Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kbot padł 4ever?

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do tych co pytali się ivana czy kogoś bo on mi nie odpisuje. Kbot padł na zawsze? Czy może jeszcze ruszy ?. Jeżeli padł to 100zł na marne na kbota gg i no gg w dodatku sprzedałem swoje konto :(

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up a co ma do rzeczy "kopia zapasowa" ?? bo nie rozumiem twojej wypowiedzi skoro rozmawiamy tu o crackowaniu bota a nie o kopiach zapasowych a ta twoja "kopia zapasowa" nie ma nic do rzeczy jeśli udało by się ivanowi cracknąc ibota to zablokują serwery licencji :) poprzez ataki DDoS

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ale powiedz mi co ta kopia mu da on życia nie ma przesrał sobie życie został zrównany z ziemią całkowicie zablokowany jest i koniec kropa .. nawet jeśli ma taką kopie to będą następne ataki na nowe serwery a użytkownicy kbota znikną :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Chodzi mi o to, że jeżeli wykonają ataki i serwer padnie to na pewno ma gdzieś kopię danych czy coś w tym stylu.

na pamięci przenośnej ?

poza tym ivan da rade ( tak myślę ) russian power is AK47 :)

Opublikowano

Stało się to że moi kochani koledzy od Ibota zablokowali kbota pewnym kodem dzięki któremu Ivanek nie może z crackować Ibota <33

PS: Takie małe info prosiłbym abyście nie pisali w tym temacie postów nic nie wnoszących do niego..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up Bp wprowadziło captche kbot'a wyłączyli z informacją na stronie o skanowania kont od bp i teraz ibot wypuscil nowa wersje ibota omijajaca captche i chodzą pogłoski, że ivan nie da rady scrackować go. Fajnie 100zł w dupe + konta brak zajebiście ;3.

@Edit To nie było do Ciebie... Jak byś nie zauważył kolego wyżej nad tobą pytał >.< a Ty szybciej posta napisałeś.

Opublikowano

No człowieku jak bym nie wiedział lecz niby to skanowanie kont to zwykła ściema wypuszczona przez kbota aby osłonić się bo problem z crackiem HaH

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ehh SET... szkoda tylko że wersja kbot 5.33 jest ale tylko dla Ivana i 3 jego najbliższych kumpli... umiesz się tylko wywyższaći cwaniaczyć ale widze że gówno o sprawie wiesz. publiczna wersja kbota będzie wkrótce dostępna. więcej napisałem o tym tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

i poprzedzając SET twoją odpowiedź: mam gdzieś co myślisz o tym co pisze. ja wiem swoje, każdy wie swoje, ty też wiesz swoje ale akurat słowo oszusta nie jest wiele warte, więc dostosuj się do tego co inni myślą i w co wierzą...

Opublikowano

@up Aahahah czekamy na tego kbota Hah mówiłeś też drogi panie ostatnio że kbot będzie jutro jutro jutro i co Kbota jak nie było tak go nie ma <333 więc pozdrawiam cię bardzo szczerze i prosto od serca płyną te słowa człowieku :)

ps: nie nazywaj mnie SET skoro nie wiesz kim jestem :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jesteś SET (sam sie tutaj tak przedstawiałeś) :)

i fakt. pisałem takie rzeczy bo tak mi pisał Ivan. nie odpowiadam za to co on mi pisze ale ufam mu na tyle żeby być pewnym że nowy kbot wyjdzie

Opublikowano

ehh SET... szkoda tylko że wersja kbot 5.33 jest ale tylko dla Ivana i 3 jego najbliższych kumpli... umiesz się tylko wywyższaći cwaniaczyć ale widze że gówno o sprawie wiesz. publiczna wersja kbota będzie wkrótce dostępna. więcej napisałem o tym tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

i poprzedzając SET twoją odpowiedź: mam gdzieś co myślisz o tym co pisze. ja wiem swoje, każdy wie swoje, ty też wiesz swoje ale akurat słowo oszusta nie jest wiele warte, więc dostosuj się do tego co inni myślą i w co wierzą...

Dobra kamieniarz jesteś takim hejterem internetowym to zapraszam na pogadankę na TS3 , zgodzisz się ?

Opublikowano

Stało się to że moi kochani koledzy od Ibota zablokowali kbota pewnym kodem dzięki któremu Ivanek nie może z crackować Ibota <33

PS: Takie małe info prosiłbym abyście nie pisali w tym temacie postów nic nie wnoszących do niego..

Kochani koledzy od ibota? jeszcze kilka dni temu byłeś w kbocie a terez? ogarnij sie pajacu

Opublikowano

Powiem krótko i na temat jeśli wasze zachowanie wciąż będzie sięgać dna.. poza tym że posypią się warny.. Temat zostanie zamknięty.. Mam tu na myśli takie wypowiedzi:

Dobra kamieniarz jesteś takim hejterem internetowym to zapraszam na pogadankę na TS3 , zgodzisz się ?

a ty co się wpierdalasz do tematu, napinaczu ?

Kochani koledzy od ibota? jeszcze kilka dni temu byłeś w kbocie a terez? ogarnij sie pajacu

Jest to dyskusja a nie obrażanie się na wzajem więc proszę o trzymanie jakiegoś poziomu kultury osobistej..

@topic

Kamieniarz ja się tutaj nie przedstawiałem :) chyba nicki pomyliłeś bądź pamięć cię zawodzi a ufasz ivanowi? to mu ufaj ja wierze w to co mówią twórcy Ibota i Merkavy :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

proponuje otworzyć słownik jęz. ang. bo widać nie wiesz co hejter oznacza :/

Kamieniarz ja się tutaj nie przedstawiałem :) chyba nicki pomyliłeś bądź pamięć cię zawodzi a ufasz ivanowi? to mu ufaj ja wierze w to co mówią twórcy Ibota i Merkavy :)

to dziwne że każdym wie że SET jesteś... i tym bardziej dziwne że każdym temat w którym sie przedstawiałeś został usunięty :) widze że znajomości u modów masz. a zresztą sam tak mówiłeś na gg...

@topic

windows jest scrackowany, kaspersky, nera etc etc i myślisz że byle jaki IBot jest nie do scrackowania? prosze cie...

Opublikowano

Tematów w których się przedstawiałem nie ma bo ich nigdy nie było jeśli takowy temat by był znalazł by się w dziale kosz... a nie został by usunięty z Forum.

co dalej.. kamieniarz przy znikomych umiejętnościach Ivana jest to nie do zrobienia :) a z tego co wiem diamond ma dostać ofertę od ibota i Kbot całkowicie polegnie w tej kwestii :) mówiłem na GG? pokaż mi człowieku screeny z naszych rozmów i z widocznym nr gg z którego pisałem a nie piszesz tutaj takie bzdury...

@topic

Olać kbota :) w końcu to padło i myślę że już się to nie podniesie :) i oby tak dalej

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...