Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak odbugować arene walk(arene pvp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, nie wiem jak na plikach sf2010 odbugować arene pvp(arena walk)... chcialem zrobic sobie walki mobów ale nie moge :<

Kto mi wytłumaczy krok po kroku jak to zrobić? bo szukalem na MPC i nie znalazłem :(

daje + bądź -, kto co woli :>

Pozdrawiam....

Opublikowano

@up..

yy.. :> ? ale na sf2006 działa jak miód... na Bamlora widzialem filmik to działała itd..MUSI DZIAŁAĆ ! inne servery mają na 2010 plikach... poprostuj jak wpisuje /warp 8591 102 to nic sie nie dzieje i na czacie chyba coś pisze..

Proszę o pomoc :)

PS.Napewno są sposoby na to.

Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)
@2x up..

aha.. a są gotowce tego :>? bo nie umiem napisać..

to już sie nie bierz za pisanie.

rysuj choinki w paintcie

dałem.

i co?

macie to w dupie.

Edytowane przez brak...
Opublikowano
@up

weś ogarnij ;) jedynie Tenma stara się o pomoc a ty wcale... to na *** piszesz post pod postem ?

@refresh

chuj cie to obchodzi jak piszę.

Nie no ludzie, są pewne granice, można dać to i tamto na forum ale jeśli ktoś zrobił coś naprawdę dobrego to chce to jednak zatrzymać dla siebie.

zgadzam się.

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o tą arene na Balmorze jest to quest napisany przez kogoś z serwera, jeżeli nie działają Ci kordy teleportacji do areny to po prostu nie masz jej dodanej w configach(jest to całkiem inna mapa niż m2). Standardowy quest nie działa na plikach 2010.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do autora postu

Carlos

obserwuje cie od samego początku jak tylko miałeś kilka postów na tym forum i co zauwazylem

Czekasz aż ci wszyscy dadzą gotowe rzeczy.

Kilka razy pytałeś nawet o pomoc ze wynagradzasz + lub min ale tak nie jest(ale nie chodzi o to)

Daj coś od siebie a wtedy pogadamy.

a jeśli uważasz ze to co niektórzy piszą ze jest nieprawda to proponuje wziąć sobie zainstalować jakiegoś gotowca i nie spamować tak lub

Zacząć wszystko od zera i zrozumieć na jakiej zasadzie to wszystko funkcjonuje i sie nauczyć lub spróbować chociaż coś samodzielnie naprawić.

Bo kilka razy pisanie dajcie mi to

dajcie mi tamto jest denerwujące i nazwał bym to tylko Spamem

bez YT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...