Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witajcie szukam skrypta albo opcji czyli wiecie typu stack , useongrounditems , aby pchal co jest przed soba itemy z ziemi i wgl bo chce go przerobic na pusha ;D Lub jezeli ktos z was ma na pusha playera to prosze o pomoc w nagrode zazuce doladowanie za 5 zl ;D Do dowolnej sieci

Opublikowano

Witajcie szukam skrypta albo opcji czyli wiecie typu stack , useongrounditems , aby pchal co jest przed soba itemy z ziemi i wgl bo chce go przerobic na pusha ;D Lub jezeli ktos z was ma na pusha playera to prosze o pomoc w nagrode zazuce doladowanie za 5 zl ;D Do dowolnej sieci

elfbot nie ma mozliwosci pushowania graczy

to powinno przesuwac wszystkie itemy co sa do okola ciebie na miejsce w ktorym stoi postac, aktywuje sie po wpisaniu na deflaut slowo " push "

To jest ukryta treść, proszę

Witam potrzebuję skryptu ktory umozliwi mi poruszenie się w prawo i lewo lub gore i dol raz na 13min. z gory dziekuje ;d

chodzi ci o anty-idle ?

mozesz uzyc tego, nie jest to na chodzenia ale obracanie sie postaci w gore i dol

Opublikowano (edytowane)

@up

nie prawda, posiadam skrypt na pushowanie graczy ;), ale nie bede go rozpowszechniał

Edytowane przez Sevano
63334703750619119946.jpg

Opublikowano (edytowane)

Czy moglibyście zrobić mi skrypta na ściąganie skóry z vampira i z demona? uzywajac blessed wooden stake.

Jesli jest juz taki hothey to mozeecie go podac.

widzialem takiego:

auto 200 stake 1 4137

ale nie dzialal ;/

Edytowane przez karo5000
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moge prosic o skrypt w ktorym ma uzywac czaru exevo gran mas vis tylko gdy zobaczy potwora, a gdy pojawia się jakis user to ma bic potwory z sd a nie z visa ;)

Opublikowano

Szukam konkretnego skryptu na szybkie zasypywanie depo i odkopywanie dp z 4 itemek. Kiedyś widziałem typka który w 3 sekundy wyrzucił ponad 1500 strzał i 1500gp na depo .

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, wiecie może jaki jest skrypt na to, aby podnosił automatycznie gold, cc, platynki z ziemi które są w okół niego oraz z ciał?

1328363902-U526345.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógł by ktos mi napisac skrypyta/hotkeya do elfa 8.50

DO SERVERA tiberia.pl

taki

zeby sie heal ciagle hiper mr

zeby uzywal ciagle "exevo solaris flam" <-- UE

jak bot kogos widzi jest w poblizu to zeby bral potwora na tarrget i walil

z exori vita

I zeby co pare sek np zo 30 uzywal utamo vita

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje skrypta który zamieni golda na platynki :) W sensie że mam w BP 100golda to da na niego "use" i zmieni się to w platynki, rzecz jasna na OTS :)

Opublikowano (edytowane)

Szukam skrypta ktory strzela z sd we wszystkich oprócz moich friend w list

lub zeby rzucal sd w dana kratke xyz

Edytowane przez fakoro7
Opublikowano

Witajcie chciałbym aby ktoś zrobił dla mnie skrypt. Czyli żeby jak mu się skończą manasy oraz SD to żeby zszedł z expa poszedł wypłacił kase i poszedł tam gdzie się kupuje manasy i sd i spowrotem wrócił na expa. Nie wiem czy jest taki skrypt ale jak ktoś by mi pomógł ustawić takie coś jak napisałem to proszę napisać tutaj w temacie, pw lub ts3 podam na pw

21682496052654086287.png

Opublikowano

Potrzebuje skrypt na to zeby uzywal exori jak jest min 3 stworki i nie ma zadnego gracza w widoku.

Podaje coś podobnego i nawet lepszego :

Bije exori gdy jest więcej niż 3 potwory na ekranie i nikogo nie ma + jeżeli ktoś znajduje się na ekranie bije exori hur.

Witajcie chciałbym aby ktoś zrobił dla mnie skrypt. Czyli żeby jak mu się skończą manasy oraz SD to żeby zszedł z expa poszedł wypłacił kase i poszedł tam gdzie się kupuje manasy i sd i spowrotem wrócił na expa. Nie wiem czy jest taki skrypt ale jak ktoś by mi pomógł ustawić takie coś jak napisałem to proszę napisać tutaj w temacie, pw lub ts3 podam na pw

Ustawiając takie coś musimy robić wpt, actiony itp do danego expowiska / miasta gdzie się refilujemy. Nikt Ci nie zrobi jeżeli nie powiesz jaki to ots i jaki exp

Kolejny skrypt którego poszukuje to taki aby mi Postac sama kupowala mana potiony i używała konkretnego czaru do spalania many :)

Hotkey na kupowanie gmp (musisz stać przy npc)

Hotkey na spalanie many poprzez czar "utana vid"

+ W healingu ustaw odnawianie many najlepiej ok. ~500

Szukam skrypta ktory strzela z sd we wszystkich oprócz moich friend w list

lub zeby rzucal sd w dana kratke xyz

Rzuca sd w dana kratke

Gdzie [1167] [895] [7] to współrzędne a 3155 id runy ( w tym przypadku SD )

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Chciałbym aby ktoś mi dał w 100% dobrze działające skrypty pod ElfBota NG 4.5.9 tibie 8.6:

1. Jak spadnie mana do 2000 to bierze manaska od jakimś tam ID (W tym skrypcie na EK było dobrze a na MS już nie bo jak włączyłem ten skrypt to cały czas nim spamował auto 200 mplower 100 useoncreature ID POTA) self

2. Wali SD w target a jak skończą się SD to wali exori frigo (Ten skrypt nie działa bo mam kilka SD a on mi spamuje cały czas frigo auto 100 {if [$itemcount.IDSD == 0] && istargeting} say 'exori frigo')

3. Jedzenie fooda z pod siebie i z potworków

4. Wali exori gran lub exori hur w target zależy co wpisze :D

5. Wali same frigo w target

Jak będą działać dam +

21682496052654086287.png

Opublikowano

A da się gdy widzimy danego gracza to wylacza cavebota ? a najlepiej pare graczy bo gram na ots co elfbot ich nie oznacza jako gm tylko normalnych graczy.

Opublikowano

Proszę o skrypta, który będzie przepisywał kod na default. Pokazuje mi się taka wiadomość:

23:46 [Antibot]: Wpisz !antibot 9~9~7~1~2 bez symboli(~).

23:46 [Antibot]: Pamietaj ze masz 4 minuty na wpisanie tego KODU w innym wypadku zostaniesz zbanowany.