie pójdzie do szkoły i będzie napierdalał cały dzień na kompie... żenada, dorośnijcie...

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Dajcie mi kurwa jakieś prawdziwe pomoce naukowe dotyczące chorób, bo ja kurwa jutro nie chcę iść.

Nie wiem ile masz lat ale mowisz ze cie boli glowa i zostajesz. Matka bedzie miala problem to powiedz zabaw sie w aktora itp. pokaz jak cie boli ;]

Gość malutki688
Opublikowano

idz sie wwykapac a potem na dwor w krotkim rekawku

Opublikowano

"Mamo, mogę jutro nie iść do szkoły? Mam ważny spr., ale nie miałem czasu kiedy się na niego nauczyć (podajesz powód dlaczego)".

I na chuj się truć jak można spróbować i spytać mamę. Może się udać, może nie zależy od waszej mamci ;)

Opublikowano

Moja mama jest pielęgniarką, i się zna, i powiedziała, że możesz zjeść proszek do pieczenia, aby dostać gorączkę.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...