Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymuszenie gorączki

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z częścią was... żadna frajda być chorym. Ledwo żyję od tygodnia (do szkoły oczywiście chodzę, bo nie chcę sobie narobić zaległości na start).

Co do tematu - nie warto.

Lepiej nakłamać matce ewentualnie szczerze z nią porozmawiać. Jeśli masz więcej niż 8 lat i choć trochę dobry kontakt z matką powinno zadziałać.

Opublikowano

Eee tam na mnie ziemniaki nie działają.

Jak chcesz się rozchorować polecam do twojego ulubionego napoju dodać torebeczkę proszku do pieczenia lub amoniaku , a najlepiej dodaj to i to.

PS. lubisz pić keczup? to rozrób wodę z ketchupem 4:5 (4 części keczupu na 5 wody) a następnie to co wyżej. Wstaw do mikrofali na 30 sekund i szybko wypij.

Gwarantuje że działa :)

Jebnij - to nie bloi

Opublikowano

Ja mam lepszy sposób. Wykąp się i nie wycieraj głowy oraz uszu i wyjdź na dwór (Najlepiej jak jest wietrznie). Choroba zapewniona! Pozdro!

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

@UP i inni co piszą żeby się wykąpać i wyjść na powietrze

STANOWCZO ODRADZAM!!

Jeżeli nie chcesz mieć zapalenia opon mózgowych to nie rób tego. Jak dobrze pójdzie to spędzisz resztę życia robiąc pod siebie i leżenie/wózek.

Lepiej się zatruć niż potem mieć problemy. ;)

Jeżeli chcecie to popróbujcie powychodzić na podwórko przy 0 stopni z mokrymi włosami, a tak pozatym teraz nic nie da ze wyjdzie z mokra glowa bo jest cieplo ( chyba ze o 3 nad ranem )

:)

Jebnij - to nie bloi

Opublikowano

Nie da być się chorym na zawałowanie chyba że się napierdolisz i masz kaca :) albo nieświeże jajko zjesz i masz salmonelle nie polecam :P A ziemniaki to prędzej na naświetlone oczy po spawaniu jak oczywiście wiesz o co chodzi xD

Opublikowano

Jestem chory, a i tak chodze do szkoły, bo szkoda czasu na siedzenie w domu.

Jak jesteś chory to niema co do szkoły chodzić pozarażasz wszystkich i bęndzie lipa a tak to zagraj w combata może ci się spodoba czyli combats arms a co do tej choroby niema co na sobie wymuszać jak jesteś chory to na chacie siedz

Opublikowano

Ja zawsze rano włączam lampkę, którą mam koło biurka i po chwili przykładam do niej termometr... Zawsze działa (no chyba, że masz LEDowe żarówki :D)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Bieraj 12 torebek aviomarinu to na chorobę lokomocyjna i lecisz na 6 mies w śpiączkę u nasz w szkole byl taki debil i to zrobił -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...