Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam potrzebuje skryptu który by stopował cave bota po zabiciu potwora odczekał 2 sekundy i znowu odpali cave bota

lub skrypt który będzie kazał postaci stanąć przy zabitym potworze na 2 sek a potem mogła iść dalej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Potrzebuje skryptu który będzie wywalał itemki w wybrane miejsce. O ile da się takie coś zrobić, ja próbowałem ale coś mi nie wychodziło <_< . Z góry dzięki.

Opublikowano

Witam potrzebuje skrypta do expienia na impy a dokładniej chodzi o scrypt który będzie zatrzymywał się jak będzie widział na ekranie 2 lub więcej napisów invis i żeby bil wtedy exori gran mas frigo. da się coś takiego zrobić ? :)

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Opublikowano

Szukam skryptu na energy ringa dokładniej to chodzi mi o to żeby gdy klikne przycisk tam gdzie mam ten skrypt to zakladal energy ringa a jak znowu klikne to go zdejmuje :D . Jest takie coś ??

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano (edytowane)

Witam poszukuje skryptu ktorym da sie tzw zasypac dany item na depo platynkami ma ktos takiego? chodzi o to zeby co sec zucal 1 platynke na depo jak jestem obok niego i nad nim .. <3

Edytowane przez Minimonek

minionek_5956.png

Opublikowano (edytowane)

Czesc Potrzebuje 4 skryptow

1: Gdy wbije jakikolwiek gracz moja postac go atakuje (juz mam)
2: Auto follow costakiego laze z mckami po miescie (server war) i jak walne kogos z sd to mc robi ze mna combo (aimbot) ale zeby follow nie przestawalo dzialac jak bot atakuje (juz mam)
3: Tzw Fast Hand chcialbym aby zbieral z blatu na moje depot itemy (kazde id) najlepiej na wszystkich
4: Mianowicie chodzi o noobwar (bugowanie mari) chodzi o to zeby zakladal 1 mari na strzale a jak bedzie 100 zdejmowal 99

Thx z gory

Edytowane przez Xaariel
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema potrzebne są mi 2 skrypty:

1.Skrypt na otwieranie Monka. Monk ma id:4240. (ale skrypt taki co by mi się postać nie zbugowała i nie otwierała cały czas tego samego monka)

2.Skrypt na podnoszenia ankha z monka. ankh ma id:3077

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Potrzebuje skryptu na reborny. Nie moglem tego znaleźć w google. Jeśli mógł by ktoś go napisać bym był bardzo wdzięczny

.

- Postać expi gdy wbije 30k lvl wychodzi z expa do depo idę do npc i rozmawia z nim:

hi

rebirth

tak

A potem wraca z powrotem na expa z depo>tp room>exp (to wiem jak mniej więcej ustawić)

Problem jest z tym że każdy kolejny reborn jest wyższy o 200lvl

Przykład:

1 reborn 30000lvl

2 reborn 30200lvl

3 reborn 30400lvl itd.

Opublikowano (edytowane)

@delete

Już ogarnąłem. Mam pytanko, czy istnieje skrypt, który pozwalałby mi wracać do depota z ekspa bog raiderów w edron, odkładać itemsy, a potem kupować spirity, i znowu lecieć na ekspa?

Edytowane przez kamilonus13
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, potrzebuje dość specyficznego skryptu. Chodzi o to, żeby wykrywał pojawienie się danego itema na danej kratce (współrzędnych). np. gdy rzucę/pojawi się item na ziemi o wsp. x = 350 y = 344 z = 6 to włączy się alarm. Może też być opcja taka, że jeżeli item pojawi się gdziekolwiek na ekranie (na ziemi) to włączy się alarm. Próbowałem już chyba setki różnych kombinacji i nie mogę tego rozkminić : /

Ichigo12233 lubi to
Opublikowano

Witam, przejdę do sedna sprawy. Czy ktoś mógłby mi pomoc potrzebuje paru skryptów na kilka potrzebnych mi funkcji?

Mianowicie:

1) Postać zostanie przesunięta stop targeting + logout
2) Gdy ktoś wbije na ekran cavebot+targeting stop, gdy nie będzie nikogo na ekranie wznowi Elfa
3) Gdy ktos napisze byle co na defaul odpisze "xxxx tekst" odczeka z 10 sekund napisze "xxx tekst"
4) Chodzi o jeden skrypt w którym będzie "EatFood" > "Auto Speed" > "Manatrain" i Stop all gdy ktos na ekranie + wznowienie gdy nikogo nie ma.

Najbardziej zależy mi na skryptach Nr "2", "4" Jeśli reszta jest jakimś problemem poradzę sobie bez nich.

Dziękuje.

Opublikowano

Potrzebuje scrypta na Utamo tempo san

auto 100 listas 'Sharpshooter' | if [$skill.distance < xx] say 'Utamo Tempo San'

Witam, przejdę do sedna sprawy. Czy ktoś mógłby mi pomoc potrzebuje paru skryptów na kilka potrzebnych mi funkcji?

Mianowicie:

1) Postać zostanie przesunięta stop targeting + logout
2) Gdy ktoś wbije na ekran cavebot+targeting stop, gdy nie będzie nikogo na ekranie wznowi Elfa
3) Gdy ktos napisze byle co na defaul odpisze "xxxx tekst" odczeka z 10 sekund napisze "xxx tekst"
4) Chodzi o jeden skrypt w którym będzie "EatFood" > "Auto Speed" > "Manatrain" i Stop all gdy ktos na ekranie + wznowienie gdy nikogo nie ma.

Najbardziej zależy mi na skryptach Nr "2", "4" Jeśli reszta jest jakimś problemem poradzę sobie bez nich.

Dziękuje.

1. Sprawdzasz jaka jest aktualnie twoja pozycja: auto 100 listas '$posx$ $posy$ $posz$'

auto 200 listas 'Alarm push' | ifnot [$posx == X && $posy == Y && $posz == Z] xlog

Pod X, Y, Z wpisujesz współrzędne, które wyświetlą Ci się po sprawdzeniu pozycji pierwszym skryptem.

2. auto 200 ifplayeronscreen { setcavebot off | settargeting off } | ifnoplayeronscreen { setcavebot on | settargeting on }

3. auto 200 ifdefaultmessage say 'xxx' | wait 10000

4. auto 200 ifnoplayeronscreen if [$mppc >= 70 ] say 'spell' | ifnoplayeronscreen ifnothasted say 'Utani Hur' | ifnoplayeronscreen eatfood

+ Ponawiam prośbę

Witam, potrzebuje dość specyficznego skryptu. Chodzi o to, żeby wykrywał pojawienie się danego itema na danej kratce (współrzędnych). np. gdy rzucę/pojawi się item na ziemi o wsp. x = 350 y = 344 z = 6 to włączy się alarm. Może też być opcja taka, że jeżeli item pojawi się gdziekolwiek na ekranie (na ziemi) to włączy się alarm. Próbowałem już chyba setki różnych kombinacji i nie mogę tego rozkminić : /

Opublikowano

Dziękuje za skrypty, tak z ciekawośći, jest możliwe by skrypt działał tak:

mam np 10 ikonek podpisanych "x c v b n~~" itp i gdy klikne jeden skrypt "All On" wszystkie te ikonki "x c v b n~~" zostaną włączone? Skoro Elf wykrywa nazwe "Enter" . "Ok" to takowy skrypt też jest do wykonania?

Opublikowano

Dziękuje za skrypty, tak z ciekawośći, jest możliwe by skrypt działał tak:

mam np 10 ikonek podpisanych "x c v b n~~" itp i gdy klikne jeden skrypt "All On" wszystkie te ikonki "x c v b n~~" zostaną włączone? Skoro Elf wykrywa nazwe "Enter" . "Ok" to takowy skrypt też jest do wykonania?

Szczerze wątpię, żeby dało się zrobić skrypt, który ingeruje w włączanie/wyłączanie ikon. Kiedyś próbowałem, ale mi się nie udało.

+ bump

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje skrypt, aby postac szla jedna kratke w lewo, jedna kratke w prawo, i tak zapentala...
Po prostu, zeby biegala obok train baga, dzieki temu szybciej bije.

`ale jesli ktos mnie zablokuje z lewej, to przestaje biegac w prawo itd...

Edytowane przez patri6
Opublikowano

Szukam skryptu na otwieranie i lootanie mobów oraz zawartości bagów dbko. ELFBOT !

Używam tego skryptu na zbieranie loota -

Cytat

auto 200 if [$cap => 100] moveitems 3731 '2866' | moveitems 3732 '2866' | moveitems 3584 '2866' | wait 100 | openitem 2865 1 '2865' | wait 100 | moveitems 3382 '2866' | moveitems 3567 '2866'

I tego na otwieranie loota -

Cytat

1. auto 100 if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz}

Opis: Bot podbiega do zabitego moba i otwiera go. (Rzadko otwiera, czasami zamyka od razu moba, nie otwiera bagów w środku moba.

Proszę o jakiś skrypt na otwieranie bagów i moba :). ID deda: 4227 ID baga: 2865

Opublikowano

Cześc potrzebuje skrpyta jak, chodzi mi mniej wiecje o refiler

1.mam kilka bp z lootem i mam aktualnego otwartego z lootem > wraca do depo chce odłozyc i tylko odkłada tego loota co mam AKTUALNIE W BP pomozesz /:)

Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś napisać skrypta na "trafianie z choby" jest to 3 kratkowy czar przed siebie. Bardzo dziekuje jesli ktos pomoze. Nazwa czaru Chobakuretsumaha