Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowe wrota Epsilon i DZeta :)

piotrekp10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Spójrzcie na to :)

Już niedługo 2 nowe rodzaje wrót nas czekają :) Już teraz mozna zauwazyc, że w zakładce Galaxy Gates w Becie jest tło z Alfy, w Gammie z Bety w Delcie z Gammy a w Alfie jakieś nowe :)

Teraz tylko wystarczy nam czekac :P

I oszczedzajcie energie, oszczedzajcie !

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nosz panowie! Zajebioza :) Tylko żeby bot robił xD A co do energii to i tak teraz nie mam, biję alieny bo captcha. Krycha w zecie 5x silniejsza niż normalna? Wyobrażacie sobie? Dobreee :D Tylko że nie widzę, żeby to napisał mod, czy admin, tylko user. Screeny itd są, ale... zobaczymy. Chciałbym ten opis po angielsku, lub jak ktoś umie niemiecki to prosiłbym o tłumaczenie ;)

@2xup RSB w liczbie 40k i 60k :D Dobre by to było.

Opublikowano

Ja info mam już końcowe wiem co będzie w tych wrotach i jakie nagrody będą :) i nie łudźcie się że bot je zrobi :) bot nie robi delty to co dopiero te ^^:D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Te wrota będą w tych wyciętych miejscach. Ja wiedziałem, że tak będzie, gdy zauważyłem te wolne miejsca ze 3 dni temu.

elohm.png

Stawiam, że

Dzeta = 2x delta i bot jej nie wygra.

A Epsilon to 4x alfa i bot ją wygra.

bhkjpup0.gif
Opublikowano

@up Mam wtyki w BP :) Tzn. mój kolega jest "takim jakby moderatorem serwerów" i ma uprawnienia do resetowania włączania itd.

One już są na test1. Tylko narazie tam się nie da wbić , tylko mi sie udało.

Opublikowano

Piotreks nie testowałeś i mnie nie rozśmieszaj :) wrót nie ma jeszcze na żadnym z serwerów :) dopiero są w przygotowaniu bo jeszcze mapy do gry nie powstały więc plx nie wprowadzaj ludzi w błąd

Poza tym twój post "mam wtyki w bp mój kolega jest moderatorem serwerów" jest idiotyczny bo serwery są restartowane przez system a nie przez pracownika :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak będą w testowym to mówcie ;)

Nie wiecie, kiedy mniej więcej je wprowadzą? Oby były nieopłacalne jak bot nie będzie mógł robić :D

Opublikowano

Epsilion - 80 tyś uri 80 tyś x4 Dzeta 100tyś uri 100tyś x4 , epsilion będzie 2x mocniejszy niż gamma , dzeta 3x mocniejsza niż delta

to są przewidywane nagrody mogą ulec zmianie..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

3 Razy mocniejsza niż gama Detla ?

Sprbójcie sobie teraz wyobrazić 9 fale w dzecie ;) Każdy prot wali po 20k , wszytkie po 300 razem z matkami ...

Opublikowano

Ciekawe jak teraz będzie wyglądał "trójkącik" nad rangą, może teraz będzie "kwadracik" ? z 4 kółkami ^^ ale będzie Fajowo ! ;D

Albo też myślę że mogą zrobić taki Pentagram... też by było najs :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...