Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] IBot 3.34 --> kBot 5.34

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypuszczam że kody są dla tych którzy choć raz dostali warna

Ja nie jestem po żadnym warnie a dostałem już 2 kapcie do wpisania ; DDD xD Czyli u nich leży jakiś błąd

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

coś tam popisałem z Ivanem i odpowiedział: in couple days we will be back online

a na pytanie czemu tak długo: i know but hawe to move slowly. nasty do update

no czyli faktycznie Avin się postarał :) ale Ivan z takimi umiejętnościami i z takiki zarobkami (ponad 100k € miesięcznie) na 100% może sobie pozwolić na sciągnięcie jakiejśporządnej pomocy za kase :)

więc jesteśmy dobrej myśli, a sam Ivan jest pewien że wszystko ruszy

Opublikowano

Właśnie mu o to chodzi że jak będzie na stronie ta wersja to na kbocie też będzie można ją pobrać a teraz nie można bo na stronę nie jest wrzucona

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

coś tam popisałem z Ivanem i odpowiedział: in couple days we will be back online

no czyli faktycznie Avin się postarał :) ale Ivan z takimi umiejętnościami i z takiki zarobkami (ponad 100k € miesięcznie) na 100% może sobie pozwolić na sciągnięcie jakiejśporządnej pomocy za kase :)

Ten Avin kojarzy mi sie z Alvinem, a Alvin dla mnie to jakas spiewajaca wiewiora xD

A tego kbota niech robi :P

Opublikowano

drogi kamieniarzu ivan nie ma umiejętności on jest niczym :) największą prace wykonuje diamond a dostaje z tego ochłapy :) a uwierz mi że chłopaki się postarali od ibota :) gdy ivan ten kod złamie następnego już nie da rady wciąż jest ibot zabezpieczany a next update będzie końcem dla kbota tyle mam do powiedzenia w tym temacie.. mówiłem już dawno temu że kbot zniknie :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

to wyobraźcie sobie co wtedy sie stanie z Ivanem jak są osoby ktore mają po 20 Licencji z GG !, przeciez beda takie osoby ktore to zgłoszą na policje nie koniecznie polacy :)

Opublikowano

to wyobraźcie sobie co wtedy sie stanie z Ivanem jak są osoby ktore mają po 20 Licencji z GG !, przeciez beda takie osoby ktore to zgłoszą na policje nie koniecznie polacy :)

To tak jakbyś sobie ukradł batonika, a 20zł dał koledze zamiast kasjerowi w sklepie (cena licencji) którego by ci wzieli po miesiącu. Samo bocenie i używanie takich pogramów jest nielegalne to kto by z tym na policje poszedł? Trochę ruszcie głową czasem.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

W sumie mogliby się postarać ponieważ dzień wcześniej przed wyłączeniem kbota zakupiłem sobie wersje z GG,no ale cóż nie chciało mi się dokładać paru złotych u Polskich dystrybutorów i czekałem aż Ivan zatwierdzi transakcję ponad tydzień , wcześniej jeszcze dałem paysafe na 100 zeta za to się wzięli od razu tylko szkoda ze Ivan i Diamond na raz hasło założyli i w ten sposób zablokowali mi kartę . :P

Opublikowano

To tak jakbyś sobie ukradł batonika, a 20zł dał koledze zamiast kasjerowi w sklepie (cena licencji) którego by ci wzieli po miesiącu. Samo bocenie i używanie takich pogramów jest nielegalne to kto by z tym na policje poszedł? Trochę ruszcie głową czasem.

Nie opowiadaj głupstw. Bocenie jest "legalne" , narusza to zasady OWH. To tak samo jak ze sprzedażą konta. Support tylko powie, że nie pomaga osobom naruszajcym zasady owh ble ble ble ble ...

I to tyle ? A zebek co ? Bocil jak cholera , a na policje poszedł.

Co do kbota , zaczyna tracic nadzieję. Wole sobie kupić pewniejszego bota od mr.smith'a. Przynajmniej pedo bot ma dużo wiecej funkcji , taski itd.

Opublikowano

Pierdolisz, 100 000 Euro msc. = 400 000 tys. zł msc.

12 * 400 000 = 4 800 000 zł

10*4 800 000 zł = 48 000 000 zł, czyli 48 mln. rocznie.

Opublikowano

Wole sobie kupić pewniejszego bota od mr.smith'a. Przynajmniej pedo bot ma dużo wiecej funkcji , taski itd.

Ile kosztuje i jak z wykrywalnością ? Słyszałem o nim dobre opinie

Opublikowano

Pierdolisz, 100 000 Euro msc. = 400 000 tys. zł msc.

12 * 400 000 = 4 800 000 zł

10*4 800 000 zł = 48 000 000 zł, czyli 48 mln. rocznie.

zarobił góra 50.000 euro na 3 osoby i tyle, a nie jakieś 48 mln.

Kamieniarz lecz się.

bhkjpup0.gif
Opublikowano

Ile kosztuje i jak z wykrywalnością ? Słyszałem o nim dobre opinie

Narazie jest w fazie Open Beta, powiem tylko że świetnie robi gg

Na forum masz temat o nim :P

Opublikowano

@up Jeszcze się nie płaci, póki co składasz podanie, akceptują Ci i możesz latać.

Ja wczoraj złożyłem i jeszcze nie zaakceptowali.

Opublikowano

Przypuszczam że kody są dla tych którzy choć raz dostali warna

Niestety muszę się z tobą nie zgodzić ponieważ jestem bez warna a miałem na 15 skrzynek 4 captche.

Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie zgrzeszyło =]

Opublikowano

tylko dziwne ze ja ich ani razu nie widzialem xD czasami zbiore szkrzynke ale kod captcha mis ie nie pokazuje i zbieram nadal xD (moze to przez opere ? :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...