Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steve Jobs, 1955 - 2011

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, lepiej kogoś zjebac a samemu nic nie zrobic. Jestem ciekawy, czy połowa z tych, co opierdoliła userów wstawiające tzn. wirtualne znicze sami odmówili modlitwę, czy coś w tym stylu. Każdy przeżywa to na swój sposób, chuj wam do tego ludzie, lol.

Ten temat miał na celu przypomnienie dzieł, dokonań i wydarzeń z życia tego Wielkiego Człowieka, ale jak zawsze, ktoś się znajdzie, żeby sie czegoś doczepic. Nie o to tu chodzi, serio, Zachowajcie powagę.

Na chuj mam się modlić za kogoś kogo nie znałem? Dziennie umiera tyle ludzi i jakoś nikt ich tak nie opłakuje a człowiek to człowiek, każdy jest tyle samo warty. Opłakujecie go jakby był dla Was co najmniej ojcem, ludzie ogarnijcie dupy i przestańcie...A, prawie zapomniałem- WSADŹCIE SOBIE TE WIRTUALNE ZNICZE W DUPĘ!!

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całe te wasze e-świeczki etc. nie mają sensu. Umarł bo takie miał przeznaczenie. Zrobił wiele to fakt ale pomyślcie o innych ludziach co umierają codziennie na świecie... Już sobie wyobrażam co się stanie w internecie jak odejdzie pionier informatyczny Bill Gates...

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Całe te wasze e-świeczki etc. nie mają sensu. Umarł bo takie miał przeznaczenie. Zrobił wiele to fakt ale pomyślcie o innych ludziach co umierają codziennie na świecie... Już sobie wyobrażam co się stanie w internecie jak odejdzie pionier informatyczny Bill Gates...

Raczej pan Jarek K.

Opublikowano

Intencje kokosza były jak najbardziej szczere,steve jobs był częścią komputerowego świata,internetowe kondolencje są jak najbardziej w porządku.Nie jest to żadne podążanie za chwilowym trendem,tylko szczere podziekowanie za dobrą robotę.Podsumowując:Wasze hejty są co najmniej nie na miejscu.

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Tyle zrobił ... teraz Apple straci na jakości , będą zgapiać a on będzie się na to gapił z nieba .

Myślę że nie straci na jakości. Zgapiać? Myślę że też nie będą.

Napewno on jest wielkim człowiekiem komputerowego świata.

Szkoda że tak szybko umarł. [*]

Pomogłem? Wejdź

http://www.pajacyk.pl/ i kliknij na brzuszek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...