Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darkorbit multi fighter czyli coś ciekawego

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie sprzedajemy bugów tylko ci co sprzedają osobiście to bugują ;)

@edit up

ja nie miałem żadnej strony ;) ja byłem tylko supporterem

EXPmIpC.gif

Opublikowano

benq niestety znów bierzesz wszystkich swoją miarą wybacz ja nie sprzedaje tego :) to informacja dla mnie a nie dla innych więc jeszcze raz proszę nie bierz wszystkich jedną miarą

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Widzę że kbots.pl połączył się z stroną Kamieniarza :rolleyes:

Pozatym widziałem wcześniej na stronie Kamieniarza bug'a na dużo misji na raz chyba za 15 zł, bugowanie konf za bodajże 100 zł

Opublikowano

up

zwisa mi kbots i kamieniarz :) to że byłem w kbots tu popełniłem błąd ale cóż tego nie zmienię :) ciesze się jedynie że z tej zgrai gówniarzy odszedłem

@

beneq edytowałeś post po tym jak napisałem ci odpowiedź więc się nie czepiaj

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po pierwsze nic nie edytowałem napie... Chcesz to niech Ci kokosz wysyła logi...

Po drugie skoro tak upierałeś się, że ten dmghack działa to wytłumacz mi na jakiej zasadzie działa, bo dałem go koledze z ug i napisał mi tak:

To jest ukryta treść, proszę

No proszę tłumacz nam.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

up

wyje***** mam w tego dmg hacka tak jak i w twojego kumpla ;) zwisa mi kbots tak i jego twórca :)

@edit

nie wyjaśnię ci jak to działa bo tego syfu nie miałem na kompie i miał nie będę ;)

a tak ps jak mogłeś go dać koledze skoro takie coś nigdy nie istniało?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie nie wiem i nie obchodzi mnie to... skończmy dyskusje na ten temat bo odbiegliśmy od topicu... a jeśli chcesz się posprzeczać to pisz na pw..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Następna wojna... Jejaś . Uspokójcie się.

#CloseRequest

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Sorry ale to nie e*pvp i teksty typu #closerequest gówno tu dadzą.

Był był, niezabezpieczyliście waszej strony i każdy kto choć troche wysila szare komórki mógł pobrać, a tam nawet ammo sie nie da wybrać, do dziś mam to na kompie :P

Opublikowano

Widzę że kbots.pl połączył się z stroną Kamieniarza :rolleyes:

Pozatym widziałem wcześniej na stronie Kamieniarza bug'a na dużo misji na raz chyba za 15 zł, bugowanie konf za bodajże 100 zł

Na kbots.pl też był bug na konfy, zdaje się za 75 zł.

up w ug.. mamy wszystko od bugów po programy ja nie jestem snobem tylko gdyby był taki program to pojawił by się najpierw w ug :)

Wyjdź... to, że jesteś w ug nie znaczy, że masz prawo się tak wywyższać. Na dwór wyjdź, a nie podniecasz się że jesteś na jakimś syfiastym forum.

Opublikowano

Na kbots.pl też był bug na konfy, zdaje się za 75 zł.

Wyjdź... to, że jesteś w ug nie znaczy, że masz prawo się tak wywyższać. Na dwór wyjdź, a nie podniecasz się że jesteś na jakimś syfiastym forum.

150 zł

Opublikowano

Troche odbiegliście od topicu ale jak już zdanie o ug noto ok, ten wasz dmg hack był i jest śmieszny do tego wasze mistrzowskie bugi, jak pytałem bossera to nawet nie chciał odpisać na to wasze "coś"

zakaz handlu

Opublikowano

Fajnie tak znaleźć link od gahn wrzucić na MPCForum i dać że nie ma download otóż moi drodzy nie będzie downloadu bot będzie jedynie do kupienia. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...